سلام دوست عزيزنقل قول:
براي نصب زبان فارسي بر روي P1 ميتوني فايل مربوطه رو از سايت شركت سوني اريكسون دانلود و بر روي گوشيت نصب كني، حدودا 17 مگابايته
ارادتمندم
Printable View
سلام دوست عزيزنقل قول:
براي نصب زبان فارسي بر روي P1 ميتوني فايل مربوطه رو از سايت شركت سوني اريكسون دانلود و بر روي گوشيت نصب كني، حدودا 17 مگابايته
ارادتمندم
نقل قول:
2-در کل Opera برای منم خیلی ضعیف کار میکنه :3:
سلا ممنون از جوابتون جناب smokingو بقیه دوستان .یه مورد که متوجه نشدم این که خود گوشی فارسی داره یعنی کل گوشی مثل n95که منوفارسی هست این گوشی هم تمام منوش فارسیه و موقع خرید باید به این نکته توجه داشت .یا ......بیشتر توضیح بدین. چیز دیگه ای از قلم نیفتاد تا بگین مثل مموری داخلش چرا بعضی 1گیگ بعضی 512 کدومش تو کدومش هست
آقا کسی با هندزفری بلوتوث تونسته به موسیقی های P1 گوش بده؟ اگه بله لطفا مدلش رو بفرمایین.
سلام دوستان عزیز
من یه گوشی P1 گرفتم .ول گوشی من موقعی که برام بلوتوث میفرستن نه بوق میزنه نه ویبره میکنه
همه تنظیماتش هم دیدم. هشدار پیام و ... هم فعال و صداش بلنده ولی باز موقع گرفتن بلوتوث صدا نمیده.
لطفا دوستان P1 دار فوری راهنمایی کنین ببینم گوشی اشکال داره یا هم اینطورین یا ببرم گارانتی.
آقا برای اینکه بلوتوثها مستقیم بره توی مموری کدوم mod یا نرم افزار بهتره
تو رو خدا اینجا بگین شما چی نصب کردین که خوب بوده باشه
آخه توی کلوی نرم افزار چند تا هست همه هم گفتن این بهترینه آدم. گیج میشه که کدوم رو نصب کنه.
ممنون
نقل قول:
دوست عزیز یکی از 2 -3 ایراد این گوشی همینه مگر اینکه تو فلش بشه کاری کرد
این ایراد از گوشی نیست.مشکل از سیستم عامل هست.شاید هم نشه گفت اشکال.
ممنون دوست مننقل قول:
پس طبیعیه! من همینو میخواستم بدونم . چون من نیازی به این صدا ندارم و به اقتضای شغلم معمولا گوشیم همیشه سایلنته ولی دوست ندارم چیزی که میخرم معیوب باشه حتی اگه به اون قسمتش نیاز نداشته باشم. باز هم ممنون.
راستی نفرمودین با هندز فری بلوتوث میشه موسیقی گوش داد یا نه؟ با چه مدلی؟
ولی من برنامه mini opera را با خود گوشی دانلود کردم و بعد هم نصبش کردم و خیلی هم خوب کار می کنه و ضعیف نیست. مشکلی هم نداره.نقل قول:
-در کل Opera برای منم خیلی ضعیف کار میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صفحات فارسی را هم کاملا باز می کنه و مشکلی در صفحات فارسی ندارم. همین انجمن را هم با گوشی باز می کنم...