برای من که همیشه بازه. الان تقریبا یه هفته است دارم استفاده می کنم.نقل قول:
Printable View
برای من که همیشه بازه. الان تقریبا یه هفته است دارم استفاده می کنم.نقل قول:
فکر کنم با خوندن امضای من مشکلتون حل بشه !!!!
---------- Post added at 01:10 AM ---------- Previous post was at 01:09 AM ----------
البته واسه این پست منظورم بود . ببخشید !!
نقل قول:
من دنبال برنامه ای هستم که بشه قبل ازاستفاده محدوده تحت پوشش EDGE رو مشخص کرد .اینطوری دوستان دیگه نمیرن بسته 1 روز بگیرن ببینن میشه یا نه!! خوشبختانه بعد از آپدیت گوشیم تنوستم بدون کانکت شدن متوجه بشم منطقه ی مربوطه EDGE رو ساپورت میکنه یا نه اگه ساپورت کنه یعنی یک پله از GPRS بالا تر .یعنی چیزی بالا تر از 6 کیلوبیت در ثانیه. حالا این میتونه تا 40 هم برسه!!
واسه هرکس فرق داره.
و هر منطقه ای.
شما لازم نیست حتما اول به سیستم وصل بکنین. مثل من اگه میتونین با گوشیتون و برنامه ی Opera mini برید داخل سایت یوتوپ.
بینین چقدر طول میکشه که یه کلیپ رو بافر کنه!!!
همون روی سیستم هم اعمال میشه!!
راستش چون خودم موضوع سرعت زیاد این سیستم رو سر همیه قضیه ی کلیپ یوتوپ فهمیدم واسه همین پیشنهاد میکنم!!
اولی این کار رو بکنین. فکر نکنم خیلی سخت باشه.
بعد یه بسته ی 1 روزه فعال کنین!! روی سیستم انجامش بدین!!
راستی یه سوال. امکان داره اطلاعات مربوط به وبگردی تو گوشی باقی بمونه؟
ممنون
من یک فرد کاملا بیطرف خواهشن این بحث های الکی رو با دلیلی و مدرک و اثبات ادامه ندیدن.
لطفا اگه میشه....
هرکی به بحث در مورد این موضوع تاپیک علاقه داره بیاد و نظرش رو بده. اگه میخواد شمارش پستاش بالا تر بره بخش های دیگه هم هست.
من خاطره ی خوبی از این بحث کردنها در این فروم ندارم .سر انجامش بسته شدن تاپیک بود!!! پس لطفا به موضوع اصلی برسیم!
---------- Post added at 03:02 AM ---------- Previous post was at 03:01 AM ----------
منظورت تو گوشه؟ اگه با اپرا مینی باز کنی و میتونی یه سری سایت ها رو داشته باشی! ولی آفلاین رو دقیقا نمیدونم.نقل قول:
ولی پسورد و آدرس و اینا رو میتونی ذخیره کنی!!!
من جدیدا این تاپیک رو دیدم
جریان این پست 861 چیه ؟
کسی دیگه اینو داشته
یه بنده خدایی میگفت اخه مگه mtn چقدر پهنای باند داره که اجازه ی نامحدود میده
500 مگ ، 1 گیگ ، چقدر ؟
حال اگر فرضا 5 میلیون نفر بیان و از این سرویس استفاده کنند ، با عقل جور در نمیاد
والا تو خیلی فرومهای دیگه هم من این بحثها رو دیدم، یه عده میگن محدودیت داره، روزانه ۵۰۰ مگ، هفتهای۵گیگ و ماهیانه ۱۰ گیگ، حالا راست و دروغش رو نمیدونم!
تو یه فرومی یکی از مدیراش که میدونم اطلاعات خوبی داره اینجوری نوشته بود:
یعنی میشه گفت هم محدوده هم نامحدود! انگار تا وقتی تابلو بازی درنیاری نامحدوده :31: البته من دقیق نمیدونم، خودمم مدت کمیه دارم استفاده میکنم مشکل حادی نداشتم.نقل قول:
برای چندمین بار عرض می کنم، بسته های نامحدود نا محدود هستند!
اما در کشور ما کلیه سرویس دهنده های اینترنت قانونی تحت عنوان خطی مشی صحیح استفاده دارند تا مشترکان خاص با اشغال دائمی ظرفیت ها حقوق دیگران را ضایع نکنند! اگر بحث دروغ است باید این اعتراض را به همه سرویس دهنده ها وارد کنید، چون در کشور ما سرویس نامحدود به آن صورتی که افراطی استفاده کنید وجود ندارد!
دوست من نظر شما رو لااقل در مورد شرکتی که به من ADSL میده قبول ندارم و این شرکت اجازه میده ماکسیمم مقداری که میشه با سرویسم دانلود کرد رو دانلود کنم
اما شرکتی مثه شاتل برای دانلوداش سقف تعیین کرده.همچنین ایرانسل هم همینجوریه
نظر من نیست، عرض کردم مدیر یه فروم موبایل میگه، من فعلا" زیاد استفاده نکردم نظری ندارم ولی محدود هم باشه کار منو راه میندازه :20:نقل قول:
دوست من نظر شما رو لااقل در مورد شرکتی که به من ADSL میده قبول ندارم و این شرکت اجازه میده ماکسیمم مقداری که میشه با سرویسم دانلود کرد رو دانلود کنم
نقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نزدیک 10 روزه دارم استفاده می کنم. حداقل 18 ساعت در شبانه روز. اکثرا وقتی بیکارم IDM رو اجرا می کنم دانلود کنه. سرعت بین 10 کیلوبایت تا 25 کیلوبایت در ثانیه متغیره ولی اکثرا رو 18 کیلوبایته. تا حالا با همچین مشکلاتی رو به رو نشدم. فقط برخی مواقع سرعت تا حد دایل آپ پائین میاد که فکر می کنم به خاطر ترافیک شبکه است. در حالت کلی راضی هستم. نسبت به دایل آپ خیلی بهتره.
ایرانسل که سرویس 30-20 کیلوبایت در ثانیه رو نامحدود می ده. حالا شما حساب کن شرکت های بزرگ اروپایی مثل تورک سل و وودافون که حداقل 3-4 مگ رو نامحدود می دن چقدر پهنای باند دارند.نقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تورک سل رو بی دلیل حذف نکردن که. دیدن اهل زد و بند نیست و اگه بیاد در بعضی جاها رو تخته می کنه ....
این شرکت جز 5 شرکت بزرگ مخابراتی اروپاست.
---------- Post added at 11:28 AM ---------- Previous post was at 11:27 AM ----------
ممنونم دوست عزیز. نه منظورم این بود که اگه گوشی رو به کامپیوتر وصل کنیم و به وبگردی بپردازیم، آثاری از آدرس ها و اطلاعات امکان داره تو گوشی بمونه؟نقل قول:
اگه edge شما فعال باشه واقعا با 10 تومن در ماه میصرفه!
در مورد محدود بودن هم، بنده چند نفر رو بسیج کردم تست کنن ولی ما که تا حالا محدودیتی ندیدیم...!
تا بررسی گذارش ها تاپیک موقت بسته می شود
لطفا از زدن تاپیک های موازی خود داری کنید
تاپیک باز شد
این اولین پسته بعد از باز شدن تاپیک حق با اقا میلاده بهتره تمومش کنیم ولی یه توصیه برای کسانی که طرح فعال میکنن به 700 زنگ بزنید مطمن بشید که طرحتون فعال شدهنقل قول:
كمك كمك لطفا
من امروز يه بسته ي 24 ساعته ايرانسل گرفتم تا سرعتش رو تست كنم(بين 18 تا 29 ميده.بيشتر رو 25 ميچرخه)
يه مشكل:وقتي در حال دانلود فايلي با حجم زياد(مثلا 10 مگ به بالا) هستش.بعد اين كه يه چند مگي دانلود كرد يهو يه كادر باز ميشه و تيترش مربوط به OTA هستش و ازم پسورد و يوزر مي خواد.زنگ زدم اوپراتور از يه طرف مي گفت مشكل از اينترنت نيست و كامپيوتر يا گوشي مشكل داره،از طرفي ميگفت اين سيستم براي كار با گوشي طراحي شده و شما وقتي داري دانلود ميكني پهناي باند رو ميگيري و اين به ضرر ايرانسل تموم ميشه و يه سري از اين حرفا...
يه راهنمايي:يه دانگل خوب همراه با قيمتش براي gprs معرفي كنيد و اينكه آيا سرعتش ممكنه با سرعت اينترنت زماني كه با گوشي وصل شدم متفاوت باشه
يه سوال:من تهران هستم منطقه نيروي هوايي.گوشيم هم n70 هستش.وقتي كانكت ميشم از كجا بدونم EDGE هست يا GPRS؟ زير انتن موبايل موقع اتصال فقط دوتا فلش مخالف جهت هم مياد و حرف G يا E در هيچ جاش نوشته نشده
اینجا به معرفی بهترین دانگل ها پرداخته میشهنقل قول:
GPRS حداکثر سرعتش 5 تا 7 است و شما داری با سرعت 25 دان میکنی که نشون میده EDGE گوشی شما فعال است.:46:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=432839
چرا دو سه روزه gprs من هی قطع میشه؟
مال بقیه هم اینطوریه؟ امروز وصل بود و دوباره شب قطع شده!
من طرح شبانه رو دارم و تا الان هم هنوز فکر نکنم 2 گیگ دانلود کرده باشم
آره مشکل سراسریه...!
یه سوال دیگه
اتصال 2 ساعت در روز به اینترنت برای گوشی مثل 6220c مشکلی واسش ایجاد نمیکنه؟
من یه باطری هم مخصوص این کار گرفتم ولی میترسم جاهای دیگه گوشی رو خراب کنه
هیچ مشکلی نداره.
خیالت راحت...!
نقل قول:
اگه سرعتت حدود 20 هست خوب قطعا edge داره دیگه
شک نکن
---------- Post added at 12:42 AM ---------- Previous post was at 12:39 AM ----------
ببخشید ولی چه تضمینی وجود داره؟!نقل قول:
آخه گوشی زیاد گرم میشه!
من از ابتدای تابستون دارم از یک گوشی k510 روزی 12 ساعت کار میکشم...!
ممنونم از پاسختون ولي مشكل اصلي من اينه.زياد قطع ميشه؟چجورياست؟نقل قول:
2 روز هست اینجوریه
---------- Post added at 12:58 AM ---------- Previous post was at 12:54 AM ----------
گوشی شما edge نداره اما gprs خوبی داره چون class 32 هست:46:نقل قول:
مگه میشه؟!!؟!!!!نقل قول:
قطعا داره به چند دلیل
اولا تو امکاناش نوشته، دوما زیر آنتن مینویسه E، سوما سرعت دانلودم هم بین 15 تا 25 هست
با تستی که من روی هر دو سیستم ( چون اینجا مربوط به ایرانسله من اینو توضیح میدم) انجام دادم حدودا 1 هفته هست که سیستم شبکه ی داخلی GPRS دچار اختلال شده.
دلیل اصلیش هم بار سنگی ترافیکی هست که کاربرها متحملش میشن. همه دارن از یک سیستم معمولی به این نام روزی2 گیگ دانلود میکنند. اگه این روند ادامه داشته باشه ممکن هست که محدودیتی در نظر گرفته بشه.
این رو با این دلیل میگم چون من مدتی هست ( دودا 3 ماه) که از این سیستم استفاده میکنم و اون اوایل اصلا و ابدا سرعتم پایین نبود وقطعی نداشتم. ولی الان سرعتم از رسیم 35 به 20 رسیده و روزی چندین بار رسیو متوقف میشه و علنا هیچ کاری نمیشه کرد چز دیسکانکت وکانکت شدن دوباره!
در اطلاعات gsm دیدم که نداره.!
.
آره 2 ماه قبل توووپ بود سرعت...!
من ديرو حدود 700 مگ دانلود كردم چه حالي داد.
در نبود کینگ فک کنم میلاد بشه اچار فرانسه تاپیک :21::21::21::31::12::12:چون از همه قدیمیتره:12::12::12::6::6::6: میلاد قراره پدرت در بیاد:31::31::31::31:
نه بابا این چه حرفیه!!!:31:نقل قول:
منم مثل شما دنبال چیزهایی هستم که نیاز خیلی هاست.
برای خیلی ها این سیستم یکم مسخره به نظر میاد. چون وقتی منطقی به این موضوع نگاه کنیم این سیستم در مناطق دیگه برای کارهای ضروری استفاده میشه. حتی وایرلس هایی که روی گوشی هست رو در خیلی از مناطق. مثل ایران برای دانلود ازش استفاده نمیکنند( منظورم وایرلس که برای گوشی ها ساخته میشه)
به دلیل توسعه ی هر چه بیشتر تکنولوژی و نیاز هرکس به دانستن و پیشرفت کردن ، ما همچنان در توسعه ی شبکه ی جهانی وب دچار مشکل هستیم. من هنوز هم دقیقا نمیدونم مشکل اصلا کم بودن پورتهاست یا تحریم ها( اگه هست در چه بخشی و چه حدی)
متاسفانه اقتصاد مملکت وضعیتش خیلی داغونه برای همین من هیچ وقت هزینه ی ماهی 40 تومن رو برای فقط اینترنت اختصاص نمیدم.
خیلی ها هم مثل من از مجهز شدن به سیستم ADSL محروم هستن و زیر بار قیمت بالای وایمکس نمیرن.
از جهتی استفاده از دیال آپ دیگه یه چیز مسخره و خنده داری هست که میتونم به جرات بگم تعداد کشورهایی که هنوز با این روش به نت متصل میشن یک رقمی هست!
تمام لپتاپ های موجود در بازار دیگه با پورت دیال آپ ساخته نمیشن!! ( مگر سفارشی)
شما قبلا مودم دیال آپ میخریدن 60 تومن ( یادش بخیر زولتریکس 3 چیپ معروف بود ) الان مودم 512 میخرید 40 تومن.
هرطوری هست و هرجوری هست ما دوست داریم پا به پا یا لاقل قدمی عقب تر از تکنولوژی پیش بریم.
در آخر.
اگر کسی این بحث رو راه انداخت.
اگر کسی اومد این شیوه که در هیچ جای دنیا به این شیوه استفاده نمیشه رو توضیح داد.
دلیلش 1 چیزه!
اونم داشتن اینترنتی نامحدود و روزانه با سرعتی رسیوی متعادل با سرعت ADSL های موجود.
فقط سرعت باز کردن صفحات کمی بالاست اون هم به دو دلیل :
بی سیم بودن این روش
پهنای باند کم
یعنی. شما در حال دریافت یا دانلود با سرعت کمتری میتونین پیجی رو باز کنید.
نسبت دانلود و آپلود هم کمی عجیبه نسبت به سرویس های دیگه و سیستم های کابلی.
:46::11:
سلا دوستان.همونطور كه آقا ميلاد تو پست بالايي گفتن اين مكان زندگي ما ADSLنداره و بنده حاظر نيستم اون همه پول بدم برا وايمكس.
ميخوام از اينترنت گوشي استفاده كنم.چندتا سوال دارم:
1.گوشي من 6300 هست و edge رو ساپرت ميكنه.توي محلمون هم احتمالا edge فعاله.ميخواستم بپرسم با سرعت 20 تا 30 در ساعت چند مگابايت ميشه دانلود كرد؟
2.چه برنامه ي خاصي رو بايد دانلود و نصب كنم؟اينو ميدونم! Nokia pc suite.اما درايور خاصي هم بايد نصب كنم.(سي دي گوشيم هم مفقود شده.)
3.توي سايت نوكيا 2 تا برنامه برا گووشيم هست:
Nokia Pc Suite كه تقريبا 40 مگابايت هست.
Nokia ovi suite كه 100 مگابايت هست.
كدوم رو دانلود كنم؟
ممنون
شما میتونی یه تستی توی سایت Speedtest انجام بدی. بهت میگه یک فایل 5 مگی رو با چه سرعتی میتونی دانلود کنی یا مثلا یک فیلم 700 مگی رو در چند دقیقه.نقل قول:
ولی در کل با سرعت میانگین 20 تا 30 ، هر ساعت حدودا 100 مگابایت تا 120 مگابایت میتونین دانلود کنین. به شرطی که فقط یک رسیو داشته باشین. چون دقیقا هرچه تعداد فایلهای دانلودیتون بیشتر باشه سرعت تقسیم میشه.
من فکر میکنم برنامه ی مبدل 100 مگاباتی درست باشه. اون یکی که حجمش کمه احتمالا فقط برای دستیابی به اطلاعات گوشی هست و انتقال اون به سیستم و برعکس.
چون داشتن سیستم کانکتور و آپدیت در برنامه های گوشی ها خودش حجم گیره.
الان برای من که سامسونگ هست برنامه ی گوشیم با آخرین آپدیت 160 مگابایت بود!
معمولا برای نصب اینطوری هست که برنامه رو میگذارید نصب بشه. خودش میگه که گوشی کانکت نباشه به سیستم. بعد که تموم شد شما برنامه ی رو باز میکنی و با گوشی از طریق اتصال به PC Suit به سیستم وصل میشید تا مودم گوشی شناخته بشه.
بعدش هم میتونین یه کانکشن بسازید و با شماره (( ستاره نود و نه مربع )) کانکت بشین.
اینو فارسی نوشتم چون چیدمان سایت فارسی هست . چپ و چوله میشه!!:31:
بای دونستن اینکه شما EDGE فعال هست یا نه هم رسیو در این سیستم بالای 6 کیلو بیت درثانیه هست هم اینکه روی گوشی بجای حرف G حرف E میاد یه یه چیزی تو این مایه ها( بعضی گوشی ها فرق دره علامتش)
عزيزم قطعي نيست اين سرعت داشته باشيا از حالا بگمنقل قول:
دوم ا با سرعت 20 متوسط ساعتي 100 مگ يك بالتر يكم پايينتر
برنامه pc suit صد البته
این یه تست از سرعت ایرانسل سرویس Edge :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی من سرعت دانلودم بین 20 تا 30 است اما گاهی سرعت تا 0 هم کاهش داره و دوباره زیاد می شه.
گاهی هم کلا اتوماتیک DC می شه . می خواستم ببینم مشکل از چیه. البته همانطور که گفتم همیشه اینطور نیست و گاهی این طوری می شه.
اگر ممکنه راهنمایی کنید.
در ضمن گوشی من Samsung Omnia است.
با سرعت 20 كيلو بايت در ثانيه 20*60*60=72000
72000/1024~70.3 مگ در ساعت
با سرعت 30 كيلوبايت در ثانيه 30*60*60=108000
108000/1024~105.4 مگ در ساعت
منم گوشیم edge class 10 داره و سرعت دانلود ساعت 5-6 حدود 20-30 بود ولی بعدش اومد پایین همون 5-6 . گوشی اگه با کابل به کامپیوتر وصل بشه و نزدیک مانیتور هم باشه بخاطر پارازیت کیفیت مانیتور را خراب می کند ؟؟ دسته ؟؟ ولی یکبار تست گرفتم الان ندارمش پینگش رسید به 7000 هزار !!!!!!! در مواقع معمولی 700-800 بود .
سلام رفقا ....
آقا به نظر من گوشیتون رو توی هر ساعتی خسته نکنید برای دانلود با منیجر و فلش گت و اینها بهترین ساعات 5 صبح تا 12 ظهر هستش .
این ساعتی که گفتم بز اساس تجربه ی خودم هستش...سرعت بین 10 تا 40 متغیر هست.
بدترین ساعات برای دانلود و پیج باز کردن: 8 شب تا 12 شب...رسما تعطیله تو این ساعات:18:
سلام بر و بچ
بچه ها راهی وجود نداره که وقتی داریم یه فایلی رو دان میکنیم و اینترنت قطع میشه دوباره خودش اتوماتیک وصل بشه؟
سلام!نقل قول:
شما با چی دانلود میکنی؟
در هر دو حالت هم IDM هم برنامه های شیر که قابلیت ادامه دادن داره!
ولی اگه منظورتون اینه که کلا شبکه قطع بشه و بخواین وصل کنین . یک مشکل وجود داره!
اینکه برنامه ی خود موبایل قابلیت دوباره کانکت شدن رو داشته باشه!!! فکر نکنم بهصورت دیفالت این موضوع وجود داشته باشه!!!
من مدتی هست دنبال این برنامه هستم . اگه پیدا شد در همینجا قرار میدم. شما پیگیر باش!!
:46:
دوستان ماله شماهم چند روزیه هی قطع می شه!!