سلام
من میخواستم سرویس بگیرم میخواستم بدونم از لحاظ سرعت و به اصطلاح رسپونس ایرانسل بهتره یا همراه اول ؟؟
ایرانسل بگیرم یا همراه اول ؟
ممنون میشم دوستان کمک کنند
مرسی
Printable View
سلام
من میخواستم سرویس بگیرم میخواستم بدونم از لحاظ سرعت و به اصطلاح رسپونس ایرانسل بهتره یا همراه اول ؟؟
ایرانسل بگیرم یا همراه اول ؟
ممنون میشم دوستان کمک کنند
مرسی
با سلام
من سرویس 1 ماهه رو فعال کردم سرعتم بین 20 تا 25 متغیره من سرویسم تا 2 روزه دیگه تموم میشه حالا سوال من از دوستان اینه که اگه امروز سرویس 1 ماهه رو شارژ کنم حجمی که برام باقی مونده به دوره جدید اضافه میشه یا نه؟
ممنونم
هر جفتشون رو یه شارژ یک هفته ای بکن ببین کدوم بهتر است.نقل قول:
سلام
من این پست را یه جای دیگه هم زدم کسی جواب نداد تازه با اینجا و این سرویس اشنا شدم
چه جوریاست؟
می شه از همه نوع گوشی استفاده کرد؟
Sony Ericsson BRAVIA S004 چی ؟
کدوما بهتره ؟
فلش مموری ان چی ؟
فلش هایی که تو بازار هست فرقی با هم دیگه ندارند؟
چه جوری شارژ می شه؟
هزینه ان همان 10000 تومان هستش
باید از سایت ایرانسل شارژ کنیم
خواهشا در این موارد توضیج بدید
من اینترنتم ای دی اس اله و خیلی پایین می خوام از این سرویس استفاده کنم
سرعتش چی ؟ حداقل و حداکثر سرعتش چقدره ؟
می تونم یه فایل 50 مگی را در چه زمانی دانلود کنم ؟
خواهشا جواب بدید................
منتظرم
از گوشیهایی که edge ساپورت میکنن میتونی استفاده کنی.... هر چی باشه فرقی نداره! .
فلش مموری رو منظورت رو نمیفهمم! اما فلش مموری ربطی به این قضیه نداره. یا باید مودمشو بگیری یا با گوشی ...
اره 10 تومن میدی . همراه اول نامحدود. و ایرانسل 2.5 گیگ در ماه. کمترین سرعتش که 5 هست! بالاترینشم رو 27 این اخریا خیلی شلوغ شده بیشتر وقتا روی 14 هست........... 50 مگ رو اگه بخت باهات یار باشه با ایرانسل میتونی 40 دقیقه شایدم کمتر یا بیشتر بگیری. اما چند روزه جیگر من یکی رو خون کرده. پینگشم خیلی بده............ حدود 700!
دوست عزیز من شنیدم که با استفاده از فلش و سیم کارت با اتصال به کامپیوتره این با ان فرق داره؟
اتصال به اينترنت با سيم کارت موبايلGSM/GPRS MODEM
فرق میکنه edge هاشون 3 تا کلاس دارهنقل قول:
از گوشیهایی که edge ساپورت میکنن میتونی استفاده کنی.... هر چی باشه فرقی نداره! .
------------------------------------------
من کلاس edge گوشیم 32 هست
دانگل بگیرم بهتره یا از گوشیم استفاده کنم؟
بله،از هر مدل گوشی که تکنولوژی EDGE را پشتیبانی کنه می تونین استفاده کنین،البته من پیشنهاد می کنم به جای گوشی از مودم EDGE استفاده کنین به این خاطر که هم سرعت بهتری داره نسبت به گوشی هم اینکه وقتی از گوشی استفاده کنین شارژ باطری گوشیتون خیلی زود تمام میشهنقل قول:
فلش مموری هایی که منظورتون هست همون EDGE مودم هستند که شما به اشتباه اسم فلش مموری را رو این دستگاه گذاشتین
بله،10000 تومان هزینه فعال سازی بسته یک ماهه ایرانسل با 2.5 گیگا بایت ترافیک هست
که یک کارت شارژ 10000 تومانی می خرین و خطتتون را شارژ می کنید سپس بسته GPRS یک ماه را فعال می کنین
EDGE مودم نیازی به شارژ نداره و برقش از پورت usb که بهش متصل می شه تامین میشه
سرعتش بستگی به موقعیت و شرایط شبکه داره و بین 25 تا 50 کیلوبایت در ثانیه هست
سلام دوست عزیزنقل قول:
من مودم vodaphone را بهتون پیشنهاد می کنم که خودم شخصا درایور آن را روی سیستم عامل های Seven 32 & 64 ویستا و لینوکس تست کردم
شما کدوم شهر هستین؟تهران؟
در صورتی که سوالی داشتید یا اطلاعات بیشتری در این مورد خواستید باهام تماس بگیرین
09132124770 حمید خاکزاد
سلام دوست عزیزنقل قول:
به نظر بنده اگر از دانگل(EDGE Modem) استفاده کنید بهتر است
به دلایل زیر:
1-تکنولوژی EDGE در مدت کوتاهی میزان شارژ زیادی از باطری مصرف می کند و عمر باطری کم می شود
2-مودم سرعت و پایداری و انعطاف نرم افزاری بیشتری در مقایسه با گوشی دارد