بابا بیخیال...........
به نظر من که بپیچون..........
کار بدون مایه تو کتت میره؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :دی :دی
Printable View
بابا بیخیال...........
به نظر من که بپیچون..........
کار بدون مایه تو کتت میره؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :دی :دی
چه رک و رو راست ... لولنقل قول:
نه کار بدون مایه خوب نیست اما اگر آدم بیشتر از اون چیزی که هست بشه خیلی خوبه.:46:
اما مشکل اینه که اکثر جاها کارآموز یعنی آبدارچیو این حرفا :31:
کسی نبود جواب ما رو بده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام دوستان
من تازه اینجا رو پیدا کردم!!!
منم میخوام توی این رشته بیام و الان پیش ریاضی هستم. میخواستم بدونم درسهاش چطوره؟ اینطور که شنیدم حفظی زیاد داره، درسته؟ کلا اونایی که خوندنش، راضی هستن ازش؟ کار براش خوب هست؟
ممنون میشم جواب بدین
اوضاع کار که خیلی افتضاحه. تو هر رشته ای که فارغ التحصیل بشید مشکل کار رو داریدنقل قول:
البته نرم افزار از این جهت نسبت به تخصص های دیگه وضعیت بهتری داره. آدم اگه زرنگ باشه میتونه گلیمشو از آب بیرون بکشه
درس هاش هم قشنگه. خوندنی نیستن. همه جوره توش هست. خوندنی هاش فقط عمومی هاشه
سلام ...
آقا من الان ترم یک مهندسی نرم افزار هستم
میخوام بدونم میشه برای کارشناسی سخت افزار امتحان بدم
منابع ؟
درصد قبولی ؟
پیشاپیش تشکر...
میشه اما تصمیمت به سختی اشتباههنقل قول:
سخت افزار تو ایران یعنی هیچی
حق با شماست.نقل قول:
اوضاع کار که خیلی افتضاحه. تو هر رشته ای که فارغ التحصیل بشید مشکل کار رو دارید
البته نرم افزار از این جهت نسبت به تخصص های دیگه وضعیت بهتری داره. آدم اگه زرنگ باشه میتونه گلیمشو از آب بیرون بکشه
درس هاش هم قشنگه. خوندنی نیستن. همه جوره توش هست. خوندنی هاش فقط عمومی هاشه
اما فکر کنم شما خیلی بیشتر از اینا به این رشته علاقه دارین. میشه از دید متوسط بگین؟ البته منم خیلی به این رشته علاقه دارم، اما خداییش به درس کامپیوتر توی سال سوم دبیرستان علاقه ی چندانی نداشتم. به نظرم خیلی حفظی بود. نظر شما در موردش چیه؟
سلام دوستان . برای قبولی در رشته مهندسی کامپیوتر نرم افزار دانشگاه گیلان چه رتبه ای در منطقه 2 لازم هسش . ممنون میشم جواب بدین
کسی نیست به سوال ما جواب بده ؟
خوب باید بری از مشاورات که تو گیلان هستند بپرسی ؟نقل قول:
کسی نیست به سوال ما جواب بده ؟
من امسال قبول شدم رتبم هم خیلی عالی نبود حدود 14000... دانشگاه صنعتی سیرجان..