اگه ميشه ادرس صفحه اموزش راه اندازي Gprs ايرانسل رو بديد من پيدا نكردم؟؟؟؟؟
Printable View
اگه ميشه ادرس صفحه اموزش راه اندازي Gprs ايرانسل رو بديد من پيدا نكردم؟؟؟؟؟
پست #2155 هستش امید وارم کارتون راه بیفته :46:نقل قول:
ویرایش شد...........................:10:نقل قول:
سلام
چه جوری میشه کیبورد فارسی رو همیشه به عنوان پیش زمینه گوشی انتخاب کرد
من گوشیم این کیبورد فارسی رو داره چه جوری میشه منو ها رو هم فارسی کرد
اقا یه سوال دیگه چرا نمیشه عکساشو مثل acd یه نرم افزارهای مشابه یعنی پشت سرهم دید و موزیکشم همینطور باید تک تک گوش داد
control panel<device>text input>on-screen keyboad>more<setupنقل قول:
بعد زبان مورد نظر رو انتخاب کن :10:
یه سوال: من می خوام زیر نوشته ی ir-mciمکان مورد نظری که هستم رو نشون بده دوستانی که می دونن بگن چطوری فعال میشه
مطمئن هستید؟نقل قول:
در مورد بلو توس باید بگم که برای من هم ویبره داره هم اهنگ اس ام اس رو پخش میکنه
در مورد شماره 2 باید بگم حق با شما هست نمی دونم چرا این جوری ساختنش
من هر کس رو دیدم از این نبود alarm واسه دریافت بلوتوث شاکی بوده.
مورد 2 هم که مشکلی نداره که.کاملا مشخصه.اینجوری که بهتره وسط آهنگ اگر صدای زنگ بیاد که یک دفعه فیوز آدم میپره.
ویرایش شد..........................نقل قول:
نقل قول:
مبارکتون باشه دوست عزیز برای صداهای هشدار هم بنده این نظر دارم شاید شما موافق نباشید اما نظر من اینه که سازنده اینو در نظر گرفته که شما وقتی دارین مثلا آهنگ Light گوش میدین یه هو یه مزاحم یا هر شخص دیگری مزاحمتون نشه و با یه صدای بیپ شما مطلع بشید و گذشت اون زمان که داشتین موسیقی گوش میدادین:8: یه دفعه با صدای شیپور از جاتون میپریدید :18: و در خصوص زنگ بیدارباش هم باید عرض کنم اونم قواعد خودشو داره که روی اصولش باشه همچین بیدارتون میکنه که نمیفهمین که چی و از کجا بیدارتون کرده و برای بلوتوث هم به همین شکل نیازی نبوده چون مثل گوشی های دیگه نیست چون فایل های دریافتی همشون براتون archive میشن توی قسمت Beam Received و شما تک به تک یا به حالت کلی حتی می تونید ذخیرشون کنید :3:
راستش مال من که اینطوری نیست.عجیبه واقعا.نقل قول:
اره هر کی برام می فرسته اهنگ اس ام اس رو پخش می کنه حتی دلیور هم میشه اس ام اس صداش همون اهنگ اس ام اس هستش مگه مال شما نمیشه؟
در ضمن اهنگ اس ام اس اگه 4 یا 5 دقیقه ای باشه تا اس ام اس رو که اومده باز نکنی همین طور اهنگ میزنه.
من منظورم بلوتوث بود.اشتباه نمیکنی؟
شرمنده من فکر کنم با گوشی های دیگه ام قاطی کردم ولی موقع دلیور شدن قشنگ یادمه که اهنگ پخش میکردنقل قول:
و از طریق هندزفری یسری جاها تغییراتی بوجود میاد ولی یادم نیست برای این که کسی وارد صحبتامون نشه من اونا رو ویرایش می کنم.
بسوزه پدر حواث پرتی :31:
فکر کنم دچار توهم شدم اونم از نوع شدید
راستی کسی نمیدونه چطوری زیر IR-mciمکانی که هستم رو نشون بده؟