بله من هم در شیراز هستم از پنجشنبه تا جمعه شب کاملا قطع بود از شنبه تا امروز هم که وصل هست قطعی زیاد داردنقل قول:
Printable View
بله من هم در شیراز هستم از پنجشنبه تا جمعه شب کاملا قطع بود از شنبه تا امروز هم که وصل هست قطعی زیاد داردنقل قول:
منم گوشیم edge class 10 داره و سرعت دانلود ساعت 5-6 حدود 20-30 بود ولی بعدش اومد پایین همون 5-6 . گوشی اگه با کابل به کامپیوتر وصل بشه و نزدیک مانیتور هم باشه بخاطر پارازیت کیفیت مانیتور را خراب می کند ؟؟ دسته ؟؟ ولی یکبار تست گرفتم الان ندارمش پینگش رسید به 7000 هزار !!!!!!! در مواقع معمولی 700-800 بود .
---------- Post added at 08:19 AM ---------- Previous post was at 08:16 AM ----------
من یک روزه گرفتم شب که ساعت 10 بود قعطی زیاد داشت تا صبح بیدار موندم فکر کنم ساعت 1-2 شب بود قعطی هاش خیلی کم شد یا اصلاً قعطی نداشت روز بعد هم تا ساعت 6-7 عصر بود استفاده کردم قعطی زیاد نداشت .نقل قول:
اگر مانیتور شما CRT هست باید بگم مشکل ایجاد میکنه. بهتره حداقل 2 متر فاصله داشته باشه.نقل قول:
پینگ با اینکه بالاست 800 واسه این سرویس عادیه کاری نمی تونید بکنید.
LCD چطور؟ اینم خراب میکنه ؟نقل قول:
من با موبایل میخوام دانلود کنم نمیزاره
مال شمام اینطوریه؟مشکل از شبکس یا با گوشی من قاط زده؟
منم ميخوام دانلود كنم نميشه.
شفاف توضیح بدین که چرا دانلود نمیکنه؟
رسیو کم داره؟ گیر میکنه ارور شبکه میده؟
من با مبایل حدااکثر 10 مگ دانلود کردم یه کلیپ از یوتوب. مشکلی ندشت ولی شده که قطع بشه.
چون روی گوشی وقتی رسیو کم بشه یا 0 بشه بهتون پیغام میده ولی روی سیستم اینطوری نیست واسه همین شاید متوجه نشید و وقتی دیدین رسیو نداره صفحه باز نمیشه متوجه میشین قطع شده!!!
نه بابا چرا شایئه پراکنی میکنین؟:13:نقل قول:
اون CRT هم رویه یه سری چیزها تاثیر داره. من الان گوشیم چسبیده به مانیتور. مثل اینکه بگین بلوتوث روی مانیتور تاثبر داره؟ اگه دشت این رو روی لپتاپ نمیگذاشتن!
ممکنه پارازیت روی امواج بده و شما از اسپیکر صدای تق تق بشنوین. اونم یکمی دور کنین درست میشه!!
هیچ مشکلی برای LCD و کیبورد و موس نداره!!!:31:
شما راحت باش با خیال راحت استفاده کن!!:46:
من تازه امروز وصل كردم و سرعت مرور حفحه ها هم خيلي خوبه ولي اول كه خواستم با IDM دانلود كنم دانلود نميكرد.الان خواستم با خود فاير فاكس از مگا آپلود دانلود كنم دانلود شد و سرعت هم 17-18 بود ولي بعد اين ارور رو داد:
C:\Documents and Settings\Leon\Desktop\Modern Warfare 2 Tactical.part could not be saved, because the source file could not be read.
Try again later, or contact the server administrator.
خوب این ربطی به دانلود نداره فایل مورد نظر شما قابلت خوندن نداره! یعنی کامل نیست .یا دانلود نشده!نقل قول:
دلیلش هم از سرور میتونه باشه!
من یک فایل 150 مگاباتی از یوتوپ دانلود کردم با هیچی اجرا نشد!
فایلش مشکل داشت!
کلا دیگه خوب نیست.dc که خیلی زیاد شده.دانلود هم نمیشه کرد.بعضی اوقات هم قطع میشه دیگه کانکت نمیشه باید یک ساعت صبر کنی
اره دوستان راست میگن قطعی زیاد داره مخصوصا 12تا 2شب فکر کنم اینم یه ایده جدید ایرانسل هست:21: هم برای حفظ مشتری هم برای جلوگیری از مختل شدن پهنای باند اگه بنا باشه دم به دقیقه قطع بشه به درد نمیخوره:2:
سلام دوستان قراره تاریخ 4 و5 شهریور به خاطر همین مشکلات ایرانسل تحریم بشه....اینم تاپیک....همه همکاری کنید و به همه بگید...به جای خط فاصله ها ir-tci. org
[PHP]http://www.-----------/forum/showthread.php?t=83611[/PHP]
نه با LCD مشکلی ندارهنقل قول:
منبع:نقل قول:
امواج مغناطيسي مانند آهنربا و امواج الکترومغناطيسي مانند موبايل روي مانيتورهاي CRT ايجاد اختشاش تصويري ميکنند ولي مانيتورهاي LCD از اين آسيب در امانند.
امواج موبایل از نوع الکترومغناطیسه و با امواج بلوتوث که از نوع رادیویی هستند قابل مقایسه نیستند مثل اینکه بگیم رادیو در کنار مانیتور پارازیت میندازه.کد:http://www.avaxnet.com/printthread.php?tid=4911
مشكل من حل شد سرعت دانلودم هم روي 28 هستش و تا 36 هم ميره.
من از پنجشنبه مشکل داشتم، تا امروز قطع بود، امروز وصله و سرعتش هم خوبه الان :20:
ممنون از همه دوستان، این Gprs با Edge خیلی بدرد من خورد
این که قرار بود 31 ام تحریم بشه؟؟نقل قول:
چرا تاریخش عوض شد؟
تازه پریروز توی همون فروم دیدم که نوشتن ایرانسل روزی 2 میلیارد درامد داره که اگه تحریم بشه ، 4 میلیارد ضرر میکنه!:31:
نمیدونم چطوری به این نتیجه رسیدن که با یه تایپیک میتونن توجه این همه مشترک رو جلب کنن!:27:
البته من یه بار سرویس یک روزه رو فعال کردم و دی سی خیلی کمتر بود ، در عرض دو روزی که فعال بود ، فقط دو بار (اونم موقع دانلود) دیسکانکت شد ، در حالی که توی شبانه به طور متوسط هر 10 15 دقیقه یکبار ، ریسیو صفر میشه و تا گوشی رو ری استارت نکنم ، برطرف نمیشه!نقل قول:
البته روی همون بسته روزانه هم وقتی که به شب رسید ، سرعت مزخرف شد!
راستی یه سوال:
کسی میدونه GPRS مخفف چیه؟
مخفف کلمه General Packet Radio Serviceنقل قول:
یه سوال
این سیستم اینترنت edge چیه ؟ کجا میتونم باهاش آشنا بشم ؟ با موبایل استفاده میشه یا با سیستم ؟ و اینکه توضیح مختصری میخاستم دربارش که بدونم بدردم میخوره یا نه :20:
موقعی که داری با IDM دانلود میکنی اینترنت رو قطع کن بعد یک پنجره باز میشه که میگه یوزر و پسورد وارد کن شما باید اونجا تیک Remember user name and password رو بزنی و یوزر و پسورد رو خالی بزاری.حالا از این به بعد هر وقت dc شدی اوتوماتیک دوباره به اینترنت وصل میشی و دانلود هم خود به خود Resume میشه :27:نقل قول:
سلام
دوستان من یه رم ریدر گرفتم که سیم کارت هم میخونه،یه cd هم داره که میشه باهاش دفترچه تلفن و مسیج های سیم کارت رو میشه خوند
حالا میشه با این به EDEGE وصل شد؟
توي همون سي دي ، فايل راهنماش نبود؟نقل قول:
چه برنامه هايي روش بود؟
بعيد ميدونم كه بشه باهاش از اينترنت موبايل استفاده كرد
میگم که،یه برنامه بود که فقط میشه کانتکت و پیام های توش رو خوند و ویرایش کرد،گفتم حالا که کامپیوتر سیمکارتمو میشناسه،شاید برنامه ای باشه که اونو تبدیل به یه مودم بکنه:41:نقل قول:
مهدی جان .قبول دارم.:41:
در مورد مضرات امواج رادیووی اینجا خیلی بحث نشده ولی خوب همه میودنن هر موجی واسه خودش یه طور موج خاصی داره و هرکدوم به اندازه ای تاثبر داره!
نمیشه گفت که اگه روی مانیتور تاثیر میگذاره پس روی آدم هم تاثیر میگذاره!
مثل اینکه بگیم این همه پارازیت رو امواج رادیو که میندازن پس اگه ما بشنویم شاید کر بشیم!!!!
هر چیز مضرات خودش رو داره. حتی خود مبایل هم میگن که و طولانی مدت یه مشکلاتی بوجود میاره.
به صورت کلی GPRS تشکیل شده از چندتا مورد( البته درایران اینطوری نیستش)
SMS
MMS
Video Call
و ...
شما میخوای پارازیت و امواج رو بفهمید وقتی اس ام اس داره ارسال میشه هم به مانیتور نزدیک کنید این اشکالات به وجود میاد.
تمامی امواج به نوعی برای انسان ضرر داره. و حالا به نظر شما این امواج در دنیایی پر از موجها با طول موجهای مختلف حرفی واسه گفتن داره؟
میدونین در روز چقدر اس ام اس رد و بدل میشه؟ چقدر تلفن؟
شما اصلا معنی موج رو در فارسی متوجه شدین؟
موج یعنی اختلالی که در زمین مشاهیده میشه و هیمشه هم یک انرژی با خودش داره!!!
خوب پس این اختلال میتونه یه جورایی واسه انسان مضر باشه!
من یه عکسی توی ویکی پیدا کرده بودم گفتم اینو بگذارم که دیگه همه چیز مشخص بشه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تمام اینها برای انسان به نوعی مضر هستن ولی همشون کاربردهای مهمی در زندگی ما دارن! پس نمیشه هی جوری ازشون گذشت!
:46:
کسایی که فکر میکنن ویکی پدیا الکی حرف میزنه پس یعنی منظورشون اینه که 21 میلیون صفحه در ویکی پیدا اثبات علمی نداره و 12 میلیون یوزر در اون ظاهرا علاف هستن و چرت و پرت زیاد میگن و 1.700 تا ادمین سایت هم با پارتی بازی به این عنوان رسیدن!!:18:
عزیزنقل قول:
تمام اینها برای انسان به نوعی مضر هستن ولی همشون کاربردهای مهمی در زندگی ما دارن! پس نمیشه هی جوری ازشون گذشت!
تمام این امواج الکترومغناطیس که شما طیفشون رو گذاشتی, از گاما تا طول موج بلند
همه بطور طبیعی در طبیعت وجود داشته و دارند حتی قبل از خلقت انسان((ببینید بحث EDGE داره میره طرف بیولوژی و...!!!)) :27:
هر چند بشر بنا به نیازش شدت بعضی از این امواج رو بالاتر برده... ولی شما هم دیگه اینقدر بزرگنمایی نکن!
استاندارد snr برای همین امور در نظر گرفته شده و رعایتم میشه...
بحث رو شما سر قبول نکردن تاثیر GPRS بر روی مانیتور CRT به وجود آوردید. مثال مانیتور برای این بود که شما Bluetooth و GSM رو با هم مقایسه نکنید البته نباید مثال عملی زد مثلا شما نمی تونی به یک نفر بگید به کابل برق دست بزنه ببینه برق اون رو میگره یا اون برق رو.نقل قول:
خوب مهم اینه GPRS بسته های رادیویی رو از طریق باند gsm که موبایلهای کنونی دارند روش سرویس میدن انتقال میده و :نقل قول:
شما بهتر می دونید موبایها از طریق امواج ماکرویو که به صورت موج الکترو مغناطیس هستند کار می کنندنقل قول:
GPRS مخفف General Packet Radio Service (سرویس عمومی بستههای رادیویی) است که در حقیقت تکلمیلشده اطلاعات سوئیچینگ مداری میباشد. جیپیآراس در حقیقت یک لایه بستهٔ سوئیچشده (Packet - Switched) به شبکه جیاسام موجود در تلفن همراه شما اضافه میکند که خیلی بهتر از استاندارد ارتباطی سوئیچشدهٔ مداری (Circuit Switched) شبکه GSM است.
منظور شما رو از عبارت آبی رنگ نمی دونم متاسفانه شما خیلی مطالب رو به چالش کشیدید و SMS جز خدمات gprs نیست ولی کل امکانات که فرمودید در موبایل از طریق GSM صورت میگیره همچنین تشخیص و اثبات مضررات یک چیز به وسیله محققان و دانشمندان صورت میگیره که قبلا در مورد استفاده طولانی مدت موبایل به اثبات رسیده.
منبع نقل قولها از wiki :
کد:http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B3%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%B3_%D8%A8%D8%B3%D8%AA%D9%87_%D8%A7%D9%85%D9%88%D8%A7%D8%AC_%D8%B1%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D9%88%DB%8C%DB%8C
بحث در این مورد این بود که سوالات دوستان در مورد این ابهام برطرف بشه!!!
من توی اون تاپیک گفتم حوصله ی بحث کردن ندارم و جالب نیست نقل قولی رو که واسه کسی دیگه گذاشتم کس دیگه ای جواب بده!!!
اون تیتر آبی هم گذاشتم واسه کسانی که( از این پس میخواین معنی کسی رو عوض کنم اگه به خودتون شک دارین) میگن منبع ویکی اعتبار نداره!!!
و در کل من هزاربار گفتم که دوست ندارم کسی حرف کسی رو نقض کنه!! همین باعث مشکلات میشه!! و نمیخوام باز دوباره اینجا بسته بشه!
لطفا رعایت کنید.
آره دیگه. درستش هم همینه. من میخوام بگم امواج رادیویی اصلا مشکلی نداره واسه آدم.نقل قول:
آره باشه. من قول میدم دیگه بحث نکنم در این مورد. حرفا زده شد!!!!!:46:
-----
آقا شبکه به کلی دچار اختلال شده! من شنیدم در مناطقی که این مشکل رو دارن به این خاطر هست که بعضی از BTS ها که بهینه نشدن هنوز ، دارن بهینه میشن . واسه همین روی بعضی BTS های نزدیک به اون منطقه تاثیر میگذاره و واسه همین بعضی وقتا شما میرین روی اون BTS که شبکه ی EDGE اش هنوز درست راه نیفتاده!
الان منطقه ی ما اینطوری هست 3 تا آنتن نزدیک ماست که 2تاش EDGE رو ساپورت میکنه.
اگه بشه روی یه BTS فکوس کرد این مشکل دیگه برطرف میشد!
البته بازم مطمعن نیستم!:46:
کاربران عزیز لطفا از در خطاب کردن همدیگر از کلمات مناسب استفاده و با کنایه حرف نزنید
مورد دیگر
تمام دوستان حق دارن نظر خودشون رو بگن و سوال کننده می تونه بین نظرات و راه حل ها انتخاب کنه....هیچ کاربری حق نداره نظر کاربر دیگر رو بکوبه و یا مچ گیری کنه و یا تلاش در کم بودن اطلاعات طرف مقابل نشون بده ....در صورت دیدن هر گونه موردی با خاطی برخورد خواهد شد.نقل قول:
31- مسئوليت مطالب ارسال شده توسط کاربران و حتی مدیران و همکاران سایت به عهده خود ايشان مي باشد و به هيچ وجه نظر و يا مطلب صاحبان سايت نمي باشد. این یک امر بدیهی بوده و ماهیت سایت های گفتگو این طور اقتضا میکند.
GSM یه استاندار جهانیه برای مبایل هستش که با توسعه های روز به روز این مورد رو جزو GSM مشخص میکنه ولی خودش مال GSM نیست.
مثل اینه که بگیم استاندارد ، پفک نمکی داره. پفک هست که استاندارد داره!:31:
استاندارد میگه این محصولات به ثبت من رسیده. حالا بعضی هاشون هستن که ایزو 9001 دارن ولی استاندارد هم محسوب میشن.
---
راستی دوستانی که با برنامه های Share کار میکنن بگن با چه سرعتی دانلود میکنن. توی یو تورنت یا ووزه یا لایم وایر سرعت نرمالشون چنده در بهترین حالت
خوب مثل اینکه غیر از خودم و یه دو نفر دیگه هنوز کسی بلد نیست سرعت EDGE خودش رو تست کنه بذاره اینجا
میرین به speedtest.net و سرعتتون رو اندازه میگیرن لینکشو میذارین اینجا اینجوری که من اندازه گرفتم
مثل اون آقا ... هم نباشین که رفته بود سرعت ADSL شو اندازه گرفته بود!!!!
سلام بر و بچز!
یه برنامه پیدا کردم برای ReConnect کردن اتوماتیک GPRS زمانی که Disconnect میشه و شما دارین فایلی را دان میکنید! البته اگه با IDM دانلود کنید زمانی که وسط دانلود Disconnect بشید خودش اتوماتیک Connect میشه ولی در هر صورت اینم برنامه خوبیه!:31:
کد:http://download.softpedia.com/dl/3bb5f0cfad0f0234182b79118f8bc55d/4c73d3de/100049402/software/internet/ReConnect.zip
منم میگذارم باحساب اینکه شدیدا سرعتم اومده پایین
شاید هم بخاطر اینکه آخرای اکانتم هست اینطوریه.
چون تقریبا نصف هم کمتر شده!!
بهرحال از ماه جدید بررسی میکنم بازم!!
اکانت؟!!نقل قول:
شاید هم بخاطر اینکه آخرای اکانتم هست اینطوریه.
نه بابا سرعت بعضی موقع ها بالا پایین داره دیگه
من سرعت دانلودم 5 ثابت مونده
نه بالا می ره نه پایین
چرا؟
در ضمن من با علامت G وصل می شم ولی کامپیوتر می زنه 460.8
gprs ایرانسل. گوشیم edge نداره...!
و با baku هم تست کردم، این شد:
اینم تست من مربوط به دیروز(الان هم همینه)
من که ازش راضیم سرعت دانلودم 15-20 هست!
دوستان تست من رو هم یه نگاه بندازید پینگ فوق العاده است 364 :5:
اینم ماله من(البته تا دیروز با 28 تا دانلود میکردم ولی امروز با 10-15 تا)
ای بابا من فکر میکردم فقط سرعت من ناجوره
سرعت شماها که فاجعست!