من هم ذوق کردم وامتحان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
من هم ذوق کردم وامتحان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.به نظر من یه وسیله اگه بتونه یه کار رو درست انجام بده خیلی بهتر از اینه که چندتا کار رو نصفه نیمه انجام بده.نقل قول:
نه بابا ما استفاده کردیم چیزی نشد :46:نقل قول:
سلام . یه راهی هست که اینترنت قطع نشه و کل 24 ساعت به طور مداوم وصل باشه ؟؟؟؟؟؟؟
مگه واسه شما ها قطع میشه قبلا نامحدود بود قعطی داشت(اخه هرموقعه که کم می اورد dc میشد) ، الان که حجمی شده ترافیک کمتره کاملا پایدار با سرعت خوبه
دوستان من الان طرح 2.5 گیگ ایرانسل رو چند روزه فعال کردم و فکر کنم 600 مگابایت هم ازش استفاده کردم حالا میخواستم بدونم که اگه الان که از این طرح مثلا 1900mb مونده اگه دوباره یه طرح 2.5گیگ فعال کنم این 2.5گیگ به این 1900mb اضافه میشه یا نه؟
ممنون:11:
قابلیت تمدید بسته افزایشی خدمات GPRS ایرانسلنقل قول:
در صورتی که مشترک مایل باشد نسبت به سفارش بـستـه افـزایشـی جدید اقدام نماید، میتواند باقیمانده اعتبار دوره قبل (تعداد روزهای باقی مانده از بسته) را در دوره جدید نیز مصرف کند. بدین ترتیب، اگر مشترکی زودتر از پایان تاریخ انقضای بسته خود، اقدام به تمدید و سفارش مجدد بسته افزایشی خدمات GPRS ایرانسل نماید، مدت زمان و حجم باقی مانده از بسته قبلی به مدت و حجم بسته جدید اضافه خواهد شد. توجه داشته باشید که مشترکین ایرانسل، محدودیتی در تمدید بستههای افزایشی GPRS نخواهند داشت و با این کار، مدت باقیمانده از بستههای پیشین را از دست نمیدهند.
برای مثال، اگر شما یک بسته ۸۰۰ مگابایتی ۷ روزه را قبلا خریداری کرده و به جای روز هفتم در روز پنجم ، همان بسته افزایشی را سفارش دهید به طوریکه از بسته قبلی تان ۱۰۰ مگابایت و ۲ روز اعتبار باقی مانده باشد، بسته جدید دارای ۹۰۰ مگابایت و ۹ روز اعتبار خواهد بود
- حداکثر روزهای ممکن برای استفاده از اعتبار موجود در بسته های افزایشی ایرانسل با توجه به قابلیت تمدید این بسته ها، ۹۰ روز خواهد بود.
البته دلیلی نداره که آشغال باشه چون اصل کار یک گیرنده فرکانس بالاست حالا یه چیپ هم برای دیکود تصاویر تلویزیونی اضافه می کنندنقل قول:
من این مودم رو خریدم و ایرانسل هم توش انداختم ولی سرعتش خیلی خوب نیست
میخواستم تنظیمات صحیح مودم رو بگید
درضمن راهی یا ترفندی برای افزایش سرعت اگه میدونید و خودتون امتحان کردید و نتیجه داده رو معرفی کنید
ممنون:11:
نگفتم آشغال.منظورم اینه که ممکنه چون چندکار واسش تعریف شده نتونه همش رو با هم خوب اجرا کنه:46:نقل قول: