بالاخره فرق این جعبه هامعلوم نشد چی چی هست؟کدوم از جعبه ها اصل است هر کی بگه جعبه اش از کدو ماس مخصوصا اونایی که گارانتی کامتل دارند.
Printable View
بالاخره فرق این جعبه هامعلوم نشد چی چی هست؟کدوم از جعبه ها اصل است هر کی بگه جعبه اش از کدو ماس مخصوصا اونایی که گارانتی کامتل دارند.
دوستان عزیزی که می خوان پک اصلی جعبه p1 بشناسن اگه دوست داشتن بگن عکس بگیرم براشون بذارم اما همین جوری اگه بخوام آدرس بدم برای من روی جعبه عکس قاب p1 هست البته دکمه های p1 روی جعبه برجسته هستش
سلامنقل قول:
من p1 كه خريدم جعبش خاكستري است روي جعبه يه عكس گوشي ساده (رنگي نيست) همون خاكستري است اما دكمه هاش برجسته است
2) كنار جعبه يه برچسب داره كه سفيد رنگ چسبيده به جعبه و روش imei و s/n رو نوشته وچند تا كد ديگه وپايينش هم نوشته made in chine البته روش دو مهر هم خورده كه ابي رنگ است ويكيش تاريخ نوشته مال من نوشته 12/4/1387
محتويات داخل جعبه يك جعبه داخلش هست كه 1سيدي 2تا دفترچه وچند تا بروشور . اما داخل خود جعبه اصلي 1 كابل usb و شارژريك قلم اضافه ويك پايه هست كه كه دوتا كاربرد داره يكي گوشي رو روي اون قرار ميدي وشارژ مي كني (شبيه تلفن بي سيم ) ويا با اون به كامپيوتر وصل ميشي .البته مال من دوتا كارت هم داره كه اندازه اش شبيه كارت اينترنت هست وجنسش مقوايي نيست فكر كنم پلاستيك فشرده است يكي به زبون عربي و ديگري به زبون انگليسي . ويك كيف گوشي
ومهم تر از همه چيز خود گوشي است من باز كردم وimei رو با جعبه چك كردم يكي بود وباطريش هم روش هولگرام چسبيونده بودند
اميدوارم به دردت خورده باشه البته نميدونم اصله يا نه :13:؟ ولي خوب گفتم شايد كمكت كنه
يادم رفت بگم كه ماله من گارانتي نداره فروشنده گفت با گارانتيش فقط 5 تومن فرق داره ديگه راست و دروغش با فروشنده:20:
خواهش می کنم وظیفم هستش:20: راستیتش باید بگم CDA باید اول بخرید گوشیو تا شناسایی بشه مثلا شما می تونید از فروشنده بپرسین این گوشی دارای چه ویژه گیهایی هست از لحاظ ساپورت فارسی اگه فروشنده گفت کامل ساپورت میکنه بفهمین برای خاورمیانست اگه گفت فقط SMS فارسی و تایپ.. بفهمین توی مایه هایWG1 هستش و در مورد کار تون گوشی من حالا نمی دونم چه بر چسبی مد نظر دوستان بوده اما کارتن گوشی من همون طوری که توی پست قبلی گفتم خدمتتون هستش و یه برچسب Wayfinder Navigator 7 با فونت قرمز و پیش زمینه سفید که این بک گراند روش قاره های جهانه منظور برچسب Gps گوشیه و فرق خاورمیانه با Wg1 توی همون منوی گوشی که فارسی میشه و دست خط فارسیو شما میتونید توی قسمت مسج ها با قلم به صورت کشیدن آن روی LCD حرف مورد نظرتونو تایپ کنید... و برای Cda WG1 اولین آپدیت ها براشون میاد و کامل ترند و در مورد اینکه پرسیده بودین چطوری میشه تشخیص داد Cda رو که مال کجاست چون فروشنده اول پول میگیره, شما اول سعی کنید گوشیه خوبی بگیرید سالم باشه با گرانتی باشه بقیه چیزا قابل تغییره ,و قابل حله مثل همین CDa که آموزشش توی همین تاپیک گذاشتم به راحتی میتونید عوض کنید و آپدیت کنیدنقل قول:
موفق باشید
ممنونم از اینکه جواب دادی. تاپیک اپدیت تو صفحه چند هست .منظورم روش اپدیت.
من دقیقا نمیدونم اما شما گوشیو بخرید مطمئنم هستش آموزش آپدیت. و بگردین اگر نبود بگین براتون بذارمنقل قول:
سلام
من امروز این گوشی رو خریدام 310
میدین چین هم به باطری نوشته بود
مبارک باشه دوست عزیز :10:نقل قول:
اقا یه راهنمایی کامل میخوام یه فایل pdfیا هرچیز از این گوشی سراغ ندارینقل قول:
یه فیلم ازش دارم خیلی کامله مال اون موقعه که تازه این گوشی وارد بازار شده بود (بازار جهانی نه ایران) اگه خواستین Email تونو بدین توی پیغام خصوصی براتون آپلود کنم البته قول نمیدم چون هاردم شلوغه باید پیدا کنم براتون:11:نقل قول: