از دستش میشه فرار کرد؟ چطوری؟
Printable View
از دستش میشه فرار کرد؟ چطوری؟
خوب وقتی دیدیش دو موقعیت داری یا بهت خیلی نزدیکه که با صدا و موزیک همراهه یا ازت دوره.نقل قول:
خوب اگه ازت دور باشه راحت میتونی فرار کنی اما اگه نزدیک باشه دو حالت داره یا میتونی حرکت کنی یا نمیتونی اگه بتونی عکس العمل نشون بدی میتونی شیفت رو بگیری ازت کنارش عقبش و ... فرار کنی ولی اگه نتونی حرکت کنی سه کار میتونی بکنی: گریه، سکته، نگاه کردن بهش!
مگه چقد ترسناکه؟
واقعا چطور بازی هست؟
یه چنتا میشه از اون پارت های وحشتناکشو بگید؟
ممنون
کلا هدف این بازی فقط ترسوندن هست. گیم پلی و گرافیک ساده ای داره. یه شخص که در یه جنگل هست در شب و فقط با یه چراغ قوه. یه مرد سیاه پوش کچل و بدون اجزای صورت و قد بالای 230 سانتی متر و دستانی دراز تا پایین زانو به اسم Slenderman بازیکن رو تعقیب میکنه. در سراسر محیط جنگلی بازی 8 تا نوشته وجود داره که با پیدا کردن اولین نوشته سر و کله Slenderman پیدا میشه (در صورتی که 4 دقیقه از بازی بگذره و یادداشتی پیدا نشه باز هم سروکلش پیدا میشه) بعضی از یادداشت ها در هر بار بازی کردن جاشون فرق میکنه. با پیدا کردن یادداشت های بیشتر Slenderman بیشتر خودشُ نشون میده. دیدن Slenderman باعث تار شدن صفحه و باختن بازیکن میشه (اگر مسیر حرکت عوض نشه و باختن (در واقع تسخیر شدن) به نشون دادن Close-up صورت Slenderman منجر میشه). ضرب آهنگ شدید، اتمسفر گیرا و صداگزاری عالی این بازی + Slenderman و چراغ قوه (که باتریش تموم میشه) در کل ترس خیلی زیادی به وجود میاره (حداقل برای من اینطور بود)نقل قول:
هوه X:تو روحشونخیلی ترسناکه، من خودمو کشتم یه پیج پیدا کردم بعد از ترس اینکه یارو نیاد اومدم بیرون :(
یکی دو ماه پیش که یه کم از این بازی رو رفتم دیگه قیدش رو زدم و عمرا بازی رو باز نمیکنم . فقط یه جا توی هارد نگهش داشتم و عمرا سمتش نمیرم .نقل قول:
مثل این فیلم هایی که یه اتاق مرموز ترسناکی هست که درش همیشه قفله .
اینم چند سلندر دیگه
Hospice
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Mansion
پیشنهاد میشه این رو دانلود کنید
elementary
به سختی براتون گیرش آوردم:n01:
با تشکر،تفاوتشون چیه نسبت به 0.9.7?
این کلا فرق داره یعنی نقشش فرق داره کلا بازی فرق داره
هنوز بازی منتشر نشد و من دیگه داره صبرم تموم میشه:n24:
چند روز پیش جاتون خالی همین سلندر رو بازی کردم چهار تا پیدا کردم پنجمی هم پیدا کرده بودم تا رفتم بگیرم سلندر دقیقا اومد پشتم دوربین هم برگشت و من سکته زدم و کلا باختم و بازی رو کنار گذاشتم!