این مرحله های استراتژیک اگه برنده شیم چی میشه؟
بیخیالش شدم رفتم ادامه داستان رو.
Printable View
این مرحله های استراتژیک اگه برنده شیم چی میشه؟
بیخیالش شدم رفتم ادامه داستان رو.
یه سوال ! من وسط مرحله مجبور شدم سختی بازی و کم کنم ! الان که مرحله تموم شده چجوری میتونم برگردونم به همون سختی !!؟ اصلا جایی برای انتخاب مرحله نداره !!
آقای مدیر دیگه پستامو الکی حذف نکن تا یه اتفاق بدتری پیش نیومده
یه قسمت همون اخرشه که دو تصمیم باید بگیری یه جا اونجا که فلانی میگه بزن تو پای فلانی یه جا اونجا که فلانی یا باید فلانی رو بکشه یا فلانی رو
کاربران محترم تعجب نکنید این یه پسته که میخواد شما رو با سبک بازی آشنا کنه و برای اینکه داستان بازی لو نره اینطوری نوشته شده به سایر پستها نگاه کنید میبینید چقدر بقیه هیچی ننوشتنو هیچی هم لو نرفته !!
خدا یه پولی به مدیرای اینجا بده
والا منم نمیدونم این دیگه چه صیغه ایه که داستان بازی لو بره یا نره! واقعاً عجب ایده های مضحکی در ذهن بعضی افراده.نقل قول:
یکجا اگه همین روایت ها که یکی از دوستان در تاپیک BF3 گفته بود رو ندیده بودم اصلاً توی اون مرحله گیر میکردم و نمیدونستم چه خاکی بریزم سرم. بعد یکی هم این وسط پیدا میشه اسمش رو میذاره لو رفتن داستان فیلم یا بازی!!! :sq_14:
واقعاً الگوریتم تفکر بعضی افراد چرا اینجور وارونه و مسخره عمل میکنه؟ باید فلوچارت مغزشون رو اساسی فلش کرد.:sq_12:
1. اين پست شما ميمونه تا بقيه طرز برخورد شما رو ببينن.نقل قول:
2. كسي نگفته در مورد داستان بازي حرف نزنيد. وقتي پست شما پاك شد بهتون گفته شد كه از اسپويلر استفاده كنيد نه اينكه فلاني فلاني بكنيد. براي شما و براي بقيه كساني كه نميتونن از اسپويلر استفاده كنن: به حالت پيشرفته بريد و متني كه در مورد داستان هست رو انتخاب كنيد و روي آيكن SP (پايين ترين ستون، اولين آيكن از سمت چپ) كليك كنيد و در پنجره باز شده يه توضيح كوچيكي مثل «در مورد داستان» بنويسيد، اوكي كنيد و پستتون رو ارسال كنيد. اينطوري داستان براي كساني كه هنوز بازي رو تموم نكردن لو نميره. وقتي شما پايان بازي رو لو ميديد كسي كه تازه بازي رو شروع كرده داستان براش بي مزه ميشه چون ميدونه قراره چي بشه.
3. در صورت مشاهده هر گونه پستي كه داستان رو لو بده در مرحله اول پستها پاك و در صورت تكرار درخواست اخطار داده خواهد شد.
استفاده از Spoiler يه فرهنگه كه متاسفانه بعضي از ماها نداريمش. ربطي به فلوچارت (!) مغز و اينها هم نداره.نقل قول:
ما این کارارو بلدیم دوست عزیز اسپویلر رو تازه کشف نکردیم! مسئله اینه که پستی که حذف کردید رو نمیشه ویرایش کرد چون وجودنداره که بخواهیم تغییری درش بدیم!! و به دست شما محو شده هرچند خیلی برای نوشتنش زحمت کشیدم ... :)نقل قول:
خیلی برام جالبه وقتی دیشب بهم اینجا اهانت شدو گزارششم دادمو صبر کردم تا حدی تا بهش رسیدگی بشه از این حضور فوری شما خبری نبود خشم ما هم به طریقی دیگه فروکش کرد تا بعد از این همه زحمت یکی بهمون نگه بشین سر جات بچه!! :) و الان اومدید و با یاداوری پدیده ای به اسم اسپویلر ما رو مستفیض کردید و از بیفرهنگی خارج کردید ...!
گذشته از این حرفا همونطور که تو خصوصی بهتون گفتم این منطقی نیست برای اسپویلر گذاشتن کاربرا هم تعیین مصداق و اعمال سلیقه کنید هیچ قانونی به این عنوان نداریم که اگر فلان اسم رو گفتیم باید تو اسپویلر بره ! و این سلیقه شخصی شماست
مدیر عزیز بگید به عقیده خودتون چه چیزایی باید تو اسپویلر بره تا فرهنگش جا بیفته!! اما لقب بی فرهنگ ندید و حرمت بعضیارو نگه دارید و اگرم میخواهید بقیه شاهد برخورد من باشن نقل قولمو رو درست بگذارید و اون پستی که حذف شده رو هم از ماجرا حذف نکنید شما صورت مسئله رو پاک کردید چطور میخواهید سایرین نظر بدن !در هر صورت ما اونقدرا هم که فکر میکنید داهاتی و عصر حجری نیستیم که سر این چیزا درگیری به وجود بیاریم فوقش از خیر زحمتی که برای این تاپیک تا حالا کشیدیم و بقیه رو تو نصب بازی راهنمایی کردیم میگذریم تا از شرشم محفوظ باشیم !
در ضمن همونطور که گفتم من طرفدار ادامه بحث تو خصوصی هستم ولی خودکرده را تدبیر نیست لازم بود جوابی بدم و حالا که منو به عموم واگذار کردید از خودم دفاع کنم
دوستان قضاوتتونو بگذارید وقتی که پست حذف شده من برگشت چون اصل قضیه همونه !!!
هیچ حرفی از پایان بازی زده نشد هیچ حرفی ... پستمو منتشر کنید و یا یه بار خودتون مطالعه بفرمایید تا متوجه بشید اشتباه کردیدنقل قول:
وقتي شما پايان بازي رو لو ميديد كسي كه تازه بازي رو شروع كرده داستان براش بي مزه ميشه چون ميدونه قراره چي بشه.
خودمونیما چقد چرته !!! سگ مدرن وار فارها یا بلک اپس یک هم شرف داشت به این
ادامشم نمیریم ، بست میشینیم تا Crysis بیاد :| والا
عین چی دارم میسوزم پول دادم خریدم :دی کاش پام میشکس نمیرفتم :|
قسمت به قول دوستمون استراتژیکش مذخرف بود ،اینقد اینور اونور کردم سرم گیج رف :|
خب الان پستمو برام ارسال کردن من نمیدونم این کجاش اخر بازی رو معلوم میکنه !!
ولی برای اینکه پستم دوباره پاک نشه ناچارم حرف ایشونو گوش کنم دیگه تو اسپویلر میگذارم!
محتوای مخفی: JUSt tHE end !
در نهایتم یه توضیح میدم که دیگه همه متوجه شن ! تصمیماتی که گرفته میشه ممکنه به نتیجه مطلوب نرسه پس هیچی معلوم نیست
پس برعکس نظر آقا حسین هیچ چیزی لو نرفته :)
در مورد گرافیک که بله به نظر منم خیلی خوب نیست ولی قسمت داستانیش جالبه مخصوصاً طراحی شهرها و سازه های 12 سال آینده خیلی جالبه و نمره هفت و نیم هم میشه دادنقل قول:
در مورد صداگذاری نمیدونم واقعاً چرا این کارارو میکنن و صدای اسلحه ای که جفتته از ته چاه درمیاد و از همه بی کیفیتتر صدای کشته شدناس با احتساب صدای خوب گوینده ها آهنگها و صداهای تخیلی و جالب اسلحه های نسل آینده بهش 7.5 میدم
در مورد داستانش که میتونم بگم با این همه الفاظ رکیک و بد معرفی کردن دنیای آینده و حال و خشونت و قساوت بالایی که تو نظامیها هست و همینطور فضای کاملاً بی اعتمادی که بین همه نظامیها برقراره داستان دیگه چه بار مثبتی میتونه داشته باشه ! نمره رو نمیتونم بیشتر از 6 بدم نمیدونم همین 6 تارو چرا میدم شاید به خاطر احترام به نظر سایتایی هست که میگن داستان محکمی داشته (گیم اسپات) ! البته اینکه چند روایت داره و باعث میشه آدم چندبار بازی رو تکرار کنه هم نکته خوبیه همون 6 نمره برازندشه :دی
گیم پلی خوبه در حد همون مدروارفر و شایدم بهتر چون تنوع خوبی تو اسلحه ها ایجاد شده منتها بدیش اینه که کاربرد اسلحه هایی مثل پیستول و اسنایپر خیلی کمه و اسلحه های تخصصی خاصی نداره و به جز یکی دو صحنه اکثر مراحلشو میشه با اسولت رفت ! مدروارفر خیلی حساب شده تر کار شده بود تو این زمینه ولی در کل به خاطر طراحی اسلحه ها و توانایی های تخیلی نمره 8 میتونه نمره خوبی باشه به نظرم تو بخش گیم پلی این بازی بازی موفقیه اما نه یه شاهکار !
بخش آنلاین و زامبی که ظاهراً باید جالب باشه رو منتظر میمونیم شاید روزی بازی کردیم و همینجا نمرشو خواهم داد :دی
گرافیک=7.5
صدا=7.5
داستان=6
گیم پلی=8
زامبی و مولتیپلیر= ؟؟
بخش زامبی و مولتی پلیر نیاز به -- داره و بازیای کرکی نمیاردشنقل قول:
البته باید منتظر بود و دید مثل بلک1 هکش میکنن یا نه