دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببینید!
Printable View
بازی مهشریه من میرم تو پادگان امریکایی ها همه رو با دست میکشم
البته توی رولیشن جیب یکی رو میزدی با هات دعوا میکرد ولی اینتو میترسن
من با زدنشون دکلی پول در میاوردم
با اینکه گیم پلی پیشرفت کرده متنوع تر شده ولی اساسین افتاده رو غلطک تکرار
آخه این چه داستانیه که گرگم به هوا دوران طفولیت شخصیت بازی رو هم باید بازی کرد!
آدم باید بشینه یه ساعت کارای مسخره انجام بده تا دو تا سکانس اکشن و پرهیجان ببینه
هوش مصنوعی هم که در حد باقالیه البته همه بازی ها در همین حد هوش دارن
داستانش هم زیاد جلب نیس
ولی بعضی جاهاش رو قشنگ از آب درآوردن مثل کشتی ها و جنگ دریایی گرافیکشم خوب بود بعضی از صحنه هاش تک بودن
اتفاقا به نظرم اون قایم موشک خیلی ایده ی جالبی بود :n01:نقل قول:
خب این جوری کردن که طرف با کاراکتر اصلی بیشتر خو بگیره و بیشتر حسش کنه.
به داستان پردازی و شخصیت پردازی مربوط میشه.
ولی بعدش گند میزنن به این موارد :n02:
اساسین همیشه برام خسته کننده بوده :n03:
به نظرت زیادی خو نگرفتیم:n02:نقل قول:
زیادم ازین کارا بکنن نصف بازی میشه Sims!
دیگه الکی دارن کشش میدن
داستانشم که پر سوتیه
من که نفهمیدم پدر دزموند رو کجا و کی گروگان گرفتن ، اگه تو همون معبد گرفته باشنش که جاشون باید لو میرفت دوباره نمیتونستن برگردن اونجا!
پدر کانر که تمپلار بود چرا Egle Vision داشت!
بعدش نمیدونم این charls lee چقدر اوشگول ساخته بودن ، چند بار کانرو گرفت ولی نکشتش ، اینکه قهرمان داستان رو هی دستگیر کنن هی فرار کنه دیگه نخ نما شده
خود دزموندم که ول کن لوسی نیست:n02:
آخه این چه حرفیه میزنی! داستان این بازی بده ؟ چرا بد بودن زبان انگلیسی خودمون و متوجه نشدن بازی رو میندازیم گردن داستان بازی ؟نقل قول:
سری اساسین کرید همیشه داستان خیلی قشنگ و پیچیده و درگیر کننده ای داشته و واقعا دوست داشتنی و پیچیده بوده و اگه از نسخه اول بازی
کرده باشی متوجه این موضوع میشی که چقدر داستان این بازی عمیق و قشنگه
داستان تو نسخه سوم هم ادامه نسخه های دیگه بود و خیلی عالی کار شده بود و کشش خیلی زیادی داشت که بازی رو تمومش کنی
من هم بالاخره تموم کردم بازی رو.
به نظر من زیاد این بازی حرفی برای گفتن نداشت و من با اتزیو و سری بازیهاش بیشتر حال کردم.
دوستان رفتم تو فروم پردیس گیم اونجا یه خبر دیدم از این سایت که نسخه جدید تایید شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راسته که نسخه جدید تایید شده؟یا فیکه خبر؟
تو خود یو بی که من هیچی ندیدم!:n15:نقل قول:
دوستان ایتالیایی هم هیچی رو تایید نمیکنن!:n13:
نقل قول:
نسخه بعدی این بازی و FC تایید شده ! سال 2014 نسخه ی جدید با تیم جدید . کرکتر جدید ...
این خبر فعلا" موسق نیست برا من! چون نه توفروم های یوبی خبریه و نه تو خود سایت !نقل قول:
این ماجرا هم اگه اتفاق بیوفته یه ذره اعتبارشو خراب میکنه!:n15:
من که یه طرفدار همه جانبه ی یوبی هستم اگه این کارو بکنه خیلی ناراحت میشم!:n22:
چون مثل یه مرد:n02: اومد تو قسمت آخر دنیا رو نابود کرد اگه الان بیاد بگه که نه نابود نشد یه چیز دیگه شد انگار زده زیر همه چی!:n27:
چون تو AC II هم اگه اون تیکه فیلما رو اگه کامل میکردین میدیدین که اشاره به پایان دنیا و نابودی کامل دنیا داره!:n06:
دوستان من هر چی کوئست رو نقشه بوده و تمام ماموریت های دریایی رو رفتم اما هنوز یه چیز هایی هست که نشون میده صفر درصده.
اینا چی هستن و چه جوری باید برم ؟
خداییش داستانش از قبلیا ضعیف تر بود ، یکی که انگلیسیش قویه بگه که چی شد پدر دزموند گیر ویدیچ افتاد .نقل قول:
سبک بازی اکشن ادونچره ، اونوقت من بیام برم مقدمات ازدواج نوریس و اون دختره میریام رو فراهم کنم:n02:
یا هی تو گفتگو های مختلف تو بازی به کانر میگن چرا زن نمیگیری!!!:n02:بابا شما به بچه مردم چیکار دارید آخه!
اینم از این شخصیت پردازی جدیدشون! اتزیو نجیب زاده بود ، کانر ... زاده!
hyatam پرستیژش به اساسین بودن بیشتر میخورد تا کانر
هم ویدیچ و هم چالز لی رو احمق درست کرده بودن ، آخه ویدیچ که میدونه سیب دست دزمونده و اون سیبم قدرت خفنی داره نباید یه لحظه به مخش خطور میکرد که حریف دزموند با سیب نمیشه ، اونم با اون مامورین امنیتی آیکیو پایینش!
طرز کشتن چارز لی هم خیلی مسخره بود ، آخه طرف زخمی و در مونده میشینه تو کافه تا تو بری کنارش بشینی در کمال آرامش بکشیش؟! نه به اون یورتمه فرار کردنش نه به این خونسرد نشستنش
حتی ایشیومنت هاش هم مسخره بود ، اینهمه پر جمع کردیم آخرش لباس زیبا و فاخر دوران زندانی بودن کانر رو آزاد کرد که قابلیت های ویژه ای هم داشت!:n02:
گنجینه کاپتین کید هم که سر کاری بود حداقل بعد گرفتنش یه قابلیت جدید به کانر اضافه میشد ؛ دلم خوش بود ازون حلقه یه استفاده ای تو گیم پلی میکنم.
فقط گیم پلی بازی پیشرفت کرده بود بقیه آیتم ها یا ثابت بودن یا پسرفت داشتن!
من تعصبی نیستم ، چیزیو که بازی کردم میگم ؛ اینا هم نظر شخصیمه
یه سری آیتم تو خونه achilles هست مثلا باید تو دهکده ات محصولات جدید با کمک اهالی تولید کنینقل قول:
یه سری کار هم هست باید انجام بدی تا صددرصد سینک بشه ، مثلا با استفاده از اسموک بمب پنج نفرو به سرفه بندازی بعد اساسینیت کنی!:n02:
تو قسمت نقشه تو دو تا آیتم آخر این کارا رو نوشته
انجام دادن بعضیاشم کار راحتی نیست سر درد میگیری!(حداقل واسه من که سردردآور بود:n21:)
از یوبی بعید نیست ، اون فیلم یه جورایی مفهوم تناسخ رو بیان میکرد ، ولی یهو دیدی دزموند تو قسمت بعد بلند شد و دید کارش درست بوده و دنیارو گلستان کرده!:n02:نقل قول:
چقدر این نسخه خسته کننده است.!! چیکارش کنم ؟ شیطونه میگه پاکش کنم ..:n13:
همش از این سر نقشه برو اون سر نقشه......fast travel هاش هم اصلا جای خوبی نیست..بعضی وقت ها یه اسب هم پیدا نمیشه سوار بشی بری به مقصد برسی...
مراحلش هم هیچ جذابیتی نداره و خیلی کسل کننده است..چرا این نخسه اینجوریه..؟
تو این نسخه حرکات پارکور به خوبی کار شده :n02:
همچنین قشنگ میدوه. دی
عجیبه ها چرا وقتی میری تو یه اتاقی که درش بازه یا پنجرش سریع میاد بیرون اونم به صورت حرفه ای؟! ما شاید خواستیم توش بگردیم. :دی
سلام . دوستان من یه جا گیر کردم تقریبا اوایلش هستم اونجایی که باید زندانی ها رو ازاد کنم . زندانی که داخل کشتی هست رو نمیدونم چه
جوری باید ازاد کرد سرباز جایی نمیره تکون نمیخوره که من دست به کار شم و موندم . دوستان راهنمایی کنید
من تازه انیجا رو ردیدم. باید داغونش کنی :n02: بعد آزاد کنی.نقل قول:
دمت گرم رفتم . ولی جلوتر دوباره گیر کردم بعد از ازاد کردن زندانی ها فرمانده کت قرمز رو میکشمنقل قول:
این مرحله تموم میشه ولی در مرحله جدید نمیگه باید چی کار کرد همین جور دارم جیب مردم رو فقط میزنم
کمک کنید
نمیدونم کدوم مرحله بود که هیچی نگفتن. من از بازی اومدم بیرون بعد دوباره رفتم نشونی اومد!! :n02: خیلی عجیب بود! شما هم تست کن. فکر کنم کلا از بازی نیومده بودم بیرون.نقل قول:
در ضمن برو بالای چند تا برج دید عقابی نگاه کن شاید اومد.
اره یکی از مشکلاتی که این نسخه داره اینه که با دید عقابی زدن توی کل شهر باز هم بعضی جاها دیده نمیشن . بعضی ماموریت ها هم باید حتما اون منطقه توی نقشه دیده بشه .نقل قول:
سلام برای اجرای dlc به سیو مرجله ی آخر نیاز دارم؟
راستی کسی بازیش کرده ؟
منظورم tranny of king washington
وقتی dlc رو زدم و بازیو باز کردم چی میشه؟
سلام , کسی داستان این بازی رو میدونه ؟ مخصوصا اون آخرش وقتی اون الهه (جونو) ظاهر میشه؟ بهش چی میگه ؟
اون تصاویر که دوتا الهه به دزموند نشون میدن چیه ؟
شما این پستا رو به ترتیب بخون!نقل قول:
محتوای مخفی: انتهای داستان بازی
کلا چد مرحله هست و چند درصد بری تموم میشه؟ درصدش که فکر کنم باید بازی رو کامل انجام بدی تا 100 بشه؟
معمولی بری چقد میشه؟
12 تا سکانس و من خودم رو 33 درصد تموم کردم :| بخوای 100 کنی باید تمام مراحل فرعی رو برینقل قول:
به یه باگ خیلی ضد حال برخوردم هر کاری کردم درست نشد
مرحله بعد اشپز عصبانی:n02: که باید بری شهر رو از دست این تمپلار ها در بیاری و عضو بگیری من اونی که توی شمال بوستون بود رو ماموریت اش رو انجام دادم و جز ادم هام کردم ولی اونی که تو جنوب وقتی رفتم سراغش یه کاری گفت بکن که من قبلا کرده بودم بار دوم که باهاش interact ( فارسیم نمیاد:n02:) کردم دیگه هیچ اتفاقی نیفتاد با این که باید یه مرحله شروع میشد که بریم یکی از این تمپلار هارو بکشیم کسی تونست راهی براش پیدا کنه لطفا بگه من میخوام سیوم 100 بشه تا حالا هم همه کارهارو کردم دیگه اصلا حوصله اش رو ندارم از اول برم چون همین مرحله فرعی هاش یه 20 ساعت طول کشید:n09:
کسی تونسته dlc جدید رو بازی کنه ؟
من هر کاری کردم سر نصب آپدیت های بازی همش ارور ناسازگار بودن ورژن رو گرفتم ...
آقا پس این پچ جدید چی شد که قرار بود مشکل افت فریم رو حل کنه ؟
اگه اومده لطفا لینک بهم بدید.
سرانجام در رویدادی که گفته می شود شب گذشته برای Assassin’s Creed 4: Black Flag انجام شده بود ، باکس آرت قسمت چهارم در فروم یوبی سافت به نمایش درآمد که می توانید این باکس آرت را در ادامه مشاهده فرمایید.
باکس آرت بازی که در فروم رسمی یوبی سافت منتشر شده است :
گفته می شود که شخصیت اصلی Assassin’s Creed IV: Black Flag فردی با نام “Edward Kenway” می باشد و جالب اینجا است که وی پدر Haytham Kenway و پدر بزرگ کانر در Assassin’s Creed 3 است و این نشان می دهد که وقایع قسمت چهارم احتمالا قبل از سوم می باشد. همچنین Edward به عنوان یک آساسین و دزد دریایی شناخته می شود.
علاوه بر این Assassin’s Creed IV: Black Flag در جزایر متعددی از جمله جامائیکا، کوبا و باهاما در جریان خواهد بود.
سرانجام یوبی سافت با توجه به شدت گرفتن خبر هایی مبنی بر قسمت چهارم Assassin’s Creed ، رسما ساخت Assassin’s Creed 4: Black Flag را تایید کرد. همچنین این ناشر اعلام کرده است که اولین نمایش بازی در هفته ی آینده خواهد بود. در ادامه می توانید باکس آرت های نسخه های مختلف بازی را نیز مشاهده فرمایید.
این ناشر در بیانه ای خطاب به VG247 اعلام کرده است :
ما رسما تایید می کنیم که یوبی سافت تمامی جزییات مربوط به Assassin’s Creed IV Black Flag را در دوشنبه ، ۴ مارس و ساعت ۵ بعد از ظهر به وقت انگلستان ( ۳۰ : ۲۰ دقیقه شب به وقت ایران ) اعلام خواهد کرد.همچنین باکس آرت های Black Flag نیز منتشر شده است که تایید می کند که این بازی برای Wii U نیز خواهد آمد و نسخه ی ps3 بازی هم مطابق گذشته ۶۰ دقیقه گیم پلی بیشتر خواهد داشت.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که امروز برای بار دوم ACR رو تموم کردم خیلی دلم گرفت! اصلا نمیدونم قضیه این بازی چیه آدم تمومش میکنه دلش میگیره تنها قسمتی که بازی کردم همین رولیشن بود اما واقعا از شخصیت اتزیو وقتی که لباش ایشاک پاشا رو تن کرد خوشم اومد! :دی دهنم آسفالت شد این لباس رو گیر بیارم! و درآخر بگم کی اتزیو به رحمت خدا رفت؟!:دی من که یادم نمیاد
از اون صحنه ای که الطائر یا آلتاییر خودمون! خیلی پیره و میشینه رو صندلی و دوربین دورش میچرخه و یهو اوستخون میشه و اتزیو جلوشه خیلی خوشم میاد ضبط کردمش
اما مشکلی که با این iii دارم اینه که وقتی باز میکنم بازیو صفحه سیاه میاد کامپیوتر هنگ میکنه
تو کارتونی که خود یوبی سافت نشون برای دانلود گذاشته بود مرگ اتزیو رو نشون میدهنقل قول:
این لینک دانلود ac embersنقل قول:
جای --- بزن دانلودها
میدونستی این جمله رو بجای نماز میت میخونن؟نقل قول:
اِرِکوئِسکات این پاچِ تلفظشه
Sent from my LT15i using Tapatalk
دوستان اون peace هست نه Pace !نقل قول:
و انگیلیس میشه همون rest in peace که میشه در آرامش بخواب یا استراحت کن!
:n06:
دوست عزیز این جمله انگلیسی نیست که !
یک جمله ایتالیایی هست و همون pace نوشته میشه (اگه باور نداری برو تو بازی زیرنویسو فعال کن)
Sent from my LT15i using Tapatalk