با خوده موبایلم در دراز مدت باعث مشکل میشه باطری موبایل خراب میشه و صفحه نمایش گر می سوزه.نقل قول:
ولی حالا شما 1 ساعت وصل میشین زیاد مشکل نداره ..
Printable View
با خوده موبایلم در دراز مدت باعث مشکل میشه باطری موبایل خراب میشه و صفحه نمایش گر می سوزه.نقل قول:
ولی حالا شما 1 ساعت وصل میشین زیاد مشکل نداره ..
آقا مطمئنی شما اینو؟نقل قول:
صفحه نمایش گر می سوزه.
دوستان به نظر من از طریق گوشی اقدام به اتصال نکنید ...با استفاده از Edge Modemبه اینترنت متصل شوید. :21:
من t...mobile گرفتم.3g هم ساپورت میکنه.جایی که سیگنال راحت دریافت کنه سرعت خوبی هم داره.نسبت به بقیه مارکها قابل اطمینان تره.بوردبرای huawei هست.اما قیمتش 90 درمیاد.نقل قول:
باتری بله اما چه ربطی به نمایشگر داره؟؟من الان 6-7 ماهه روزی چند ساعت با اتصال گوشی به کامپیوتر کانکت میشم.فقط شارژ باتریم خیلی زود تموم میشه .همین...نقل قول:
90 درصد مودمهای موجود کپی شده و کیفیت مزخرفی دارن.در خریدتون خیلی دقت کنید.نقل قول:
من 7 ماهه دارم از این سرویس با گوشی استفاده میکنم روزی 24 ساعت! نه تا حالا که چیزی نشده! باتریم فقط همش به برق وصله..................:31:نقل قول:
این برای گوشی هایی پیش میاد که صفحه نمایش گرشون درطول اتصال خاموش نمی شه ...و گفتم در استفاده طولانی مدت امکان داره .بله.نقل قول:
ghasem2020 = شاید در آینده حالتو بگیره ! :43::23:
من يك سالي ميشه كه چندين ساعت(به 12 ساعت هم رسيده) در روز گوشي رو به پي سي وصل كردم و به نت وصل شدم ولي هنوز نه براي باتريم مشكلي ايجاد شده نه براي صفحه نمايشم... كلاً بهم خيلي حال داده اين گوشي. :31:
سلام دوستان. من الان دارم از مودم Edge استفاده می کنم. می خوام ببینم راهی یا برنامه ای واسه ویندوز است که مشابه همون برنامه انتخاب آنتن سیمبین باشه؟؟؟ اگه باشه که خیلی خوب میشه، نه!!!:27:
میگم برا شما امروز اینترنت وصل بوده ؟!
شما از چه مدلی از ایرانسل استفاده میکنید
ماهانه ی 2.5 به نظرم خیلی کمه در عرض 10 روز تموم میشه:41:
برای دانلود کدومش بهترینه