من هم این مشکل رو داشتم(ودارم).فقط قبل از این که گوشی رو وصل کنی برنامه رو باز کن برو M-router config رو فعال کن بعد گوشی رو وصل کن!نقل قول:
Printable View
من هم این مشکل رو داشتم(ودارم).فقط قبل از این که گوشی رو وصل کنی برنامه رو باز کن برو M-router config رو فعال کن بعد گوشی رو وصل کن!نقل قول:
سلام دوستان
من یه مموری دو گیگ دارم مارک سونی (روش هولوگرام هم داره البته روی هولوگرام نوشته microsim)
تازه فهمیدم وقتی فیلمبرداری روی مموری ذخیره میشه گاهی یه کم مکث میکنه ولی وقتی روی حافظه داخلی فیلمبرداری میکنه بدون مکث و روان هستش . ولی توی عکسها من فرقی ندیدم. میخواستم بپرسم از دوستان کسی هست که مموری 2 گیگ داشته باشه و یه تست بزنه بگه که همچین چیزی عادیه یا مموری من تقلبیه؟ البته فکر نکنم تقلبی باشه مگه اینکه ایرادداشته باشه. چون سرعتش هم خوبه و هنگ اینا هم نداشته.
یه سئوال دیگه کسی مموریش رو با FAT32 توی کامپیوتر فرمت کرده که ببینه بهتر میشه یا نه؟ من خودم روی w810 مموری یه گیگ رو FAT32 فورمت کردم سرعتش یهتر شد. ممنون
آقا یه سئوال دیگه گوشی من با بلوتوث به pc-suite وصل نمیشه. میدونین چرا؟
يك سوال
ميشه p1 را از طريق USB مستقيم به مودم ADSL وصل كرد؟
سوال بعد اينكه كلا چطور ميشه از طريق USB از اينترنت با موبايل استفاده كرد؟
اول باید با m-router مشخص کنید که با چه وسیله ای میخوای با گوشی ارتباط برقرار کنید.نقل قول:
آقا یه سئوال دیگه گوشی من با بلوتوث به pc-suite وصل نمیشه. میدونین چرا؟
بلوتوث رو انتخاب کنید و بزنید کانکت تا وصل بشه.
ميشه بپزسم پس چرا مثلا N73 رو چين نميزنه و فنلاند ميزنه ؟!!؟!
هم اکنون قیمت پی 1 چنده؟
چون اینجا تاپیک و کلوپ p1 هستش و لطف کنید از کلوپ n73 این سوال بپرسید در مورد p1 پرسیدی گفتم جریانش چیه که حتی جنس درجه3 چین الان از جنسهای فنلاندی و ژاپنی هم بهتره!نقل قول:
من خيلي تحقيق كردم از سايت هاي معتبري مثله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و متوجه شدم ورژن اصلي اين گوشي ماله فرانسه هست !!!!!! نه چين !
و فرق ورژن چيني با ورژن اصلي اينه كه ورژن چيني از سيستم 3G پشتيباني نميكنه !!
سايت رسمي سوني اريكسون در باره ي P1 :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره.مشکلی نیست.بپرس.نقل قول:
ميشه بپزسم پس چرا مثلا N73 رو چين نميزنه و فنلاند ميزنه ؟!!؟!
از دوستان کسی نرم افزار پیام رسان رو روی p1 نصب کرده و استفاده کنه؟