مگه شما سرعت دانلودت چنده که تموم میکنی ؟ :18: برا ما که صفحه هم باز نمیکرد
بهترینش همون ماهانه هست
Printable View
مگه شما سرعت دانلودت چنده که تموم میکنی ؟ :18: برا ما که صفحه هم باز نمیکرد
بهترینش همون ماهانه هست
دیروز یعنس چهار شنبه برا من کلا حتی سایت هم باز نمیشد...... وضعیت شما چطور بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این ماکس سرعت EDGE پس چرا بعضی از دوستان میگن سرعت EDGE باید تا 60 هم بره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
Class 32, 296 k
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
منم اگه بخوام دانلود کنم 3سوت سوت میشه میره:31:نقل قول:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ایا شارژ شگفت انگیز رو میشه برای خرید بسته 1 ماهه استفاده کرد ؟
احتمالن همه چی رو دو باربر حساب میکنند، من ADSL 2 گیگم رو تا یک ماه نگه می داشتم تازه کلی باهاش کار می کردم ولی ایرانسل 800 مگ یه هفته نشده تموم شد در صورتیکه زیاد هم بکار نبردمش.
راستی ایرانسل من limited شده و دیگه کار نمیکنه، کسی می دونه چرا اینطوری شده است؟
با سلام
وقتی از مودم EDGE استفاده میکنبم و 2.5 گیگ رو فعال کردیم. چطوری میشه فهمید که چقدر مصرف کردیم و چقدر مانده.
از طریق سایت ایرانسل میشه؟
راستی اینو هم بگم که من سرعت دانلودم با IDM بین 30 و 15 هست و سرعت باز کردن صفحات هم نسبتا مناسب است و اذیت نمیکند.و کلا راضیم.احتمالا آنتن دهی منطقه ما خوبه.
نه بابا واسه فعال کردن هر طرحی از شارژ اصلی شما کم میشه نه شارژ شگفتنقل قول:
یعنی چی؟ بیشتر توضیح بده؟:5:نقل قول:
شماها سرعت صفحه باز کردنتون تغییری نکردههههههههههههههههههههه هههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی با گوشی هیچ کاری نمیتونم بکنم،نه شماره میگیره نه زنگ می خوره اون پایینشم نوشته Limited service.نقل قول:
اين كد رو بزن معلوم ميشه:نقل قول:
#1*3*7*3*140*