-فكر نميكنم اين كار عملي باشهنقل قول:
-شما با سام سرويس تماس گرفتين در مورد اين قضيه ازشون پرسيدين؟
Printable View
-فكر نميكنم اين كار عملي باشهنقل قول:
-شما با سام سرويس تماس گرفتين در مورد اين قضيه ازشون پرسيدين؟
نه نپرسيدم ،اطلاعات شما كاملتره ، و از اونجايي كه خبر داري كارشناساي سام سرويس خيلي چيزها رو نميدونن يا اگر ميدونن نميگن ، مثل اينترنت سري B كه به من گفتن تو ايران به هيچ عنوان شدني نيست كه البته من به كمك شما تونستم .
-هميشه به بنده لطف داشتين بزرگوارنقل قول:
-دقيق نميدونم و ميترسم اطلاعات اشتباه بدم
-حالا بازم سرچ كنيم شايد به نتايجي رسيديم چون بيشتر عنوان ميشه در سري هاي 6و 8 اين قابليت وجود داره حتي در سري 7 هم حرف هايي هست در مورد عدم فعال بودن ويا ساپورت كردن
-البته من امروز يك lcd 3d c750 سري 7 ديدم فكر ميكنم اين قابليت روش فعال بود
راستي دوست عزيز نظرت راجب اين پست چيه :
تو يه سايت در مورد ديدن فيلم هاي 3D با LED B7000 نوشته بود كه راستش هر كاري كردم خوب متوجه نشدم چي نتيجه اي گرفته ، البته معلوم بود كه انگار ميشه با عينك در اين مدل هم 3D ديد !!
لينك صفحه رو ميذارم ، اگر كسي تونست از معني اين صفحه چيزي بفهمه خوشحال ميشم ما رو هم در جريان بذاره .
کد:
[PHP][/PHP]http://www.3dledtvreviews.us/samsung-ue-46-b-7000.html
-والا توي پ.خ هم جوابتون رو دادم عزيزنقل قول:
-اين دوستمون در مورد مزايا ومعايب 3d صحبت كرده ودرگيري كه با خونوادش داشته در مورد خريد اين تكنولوژي و اينكه ايا كار خوبيه با توجه به سورس هايي مثل Sky 3d و...يا خير و راهنمايي خواسته كه سراغ تكنولوژي 3d بره يا نه
-تي وي كه خودش داره مدل b7000 هست
با سلام و عرض خسته نباشید...نقل قول:
در مورد LED مدل UA40B7000 شما مطمئنید که 3D داره؟ آخه تو هیچ سایتی ننوشته...! فقط به سری C اشاره شده... من تو انتخاب دو مدل UA40B7000 و UA40C6900 واقعاً سردرگمم اگه راهنماییم کنید ممنون میشم... تموم 25 صفحه رو با دقت خوندم ولی به نتیجه ای نرسیدم...
-نه عزيز اين مدل 3d نيستنقل قول:
-در مورد انتخابتون هم قطعا سراغ c6900 برين
-كنتراست بالاتر
-طراحي بهتر
-امكانات بيشتر
-رنگ هاي طبيعي تر
-مخصوصا در مورد ابري شدن تصوير خيلي بهتر هست c6900
ممنون از راهنماییتون...نقل قول:
یادم رفت ازتون سوال کنم که این انتخاب من (UA40C6900) انتخاب خوبیه یا تو این رنج قیمت میتونم انتخابهای بهتری هم داشته باشم؟
بازم ممنون...
-به نظر من گزينه خوبيه من هم اين پنل رو دارم وازش راضي هستمنقل قول: