سلام به همگی.
میگم چرا اینقدر شلوغش میکنید بزارید یه جمع بندی بشه:
(اینا همشون با تحقیق و تجربه خودم بدست اومده-اسمم تو محل آرش ایرانسله!!!)
در حال حاضر یعنی اوایل اسفند تا زمانی که شبکه ارتقا پیدا کنه سرعت ایرانسل و همراه اول از صفر واقعی(یعنی قطعی های لحظه ای) هستش تا 36 کیلو بایت تمام.
سرعت بستگی به:
1)زمان اتصال(چه ساعتی)
2)میزان آنتن واقعی گوشی نه اون خط های آنتن
3)دکلی که ازش آنتن میگیری
4)گوشیتون که فقط edge داشته باشه کلاسش مهم نیست
حالا توضیحات:
*گوشی های سونی اریکسون رو با نرم افزار MyPhoneExplorer میشه میزان آنتن واقعیشو دید که با آنتن رو صفحه گوشی فرق داره که اگه تقریبا بالای 90 درصد باشه خوبه.اگه پایین تر باشه سرعت میاد پایین
*هر دکلی تعدادی اسلات داره واسه اینترنت که این دوتا اپراتور هرکدوم حداکثر 5 تا اسلات دانلود نصب کردند هر اسلات 7.2 کیلو بایت اطلاعات میده که من تو یه منطقه سرعت 36 هم داشتم که 5 تا اسلات میشه.
همین دیروز یه همراه آخر گرفتم آخر سرعتش 8 هستش که این یعنی 1 اسلات فعال بود! ولی مطمینن بیشتر داره.
*به کلاس گوشی واسه این گفتم ربط نداره که اکثر گوشی ها 5 تا اسلات رو پشتیبانی میکنند و این کافیه! چون بالاتر از اون دیگه شبکه سرعتشو نداره که بده البته فعلا.
*اون دکل مورد نظر هم باید اسلات کافی 4 یا 5 تا داشته باشه
*تو یجا خوندم که اولویت خدمات برا اپراتورها تماس صوتیه این یعنی اینکه وقتی یه دکل تعداد مشترکین زیادی رو پوشش داده(مواقع شلوغ) دیگه رو اینترنت حساب باز نمیکنه!
*باز هم یجا خوندم که استاندارد edge میتونه تا 57 کیلو رو پشتیبانی کنهمودم هایی که edge مودم نام دارند نه اشتباها 3g مسلما قابلیت پشتیبانی اسلات های بیشتری(همون حداکثر 8 تا) را دارند اما اپراتورها نمیتونند این حجم رو ارایه بدن.نتیجه اینکه سرعت مودم های edge اگه از گوشی بیشتر نباشه کمتر نیست.
*جدیدا مودم های 3g هم وارد ایران شدند که علاوه بر edge از سیمکارت های اپراتور تامین تلکام هم پشتیبانی میکنند.البته سرعتشون بالای 1 مگ هستش به شرطی که شبکه ارایه بده که خوابشو ببینی!
*فعلا با 10000 تومن ایران ول میتونید 2500 مگابایت دانلود کنید در عرض یک ماه
و با 10000 تومن همراه آخر میتونید 30000 مگابایت دانلود کنید در عرض یک ماه
*دوستانی که میخوان سرعت این دوتا اپراتور رو تو منطقشون امتحان کنند پیشنهاد میکنم سیمکارت اگه ندارند از دوستانشون قرض کنند(مثل من که از پسر خالم گرفتم!) ایران ولو با کد #1*1*7*3*140* و هزینه 1000 تومن واسه یک روز و همراه آخرو با ارسال 1 به 8080 با هزینه 1000 تومن یک روز فعال کنند و سرعت هردوشو امتحان کنند بعد سیمکارت محبوبشونو انتخاب کنند
ایراد انتقاد نظر بدین تا بنده هم اطلاعاتم زیاد شه:20:
تشکر نمیکنید؟:31::31::31: