اگه از گوشی کسی به عنوان موبایل استفاده نکرد به ما هم خبر بدین بزارین ماهم استفاده کنیم!!!نقل قول:
مگه گوشی با موبایل فرق داره؟؟؟!!!
Printable View
اگه از گوشی کسی به عنوان موبایل استفاده نکرد به ما هم خبر بدین بزارین ماهم استفاده کنیم!!!نقل قول:
مگه گوشی با موبایل فرق داره؟؟؟!!!
نقل قول:نقل قول:احتمالا بدلیل شروع جشنواره جدیده:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=475865
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:سلامنقل قول:
چرا اینقد بحث میکنین لااقل با زبان دوستانه!
*** دوستمون که گفتن سرعت به 50 میرسه منظورشون باید سرعتی باشه که نرم افزار دانلودشون (مثلا idm ) نشون میده که باید بگم اون سرعت (گاهی اوقات) با سرعت واقعی یخورده فرق داره.که دلیلش شاید عدم دسترسی اون برنامه به ورودی و خروجی اطلاعات کل سیستم باشه از مبدا!
ولی نرم افزارهای مخصوص این کار درست نشون میدن و فراوون هم هستن یکیش که فارسی هستش و خیلی عالیه networx هستش.من خودم همزمان سرعت idm و networx رو موقع دانلود دیدم که تو یه لحظه خاص سرعت idm 40 بود و سرعت networx 32 بود!
*** اگه بدونید اسلات در دکل های bts چیه راحت محاسبه میکنیم که سرعت نهایی edge به 37 کیلو میرسه
هر اسلات 7.4 کیلو اطلاعات میده که اپراتورها حداکثر میتونن 5 تا نصب کنند(کلاس 30 و بالاتر از 30) که اگه گوشیتون کلاسش 30 باشه و اون دکل bts که وصلین بهش 5 تا اسلات داشته باشه میشه 37 کیلو(به قول دوستمون در بهترین شرایط مثل ترافیک کم یا آنتن زیاد) اگه دکل مورد نظر 4 تا اسلات دانلود داشته باشه خوب میشه 29.6 کیلو.کلاس edge گوشی من 10 هستش و 4 تا اسلات رو پشتیبانی میکنه که همون 29 کیلو میشه ولی من 32 واقعی گرفتم که این واسم جای سواله...
این اطلاعاتو از یه مقاله تخصصی موبایل خوندم چند بارم خوندم باید درست باشه
*** در مورد اینکه به گوشی فشار میاد یخورده تخصصی تر فکر کنید بحث: جریان موجود در گوشی - دمای گوشی - مستهلک شدن اجزای حساس گوشی - دفعات شارژ باتری و درواقع استفاده بیشتر از باتری
مطرح است و این ها یعنی :(فشار اومدن به گوشی!) اما تاثیر آنچنانی میتونه نداشته باشه(با توجه به عمر معمول گوشی) بعضی هام مثل همونی که گفتین 3 ماهه فنا شد!ولی شرکت که هیچ ضمانتی نمیکنه.
من k550 دارم از موقعی که سرعت اینترنت ایرانسل 1 kb بود تاحالا مداوم دارم استفاده میکنم!همه چیشم میزونه البته خوب باتری در حالت عادی هم به پایان عمرش میرسه.
نظری انتقادی دارین اگه اطلاعاتم غلط یا ناقصه بگین ناراحت نمیشم :20: ولی دوستانه:46:
نقل قول:منم زدم اولش که فعال نمیکرد روز بعدش میگفت به علت برخی تغییرات...نقل قول:
زنگیدم گفتند تو نوبت فعال سازیه به خاطر ترافیکه فعال نمیشه منتظر بمونید
بعد خودش فعال شد البته 1 روزی طول کشید
دوست عزیز ممنون از توضیحاتت و اطلاعاتی که گفتی بله من هم همه این حرف های شما رو قبول دارم و اصلا هم قصد توهین به هیچ کس رو ندارم و نداشتم من هم اگه گفتم که این مودم ها بهتره برای این بود که گفتم گوشی کار اصلیش اینترنت نیست که ولی این مودم ها کارشون این هست و برای همین کارم ساخته شدندنقل قول:
وقصد توهین به کسی رو نداشتم
برای اون موردی هم که گفتم گوشی سر 3 ماه به فنا رفت من به چشم خودم دیدم که باطریش که 2 بار عوض شد lcd گوشی هم نور صفحه کم و زیاد میشد که آخرش سوخت وقتی هم فرستاد گارانتی گارانتی قبول نکرد گوشی هم 5530 بود که باهاش همه کار میکرد و توی اینترنت هم خیلی میرفت که بعدا گفتن به خاطر اینترنت بوده که به باطری و lcd زیاد فشار میاره
درکل من قصد توهین به هیچ کسی رو نداشتم و اگه کسی از حرف های من ناراحت شده من به شخصه عذر خواهی میکنم:11:
لطفا حذف شود..........
به نظر من باو وضعيت اين اي دي اس ال لازمه يه همچين مودمي داشته باشيم
اي دي اس ال من تقريبا يه هفتس شبا چراغ لينكش خاموش ميشه صبح كه زنگ ميزنم شركت درست ميشه هر چي ميگم ايراد از چيه خودشونم نميدونن
براي شروع كردن اين سرويس ايرانسل چيكار بايد كرد؟
بحث دوستان رو مرور کردم و ظاهراً فقط قصد اصرار و اثبات گفته بوده و هیچ بحث علمی و تخصصی در میون نبود! اما شکر خدا که در نهایت منطقی تمومش کردین.
ببینید دوستان بستگی به گوشییی که دارید ممکنه سرعت دانلودتون متفاوت باشه که من خودم یک مدل از نوکیا و یک مدل از سامسونگ رو توی شرایط مشابه تست کردم و با نوکیا حداکثر 6 و با سامسونگ حداکثر 44 کیلوبایت دریافت داشتم (سرعت دانلود با دانلود منیجر IDM) پس اینکه بگیم ربطی نداره جملهای نسنجیدهست.
نقل قول:
من که با مودم میرم توی اینترنت و سرعت شما رو هم قبول دارم ولی توی منظقه ما که خوب جواب داده و من بیشتر سرعتم روی 25 هست ولی نمیدونم که این دوستمون که توی منطقه ما هستند چرا سرعتشون خیلی بد هست همونطور که خودش میگه
من هم در رابطه با این بحث ها هرچی که برای خودم هست از جمله سرعت دانلود رو گفتم و قصد توهین نداشتم ولی دیگه مهم نیست این بحث هم تموم شد و امیدوارم کسی از حرف های من ناراحت نشده باشه
موفق باشید:11:
من که با گوشی X10 به اینترنت وصل میشم با بسته 2.5 گیگ خیلیه م راضیم به نظر من هم اگه میتونید با گوشی وصل بشید مودم نخرید. البته من وقتی با گوشی وصل میشم دمای باتری زیاد میشه ولی نمیشه گفت به گوشی فشار میاد.
این مودم ها هم اگه درست حسابی باشن چیز بدی نیستن. مخصوصا اینکه به قول این دوستمون gprs ایرانسل تقریبا تو مایه های adsl 128 هست.