شما موقعیتایی که روبن،مولر و ریبری از دست دادن رو فراموش کردیدهمون دقیقه 2 بارسا هنوز به خودش نجنبیده بود که 3تا بازیکن بایرن تو 6 قدم جلوی والدز وایساده بودن که اگه روبن طبق معمول لاشخوری نمیکرد و پاس میداد به جای کوبیدن تو پای والدز که بارسا خیلی زودتر باز میشد...شما انتظار داشتید بایرن تو آلیانز آرنا چپ و راست رو دروازه بارسا توپ بریزه از همون دقیقه اول و 10 نفره حمله بکنن تا بتونن موقعیت ایجاد بکنن؟ضعف اساسی بارسا چیه؟بازی هواییپس ضربه اساسی رو اول باید از همینجا زدشوقتی ضربه رو میزنی((حالا با اشتباه داور)) بارسا بازتر میشه و اونوقت همه جور تاکتیکی رو روش امتحان میکنی که فکر کنم دقیقا دیدی نیمه دوم خط اتش بایرن چه بلایی سر بارسا آورده بودبارسا انقدر آسیب پذیر بود رو ضربات هوایی که فکر میکنم خودتم ته دلت قبول داری که حتی اگه اشتباه تو پذیرش گل دوم هم نبود بازم گل میخوردن چون هر سانتر یا کرنری که میشد بازیکنای بایرن بودن که سر رو میزدن و تن و بدن تیتو کنار زمین میلرزیدفکر کنم آمار بعد بازی بود که میگفت 79 درصد نبردهای هوایی رو بازیکنای بایرن بردن.همین الان 90 درصد مطمئنم اگه بازی برگشت بایرن گل بزنه بازم از روی ضربات سر هستشتوجه شما رو به بعضی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جلب میکنم که یه سریشون از همه چی میگن الا از بازی بد تیمشونحالا اینجا چون طرفدارای تیمای دیگه هستن معمولا کمتر کسی روش میشه که همه چیز رو به گردن داوری بندازه ولی من منظورم بچه های اینجا نبودش و اگه پستم طوری بوده که اینطوری برداشت شده من پستمو پس میگیرم