من توی گوشی قبلیم که W810 بود اول همه اطلاعات مموری رو توی کامپیوتر کپی کردم و بعد همه اونها رو دوباره بدون هیچ تغییری به مموری جدید کپی کردم ( هز 512 به 1 گیگ ) و کار کرد.نقل قول:
راستی رم 4 گیگ رو چند خریدی؟ مارکش چیه ؟سرعت گوشی رو کم نکرده؟
Printable View
من توی گوشی قبلیم که W810 بود اول همه اطلاعات مموری رو توی کامپیوتر کپی کردم و بعد همه اونها رو دوباره بدون هیچ تغییری به مموری جدید کپی کردم ( هز 512 به 1 گیگ ) و کار کرد.نقل قول:
راستی رم 4 گیگ رو چند خریدی؟ مارکش چیه ؟سرعت گوشی رو کم نکرده؟
دوستان روی p1 امتحان کنید هر کی زود تر امتحان کرد خبرشو بذاره اینجا منم یه 1 گیگ دارم می خوام transfer کنم روش :46:نقل قول:
خب برنامه هات چیا هستن بگو تا اساتید برات بزارن.این که غصه خوردن نداره....:27:نقل قول:
سلام بر تمامی دوستان.من یه رم 2 داشتم که ÷ر شد حالا یه رم 4 خریدم که بهش بندازم ولی کلی برنامه مهم دارم که نمیدونم از کجا آوردم و فایل ستا÷شم ندارم میشه بگید چی کار کنم؟ممنون میشم کمکم کنید.
موفق باشی.:10:
دوستان حالا نمیدونم سوالم تا چقدر درست باشه من که گوشیو هک کردم اون برنامه های که نصب هستن , بخوام برنامه هارو روی یه مموری دیگه بریزم چجوریه جریانش یا اصلا فکر نکنم بشه!
با اجازه اساتید
رم 4 گیگ sandisk با گارانتی sd 350000 ریال
علائدین
ولی مشکلی که دارم اینه که وقتی رم ها رو از اصلی خود گوشی مثلا p1
ه 512 به این رمهای بازار ارتقا میدیم تصاویر گرفته شده با دوربین تار تر از رم های فابریک گوشی میشه من این مطلب رو تو k810 , p1 , دیدم
حالا خوشحال میشم از نظرات دوستان آگاه شوم
یا حق
تا بعد
من فکر نکنم عکس گرفتن ربطی به رم داشته باشه رو یرم خوده گوشی ذخیره کن ببین چی میشه
احتمالا ربط داره!نقل قول:
من خودم 1گیگ دارم وقتی فایلی از گوشی کپی یا CUT میکنم به رم سرعتم
خیلی پایینه.درحالیکه همون اطلاعات رو با رم512 خیلی با سرعت بیشتر کپی
میشه.بعضی وقتا هم فایلیهای عکس و ویدئو یی خراب میشن.
این رمهای تو بازار بیشترش تقلبیه!
دقیقا منم وقتی می خواستم رم بخرم شانس آوردم فروشنده آشنا بود 2-3 بار من عوض کردم تا 1 دونه درست پیدا کردم عیبشونم این بود که وقتی عکس می گرفتم یه حالت 2 تیکه میشد عکس و تار خلاصه این یکی توجه کردم لیبل ژاپنه و آلیهنقل قول:
این مشکل هایی که بعضی ها با رم دارند مال اینه که کیفیت رم های تو بازار پایین هست!!!!!
در مورد برنامه بهترین کار اینه که با pc suite بک آپ از برنامه های مموری بگیرین بعد که مموری جدید رو گزاشتین restore کنید!
من خودم همین کارو کردم.البته باید قبلش رم جدید رو با خود گوشی فرمت کنید!
آره اینم یکی از بهترین راهها هستش برای Transfer