این همه سایت با پست می فرستن دره خونه بعد پول بی زبون رو شما واریز میکنی به حساب این چور آدما.. ! ! !نقل قول:
Printable View
این همه سایت با پست می فرستن دره خونه بعد پول بی زبون رو شما واریز میکنی به حساب این چور آدما.. ! ! !نقل قول:
نمی دونم چرا مودم edge باعث شده کامپیوترم هنگ کنه. هر وقت این مودم لعنتی رو به کامپیوترم می زنم حتما بعدش باید restart کنم چون برنامه هایی که بازن بسته نمی شن و برنامه هایی که بستن باز نمی شن. من کامپیوترم جدیده و حدود یک ساله خریدمش، تمام قطعاتش هم مدل بالان. تا حالا که این مودم edge نبود عین بنز کار می کرد ولی این مودم سیستممو مختل می کنه. کسی می دونه دلیلش چیه؟ :13:
دوستان یه مودم خوب که با لینوکس مشکل نداشته باشه می خوام می شه معرفی کنید؟!
کلا به امکانات اضافیش هم نیاز ندارم مثل گرفتن پیام و.....زیاد نمی خوام گرون در بیاد فقط کارم و توی وصل شدن به اینترنت راه بندازه کفایت می کنه چون یه سیم کارت می گیرم فقط برای همین کار!
من اینو توصیه می کنم با لینوکس هم ok هست ... مودمنقل قول:
کد:http://www.forum.persiantools.com/t183864-page2.html
دوستان بانصب این نرم افزار میتوانید موبایل خود رابصورت مودم(هم کابلی وهم وایفای) دراورید وقتی به یک فروشنده عمده دانگل اینراگفتم باورنکرد .نام نرمافزارjouik spotاست وبهطورتصادفی درگوگل پیدا کردم باهمین نام سرچ کنید دوستان حرفه ای کاراییی هایدیگرش راهم بنویسند.ضمناحالت edgeفقطدر30درصدشبکه عمل میکندواین30درصد ثابت نیست یعنی موبایل من یکساعت علامت eارد ودوسه ساعت ندارد:2::2:
ممنون بنظر چیز جالبی میاد 3g رو هم ساپورت می کنه احتمالا همین و بگیرم :10:نقل قول:
هیچ کاری نمیشه کرد. اصلا نباید خرید کرد تا یه قانون درست حسابی برای این فروشگاه ها درست نشده .نقل قول:
یه بنده خدایی از 40 نفر 20 ملیون کلاه برداشت الانم راس راس جلومون راه میره و هیچ کاری باهاش ندارن :41:
سلام دوستان
من حدودا یک ساعت در روز اینترنت استفاده میکنم
اگه موبایل رو با کابل و یا بلوتوث به لپ تاپ وصل کنم و از موبایل به عنوان مودم استفاده کنم به موبایل اسیب میرسونه؟
ممنون
در کوتاه مدت نه در دراز مدت آره.نقل قول:
در دراز مدت چرا مشکل ایجاد میکنه؟نقل قول:
چه فرقی داره که با خود موبایل از اینترنت استفاده کنیم یا وصلش کنیم به کامپیوتر؟
ممنون