دوستان راستی برنامه ای هست که بشه سرعت رو کمی بیشتر کنیم یا تنظیماتی چیزی؟
Printable View
دوستان راستی برنامه ای هست که بشه سرعت رو کمی بیشتر کنیم یا تنظیماتی چیزی؟
اگه شما بلد هستيد با گوشي وصل بشيد ولي ميريد 60 70 تومن پول ميديد به مودم بخريد كه تازه از نظر كيفيت هيچ فرقي با گوشي نداره؛ با عرض معذرت خر مغرتونو گاز گرفته :31:نقل قول:
چونكه تمام اين حرفها كه ميگه به گوشي فشار! مياد باهاش به عنوان مودم استفاده نكنيد كشكه!
در ضمن من خودم تو باغستان هستم سرعتش افتضاح هست نه بد!!
و شما كه ميگيد بعضي وقتها هم سرعت داون لود به 50 ميرسه برو اول كمي اطلاعات راجع به edge بگير بعد بيا اينجا حرف بزن. سرعت 50 براي داون لود يعني وصل شدن به اينترنت با سرعت 400 كيلوبيت بر ثانيه كه اين سرعت به طور كلي خارج از استاندارد edge هستش.
نقل قول:
دوست عزیز اولا طرز صحبت کردن شما اصلا خوب نیست
حالا اینکه شما توی منطقه باغستان هستی و سرعتت بد هست هم شانس تو هست من هم توی این منطقه با این سرعت ها دانلود میکنم
بعدم دلیلی نداره که من بخوام دروغ بگم حالا شما هر جور دوست داری فکر کن راجع به این قضیه من مودم EDGE گرفتم الانم توش سیم ایرانسل هست و دارم ازش استفاده میکنم سرعت دانلود هم همونطور که گفتم 25 تا 30 هست بعضی مواقع هم به 50 هم میرسه
حالا این ها رو من دلیل نداره که دروغ بگم یا بخوام الکی ازشون تعریف کنم شرکت این مودم یا ایرانسل برای من نیست که من بخوام مشتری جذب کنم
اتفاقا طرز صحبت شما درست نيست كه مستقيم مياي به اونايي كه مودم نخريدن توهين ميكنيد.
در مورد سرعتتون من مطمئن شدم كه شما دروغ نميگيد. چونگه ظاهر امر نشون ميده شما اصلاً راجع به سرعت اطلاعاتي نداريد كه باز روي سرعت 50 اصرار ميكنيد.
خود اوپراتور گفته در بهترين شرايط سرعت به 32 ميرسه. بهترين شرايط يعني اينكه فقط يك نفر از پهناي باند يك بي تي اس استفاده كنه. (بي تي اس دكل موبايل رو ميگن) حالا شما با سرعت 50 هم ميتونيد استفاده كنيد خيلي جالبه
من قصد توهين به هيچ عنوان ندارم و اگه احساس شد طرز صحبت بنده بد بود پوزش ميخوام
نقل قول:
من اصلا قصد توهین به کسایی که مودم نخریدن نداشتم
شما اگه پست من رو خونده باشی من جواب اون دوستمون رو دادم و مخاطب هم خودم بودم که گفتم من مگه مغز خر خوردم
چون گوشی موبایل برای اینترنت رفتن ساخته نشده که ولی این مودم ها برای همین کار ساخته شده پس مسلما از گوشی بهتر هست و اینکه شما میگی با گوشی هم خوبه من یکی از دوستانم با گوشی میرفت اینترنت سر 3 ماه نشده گوشی به فنا رفت
ماجرای سرعت هم بازم گفتم الانم میگم من گفتم سرعتم روی 25 تا 30 هست بعضی مواقع به 50 هم میرسه ولی خیلی کم این اتفاق پیش می افته بیشتر هم شب ها ولی زیاد سرعت 50 ماندگار نیست شاید نهایتا 30 ثانیه اینجوری هست بعد باز دوباره میره روی سرعت 25 تا 30
حالا می خوای این قضیه سرعت رو باور کن میخوای نکن یک بار دیکه هم گفتم دلیلی برای دروغ گفتن من راجع به سرعت وجود نداره نه ایرانسل برای من هست نه شرکت های این مودم ها
شما هم حرفات رو میزنی بعدم میگی قصد توهین نداشتم.مهم نیست
لطفا حذف شود.........
دوست عزيز اگه ميشه يه عكس از مودمت و موقعي كه با سرعت 50 وصل ميشي بنداز و اينجا بذار مرسينقل قول:
ماجرای سرعت هم بازم گفتم الانم میگم من گفتم سرعتم روی 25 تا 30 هست بعضی مواقع به 50 هم میرسه ولی خیلی کم این اتفاق پیش می افته بیشتر هم شب ها ولی زیاد سرعت 50 ماندگار نیست شاید نهایتا 30 ثانیه اینجوری هست بعد باز دوباره میره روی سرعت 25 تا 30
مثله اینکه دیگه از امروز ایرانسل بسته اینترنت نمیفروشه ....
تا دیشب میفروخت
برا منم اینطوری شده... چرا الان هرچی کد بسته 2/5 گیگ رو میزنم مینویسه به علت برخی تغییرات غیر فعال است...
از کی درست میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی منظورتون این بسته های 2.5 گیگه؟ چرا؟نقل قول: