میشه بگید فرق این نسخه با نسخه ای که پایان سال 2012 میخواد رلیز بشه چیه ؟ ربطی به هم ندارن ؟ آیا این نسخه داستان جدیدی داره ؟
Printable View
میشه بگید فرق این نسخه با نسخه ای که پایان سال 2012 میخواد رلیز بشه چیه ؟ ربطی به هم ندارن ؟ آیا این نسخه داستان جدیدی داره ؟
هیچ ربطی به اون نسخه ندارهنقل قول:
داستان جدیدی داره ولی نمیشه گفت داستان ، چون سناریو داستانی بازی خیلی پیش پا افتاده هستش
تنها نکته مثبت بازی همین روایت اشنای مراحل گذشته این سری بازی ها هستش که اویل های 2،3 رو با
دید دیگر میبینیم.
آقایون / خانمها ما این بازی رو از ۵-۶ ماه قبل از اینکه عرضه بشه پیش خرید کردیم - کپکام گفته بود کسانی که بازی رو پیش خرید میکنند یک هفته زود تر از بقیه بازی به دستشون میرسه و البته ۱۵ یورو هم ارزون تر .
جونم براتون بگه که نه تنها یک هفته زود تر نرسید حدود ۲ هفته هم دیر تر رسید :31: و بر خلاف وعده کپکام فقط ۵ یورو ارزون تر پام تموم شد و به جای اون ۱۰ یوروی دیگه بهم یه بلیط سینما دادند - خاک بر سرها :31:
بعدش هم که خود بازی بیشتر از اینکه من رو یاد اویل بندازه یاد کرایسیس توی مود شخص سوم مینداخت !
نظر شخصی ی بنده : گند - مزخرف - افتضاح :2: همون ۴.۵ هم زیادیشه . باید ۲ یا ۱ بهش میدادند .
حیف از پول و وقتی که صرف این بازی کردم:13:نقل قول:
این هم کاور جدید بازی:31:
دیگه یواش یواش دارین میرین رو اعصاب با اینکه هنوز تمومش نکردم ولی دیگه نمیتونم ساکت بشینم :19:
من هفت سال پیش منتظر این بازی بودم به جای شماره مزخرف چهار :2:
کسانی که نمیتونن با این بازی ارتباط برقرار بکنن لطفا چند بار فیلم اویل یک و دو رو نگاه بکنین و چند بار هم اویل دو و سه رو بازی بکنن.
بازی از جای بسیار جالبی شروع میشه. من همیشه اویل دو رو به عشق اون تیکه ای بازی میکردم که افراد شرکت آمبرلا ناجوانمردانه نتیجه تحقیقات ولیام بیرکن رو ازش می دزدن ولی ولیام خیلی هشمندانه عمل میکنه و دخل همشون رو میاره! توی این شماره داریم از بعد دیگه قضیه رو پیگیری میکنیم و این افراد مدعی هستن که ولیام که کارمند شرکت آمبرلا هست میخواد تک خوری بکنه و آمبرلا رو دور بزنه! از همین اولش من جذب بازی شدم و الان هم هر وقت فرصت پیدا میکنم یه مرحله ازش رو میزنم به رگ :27:
اویل واسه من خیابان های تاریک راکون سیتی هست و بس حالا هر جوری که میخواد ساخته بشه --> نمره ده میلیارددددددددد :19:
حالا تا آخرش برو - خودت به نتیجه ای که ما رسیدیم میرسی . منم اولش خیلی حال کرده بودم بعد که دیدم داستان به کلی منحرف شده و یک چیز دیگه شده بدم اومد .نقل قول:
مثل اینکه آخر بازی دستور میگیری که لیون و کلر رو بکشی و شرلی به خاطر پادزهری که توی تنشه ببری به هد کوارتر .
اونجاست که با کلر و لیون توی یک محوطه قطار درگیر میشی اون هم توی شب !!!!! درست بعد از منفجر شدن آمبرلا !!!! در صورتی که آخر شماره ۲ کلر و لیون شرلی توی روز از شهر خارج میشند . این اولی تضادش با تایم لاین بازی .
یه جایی باید با نیکولای درگیری پیدا کنی و یک EMP دیوایس رو ازش بگیری که باز خیلی بیخود بود . از همه فاجعه ترش اینه که مدام باید با ارتش آمریکا درگیری پیدا کنی ! در صورتی که توی تایم لاین بازی های قدیمی تر همشون کشته شده بودند . نه توسط ماها ! توسط زامبی ها و B.O.W ها .
باز اولین باری که لیون رو میبینی (بعد از اینکه از کلر میپرسه حالش خوبه یا نه) لیون میگه کی هستی و از دستت در میره ! اون هم توی یک پارکینگ !!!! کجای توی اویل ۲ همچین چیزی بود ؟!
فراوونی تیر توی این بازی که رسما حال من رو بد کرده بود همه خوشی ما این بود که جون بکنیم بازی رو تموم کنیم که تیر بینهایت بگیریم یه دور دیگه بازی رو از اول بریم - اینجا از توی شرت پارتنرت همین طوری که راه میره تیر میریزه :13:
اگر برتا توی تیمت باشه اصلا معنی زخمی شدن رو نمیفهمی و تا جونت کم میشه میاد درمانت میکنه .
اگر هوی ماشین گان دستت باشه با ۴۵۰ تا تیر توش ۱۰۰۰ تا زامبی هم بریزند سرت دستت رو میذاری روی R1 و همه رو میکشی .
توی نسخه های قبلی یکی دو تا لیکر میومد همچین کم میاوردی که نگو ! توی این هزار تا لیکر با هم میاد همشون رو هم میزنی شهید میکنی انگار نه انگار !
تنها چیزی که من رو جذب کرد دیدن محیط راکون سیتی به صورت HD بود که خیلی بهم حال داد .
به نظر من اگر سیر داستان رو خراب نمیکردند و همون حال و هوای اویل های قبلی رو توش رعایت میکردند از جمله کمبود تیر - جستجو برای کلید و .... (نه اینکه روی نقشه بهت نشون بده کجا باید بری) و مرحله ای نبودن بازی - خیلی بازی جذاب تر و قشنگ تر میشد .
توی راکون سیتی باید بر میگشتند به همون حال و هوای اویل های ۰ و ۱ و ۲ و ۳ و کد ورونیکا - نه اینکه بکننش کرایسیسی که به جای فضایی ها B.O.W ها حمله میکنند !
یه کمی با بازی ارتباط برقرار بکنین دیگه، چقدر بی ذوق هستین؟!
فعلا که تا اینجای کار خوبه. توی مرحله ششم هستم.نقل قول:
حالا تا آخرش برو - خودت به نتیجه ای که ما رسیدیم میرسی . منم اولش خیلی حال کرده بودم بعد که دیدم داستان به کلی منحرف شده و یک چیز دیگه شده بدم اومد .
توی اویل دو سناریوی چهارمین بازمانده که هانک هست قرار بود هر طور که شده نمونه ویروس رو به دست آمبرلا برسونه. و اینکه از افراد جدا میشه و تنهایی بر میگرده به لابراتوآر بیرکن اشک توی چشمام جمع شدنقل قول:
مثل اینکه آخر بازی دستور میگیری که لیون و کلر رو بکشی و شرلی به خاطر پادزهری که توی تنشه ببری به هد کوارتر .
زیاد سخت نگیر ممکنه که اول از تونل قطار در رفتن بعد درگیر شدن که سانسور شده بعدش سکانس پایانی که سپیده هم هست میاد!نقل قول:
اونجاست که با کلر و لیون توی یک محوطه قطار درگیر میشی اون هم توی شب !!!!! درست بعد از منفجر شدن آمبرلا !!!! در صورتی که آخر شماره ۲ کلر و لیون شرلی توی روز از شهر خارج میشند . این اولی تضادش با تایم لاین بازی.
ظاهرا نیکولای یه جورایی از مازوخیزم و سادیسم رنج میبره. شاید هم داره واسه کس دیگه ای کار میکنه. به نظر من این سکانسهای به نظر اضافی زمینه سازی هست واسه اینکه در آینده واسه نیکولای هم یه بازی بسازن.نقل قول:
یه جایی باید با نیکولای درگیری پیدا کنی و یک EMP دیوایس رو ازش بگیری که باز خیلی بیخود بود.
اگه توی تام لاین بازی های قدیمی همشون کشته شده بودن پس ایراد از اونا بوده! چون تا اونجایی که من اینجا میبینم بازی داره خیلی منطقی پیش میره. توی مرحله اول قبل از اینکه عملیات شروع بشه همه چیز عادی و آروم هست بعدش که اوضاع به هم میخوره انتظار میره که افراد پلیس و ارتش هم وارد عمل بشه که باهاشون درگیر میشیم. فقط یه چیزی که متوجه نمیشدم این هست که چرا باید باهاشون در گیر بشیم؟! ولی سوژه جالبی هست چون که بازی از حالت یک نواخت زامبی کشی در میاد.نقل قول:
از همه فاجعه ترش اینه که مدام باید با ارتش آمریکا درگیری پیدا کنی ! در صورتی که توی تایم لاین بازی های قدیمی تر همشون کشته شده بودند. نه توسط ماها ! توسط زامبی ها و B.O.W ها.
این هم یکی از همون صحنه های حذف شده توی اویل دو بود! در مورد تام لاین تا اینجاش که خوب بوده. مگه توی اویل سه چند روزی که توی شهر گیر کرده بودیم ما اصلا روز رو دیدم؟ همش شب بود! اصلا نهار و شام هم نمیخوردیم! دست به آب هم اصلا نداشتیم! پس در کل میشه گفت که همه جای داستان رو توی اویل دو و سه ندیدم و میشه هر چند تا که بخوایی واسه جاهای دیده نشده بازی جدید ساخت!نقل قول:
باز اولین باری که لیون رو میبینی (بعد از اینکه از کلر میپرسه حالش خوبه یا نه) لیون میگه کی هستی و از دستت در میره ! اون هم توی یک پارکینگ !!!! کجای توی اویل ۲ همچین چیزی بود ؟!
زیاد بودن تیر رو من هم قبول دارم که یه ایراد خیلی بزرگ هست. توی شماره سه اگه حواصت به تیر و جون نبود بعد از یه مدت دیگه نمیشد بازی رو ادامه داد! ولی توی این شماره های جدید همچین چیزی معنی نداره.نقل قول:
فراوونی تیر توی این بازی که رسما حال من رو بد کرده بود همه خوشی ما این بود که جون بکنیم بازی رو تموم کنیم که تیر بینهایت بگیریم یه دور دیگه بازی رو از اول بریم - اینجا از توی شرت پارتنرت همین طوری که راه میره تیر میریزه
خب اونجا بازی کن هایی که کنترل میکردیم لیون بود که تازه پلیس شده بود یا کلیر که فقط خواهر یه پلیس هست یا جیل که یه پلیس معمولی هست! ولی اینا کاماندوهای حرفهای آمبرلا هستن که از هدکوآرتر اومدن. خب بالاخره باید یه فرقی باشه!نقل قول:
اگر برتا توی تیمت باشه اصلا معنی زخمی شدن رو نمیفهمی و تا جونت کم میشه میاد درمانت میکنه .
اگر هوی ماشین گان دستت باشه با ۴۵۰ تا تیر توش ۱۰۰۰ تا زامبی هم بریزند سرت دستت رو میذاری روی R1 و همه رو میکشی .
توی نسخه های قبلی یکی دو تا لیکر میومد همچین کم میاوردی که نگو ! توی این هزار تا لیکر با هم میاد همشون رو هم میزنی شهید میکنی انگار نه انگار !
فعلا بزار برگردن به محیط راکون سیدی بعدش روی اون هم کار میکنن. الان تنها چیزی که منو ناراحت میکنه دیدن عنوان اویل روی بازی هایی هست که محیطش اویل نیست!نقل قول:
تنها چیزی که من رو جذب کرد دیدن محیط راکون سیتی به صورت HD بود که خیلی بهم حال داد .
به نظر من اگر سیر داستان رو خراب نمیکردند و همون حال و هوای اویل های قبلی رو توش رعایت میکردند از جمله کمبود تیر - جستجو برای کلید و .... (نه اینکه روی نقشه بهت نشون بده کجا باید بری) و مرحله ای نبودن بازی - خیلی بازی جذاب تر و قشنگ تر میشد.
مامورت این افراد کشن افراد فزولی مثل لیون و ایدا و جیل هست که همش دارن با معماهای آمبرلا ور میرن. هدف ما حل معما نیست هدف ما نابودی هر گونه سند و مدرک و جاسوس علیه آمبرلا هست!نقل قول:
توی راکون سیتی باید بر میگشتند به همون حال و هوای اویل های ۰ و ۱ و ۲ و ۳ و کد ورونیکا - نه اینکه بکننش کرایسیسی که به جای فضایی ها B.O.W ها حمله میکنند !
یه کمی با بازی ارتباط برقرار بکنین دیگه، چقدر بی ذوق هستین؟!
مساله همینه ! توی اویل ۲ حذف نشده بود - تو این اضافه شده :31:نقل قول:
این هم یکی از همون صحنه های حذف شده توی اویل دو بود!
بعد یک سری چیزهایی بهش اضافه شده که بازی رو از بازه زمانی خودش یعنی سال ۹۸ به بعد خارج میکنه مثل نامرئی شدن !
این مورد نامرئی شدن شاید برای یک بازی مثل متال گیر چیز جالبی باشه چون داستانش به کل فرق داره ولی توی این !!!
این resident evil 6 هست یا یه نسخه ی دیگه؟
برا pc اومده؟
چطوره؟
نه این ۶ نیست - این پیش غذا هستش - دادن بیرون فعلا ملت سرگرم باشند تا اصلش بیاد .نقل قول:
خیلی هم جالب نیست ولی ارزش بازی کردن داره . یک سری نکات رو روشن میکنه (البته تایم لاین داستان رو عوض میکنه :31:)