من منتظرم چه سایت ایرانی و چه سایت خارجی امروز منتشرش کنه
هرکی لینک دانلود پیدا کرد به ما هم بگه
Printable View
من منتظرم چه سایت ایرانی و چه سایت خارجی امروز منتشرش کنه
هرکی لینک دانلود پیدا کرد به ما هم بگه
حالا کی خواست آپلودش کنه؟؟؟؟
همانا این کپی پیست است که پیج ایرانی ها را زنده نگه داشته
اره راست میگین به فکرم نرسیده بود. در این صورت منم حتما توی سایتم میزارم.نقل قول:
تا فردا خدا کنه دیگه بیاد من منتظر Army of Two Devils Cartel هم هستم اگه فردا هردوشون بیان بهترین روزم میشه
اگه لینکشو پیدا کردین همینجا بزنید
لینک تورنتش امده! :n19:
آقا دستت درد نکنه!:n20:نقل قول:
میتونید هم لینکو بدید هم حجم بازی رو بگید؟ما منتظریم:n20:
اقا فریاد فریاد فریاد امد::
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازیو دانلود کردم ، تمومش کردم ، دستشون درد نکنه زحمت کشیدن ولی واقعا بازی مسخره ای بود ، خنده دار بود تا ترسناک ، اصلا این کاراکتره که یهو ظاهر میشه کیه ؟
شبیه مامور 47 هستش :n08:
مقایسه کنید : (برای بزرگ کردن تصویر کلیک کنید روش)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا نسبت به نسخه ی قبلی که یه prototype بود ، پیشرفت داشت. ولی اونجوری که همه تو بوق کرده بودن که ترسناک ترین بازی جهانه و نمیدونم اصلا روح و روانت رو بهم میریزه و .... باید بگم که کاملا fun بود و بعضی جاهاش خندم میگرفت تا ترس. داستان درست و حسابی ای که نداشت ، اولش یکم مرموز میزنه ولی جلو تر که رفتم و مخصوصا پایان خیلی مسخرش ، منو حسابی نا امید کرد.گیم پلی هم رو مخم بود مخصوصا درب باز کردن هاش. صدا و موزیکش هم تعریف چندانی نداشت ، صدای راه رفتنش خیلی غیر طبیعی بلند بود.گرافیکش از لحاظ performance بد بود و اینکه خیلی جاهاش به طوری غیر طبیعی تاریک بود که میخواستن حس ترس رو مثلا بیشتر کنن. به طور کل من فقط گول تبلیغات رو خوردم که نشستم بازی کردم ببینم چیه که هی میگن ترسناکه ترسناکه.
بازی نسبتا خوبیه ولی چون اینجوری تو بوق و کرنا کرده بودن انتظار منو خیلی بالا برده بود ، به نظرم بازی Amnesia: The Dark Descent بهتر از این واقع شده ، اونو هم تجربه کنید.
امتیازات من به بازی بابا لنگ دراز :
گیم پلی : 5امتیاز نهایی: 5.2
داستان : 4
صدا و موزیک: 6.5
گرافیک: 6.5
جذابیت: 4
این نسخه آزمایشی نیست؟؟؟