والا توی دوتا دربی هم حال اساسی داد به شما :31: :10:نقل قول:
فقط مصدوميتش واسه ما بود
Printable View
والا توی دوتا دربی هم حال اساسی داد به شما :31: :10:نقل قول:
فقط مصدوميتش واسه ما بود
مصدومیت هایش.نقل قول:
فقط مصدوميتش واسه ما بود
کلا بازیکن بدی نبود. ولی من دیگه کلا یادم نمیاد کی بود.:31:
حضور كاظمي و كعبي در تمرين راهآهن
اولين تمرين راهآهن با حضور علي دايي و بازيکناني نظير کاظمي و کعبي برگزار شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پيش از برگزاري اولين تمرين راهآهن با حضور علي دايي، مراسم معارفه اين مربي در رختکن برگزار شد و محمد حسن انصاري فرد براي بازيکنان صحبت کرد.
وي به بازيکنان گفت: تمرينات دير شروع شده و بايد مراقب باشيم تا تيم آرامش داشته باشد. دايي در اين شرايط مردانگي کرده که مسئوليت را پذيرفت. شما بازيکنان هم مردانگي کرديد که در تيم مانديد. اگر شما نمي مانديد تيمي وجود نداشت.
انصاريفرد افزود: همه چيز دست علي دايي است. هميشه شيوه کاري ام اين بوده که امور فني تيم دست سرمربي باشد و خودم هيچ دخالتي ندارم. اگر شما بازيکنان هم با مديريت کار داريد اول بايد با دايي هماهنگ کنيد.
پس از صحبت هاي سرپرست باشگاه علي دايي از بازيکنان خواست خود را براي تمرين آماده کنند و سپس خودش هم با لباس گرمکن وارد زمين شد و به طور خصوصي با بازيکنان صحبت کرد. از نکات جالب توجه حضور محمد دايي بود که به عنوان مربي راهآهن انتخاب شده است.
در تمرين راهآهن 20 بازيکن حضور داشتند. حسن کاظمي و حسين کاظمي از جمله نفراتي بودند که در تمرين حضور يافته بودند.
قرار است به زودي دايي برنامه هاي آماده سازي تيم را در اختيار مديريت باشگاه قرار دهد.
کد:http://www.varzesh3.com
كوشا در گفتوگو با فارس خبر داد:
پيشنهاد يك ميليارد و 200 ميليوني باشگاههاي ليگ برتري براي جذب انصاريفرد
خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه سايپا از پيشنهاد يك ميليارد و 200 ميليون توماني برخي باشگاهها به مهاجم اين تيم خبر دادند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آرش كوشا در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، در مورد ادامه حضور كريم انصاريفرد در سايپا گفت: انصاريفرد يكي از ورزشكاران بااخلاق و آيندهدار كشور است كه امروز به عنوان سرباز در تيم ملي اميد و بزرگسالان حضور دارد. او يكي از توليدات و محصولات ارزشمند باشگاه سايپا در طول تاريخ اين باشگاه است.
وي ادامه داد: انصاريفرد فصل گذشته نقش تعيين كنندهاي در تيم داشت و با توجه به برنامههاي كادر فني يكي از گزينهها براي اين فصل بود. به همين دليل ما توجه ويژهاي به اين مهاجم داشتيم و ميخواستيم او را حفظ كنيم اما با توجه به حضور او در اردوهاي تيم ملي و پيشنهادات داخلي و خارجي كه داشت، تأمل كرديم و در نهايت توانستيم انصاريفرد را براي ادامه حضور در سايپا راضي كنيم ضمن آنكه خانواده محترم اين بازيكن نيز نگاه ويژهاي به تيم سايپا داشتند و ميخواستند اين اتفاق رخ دهد زيرا برنامه ما تعامل مثبت و مستقيم با خانواده بازيكنان نيز است.
مديرعامل باشگاه سايپا در مورد اينكه برخي باشگاهها ادعا كردهاند سايپا دستمزد يك ميليارد و 200 ميليون توماني به انصاريفرد پرداخت كرده و حتي اعلام شده هر زماني كه او رضايتنامه بخواهد اين رضايتنامه داده خواهد شد، گفت: اعدادي كه اعلام ميشود شايعه هستند و آنها را تكذيب ميكنم. باشگاه سايپا و انصاريفرد ارتباط خوب و ويژهاي دارند. آنطور كه ما شنيدهايم باشگاههاي ديگر پيشنهاد يك ميليارد و 200 ميليون توماني به انصاريفرد داده بودند.
كوشا اضافه كرد: با اين حال ما شرايط ويژهاي براي انصاريفرد تعريف ميكنيم اما باشگاه سايپا همواره مقيد به رعايت قوانين بوده است. شرايط ويژهاي كه ما براي انصاريفرد در نظر گرفتهايم اين است هر زماني كه پيشنهاد خوب خارجي داشت ما شرايط جدايي او را فراهم كنيم و حتي به او به عنوان يك بازيكن و سرمايه ملي در راه پيشرفتش كمك كنيم. او يك سرمايه ارزنده براي سايپا است. ما ارتباط منطقي و دوطرفهاي با انصاريفرد داريم.
مديرعامل باشگاه سايپا يادآور شد: باشگاه سايپا اين ارتباطهاي دو طرفه بين بازيكن و باشگاه را ضروري و ارزشمند ميداند. در فصل آينده ما برنامه ويژهاي براي جواد آشتياني داريم زيرا او دهمين سال حضورش را در سايپا سپري ميكند. ما حتي جدايي كه بين شجاعي و باشگاه سايپا افتاد را دوباره برقرار كرديم. هفته گذشته نيز جواد نكونام در باشگاه سايپا حاضر شد. او هم يكي از بازيكنان تيمهاي پايه ما بود. ما ارتباط بين باشگاه و بازيكن را يك ارتباط خوب و منطقي و آن را مدل خوبي ميدانيم.
وي در مورد اينكه قرارداد انصاريفرد دوساله ثبت شده است، به فارس گفت: طبق قانون تمام بازيكنان زير 28 سال بايد قرارداد دو ساله با باشگاه داشته باشند. ما طبق همين قانون سازمان ليگ با انصاريفرد قرارداد دوساله امضا كرديم ضمن اينكه باز هم تاكيد ميكنم كريم انصاريفرد بازيكني است كه اصالت خانوادگي دارد و براي باشگاه بسيار قابل احترام است.
كوشا درباره جذب روانخواه تصريح كرد: اين پيشنهاد سرمربي تيم بود و نام او در فهرست بازيكنان مجيد صالح قرار داشت. ضمن آنكه باشگاه بررسيهاي لازم را در مورد اين بازيكن انجام داد و تستهاي پزشكي و ورزشي هم از او گرفت.روانخواه اكنون تمريناتش را آغاز كرده اما ما حتي با بازيكناني كه در اوج مصدوميت بودند مانند خالديفر و آشتياني قرارداد امضا كرديم. روانخواه در تيم بزرگي مانند استقلال بازي كرده و جوان لايق و شايستهاي است. او شخصيت دوست داشتني دارد و اميدوارم در تيم سايپا به موفقيتهايش ادامه دهد.
وي در پايان از سفر چهارشنبه خود به تركيه براي حضور در اردوي تيم فوتبال باشگاه سايپا خبر داد.
انتهاي پيام/
دستمزد داوران فوتبال افزايش يافت
خبرگزاري فارس: در حاشيه برگزاري كلاس توجيهي داوران در كردان اعلام شد كه در آستانه شروع فصل جديد دستمزد داوران فوتبال افزايش يافت.
به گزارش باشگاه خبري فارس «توانا»، در حاشيه برگزاري كلاس توجيهي داوران فوتبال كه امروز با حضور مهدي تاج، نايب رئيس فدراسيون فوتبال و رئيس كميته داوران اين فدراسيون،
رضا غياثي و غلامرضا بهروان، رئيس سازمان ليگ آزادگان و ساير مسئولان فدراسيون فوتبال در كردان كرج برگزار شد، مهدي تاج از افزايش دستمزد داوران در رقابتهاي فصل آينده ليگ برتر خبر داد و افزود:
ميدانم كه پولهايي كه در فوتبال براي بازيكنان و مربيان پرداخت ميشود قابل مقايسه با پرداختي داوران نيست،
اما از آنجايي كه يك رقابت فوتبال بدون حضور داور برگزار نميشود و حضور اين افراد تأثير به سزايي در برگزاري مسابقات دارد، دستمزد و حقوق داوران را براي رقابتهاي فصل آينده ليگ برتر افزايش داديم.
وي كه در حاشيه كلاس توجيهي داوران صحبت ميكرد ادامه داد: با افزايش دستمزد، داوران نبايد تكليف خود را فراموش كنند و بايد با انجام بهترين قضاوتهاي خود در فصل جاري، اشتباهاتشان را به حداقل برسانند.
تاج همچنين در پايان اين نشست از كميته انضباطي درخواست كرد تا در صورت صدور حكم عليه خاطيان فوتبالي از آن كوتاه نيامده و فرد خاطي را مورد بخشش قرار ندهد.
در ادامه اين مراسم رضا غياثي ضمن تشكر از تاج از نظم و سازماندهي به وجود آمده در كميته داوران از زمان ورود وي به اين كميته تشكر و قدرداني كرد.
در اين كلاسها داوران براي رقابتهاي فصل آينده ليگ برتر توجيه شدند و آخرين قوانين و مطالب روز داوري جهان به آنها آموزش داده شد.
انتهاي پيام/
باشگاه برق شيراز حدود 3 ميليارد تومان بدهي دارد
باشگاه برق شيراز براي فروش حدود 3 ميليارد تومان بدهي دارد.
به گزارش باشگاه خبري فارس «توانا»، تيم فوتبال برق شيراز را كه در سالهاي گذشته مشكلات زيادي را در بحث مديريت و مسائل ملي داشت، سرانجام توسط برق منطقهاي فارس به فروش گذاشته شد.
قرار است روز پنجم مرداد اين باشگاه به مزايده گذاشته ميشود.
بر اساس اعلام غلامرضا آبهشت، مديرعامل باشگاه برق شيراز قيمت گذاري كه روي اين باشگاه صورت گرفته به همراه امكانات، 800 ميليون تومان است. ضمن اينكه اين باشگاه 2 ميليارد و 900 ميليوت تومان بدهي معوقه دارد.
وي در پاسخ به اين سوال كه آيا خودش هم از خريداران باشگاه برق است، عنوان كرد: ما براي اداره باشگاه شرايطي را اعلام كرده بوديم و اعتقادي به خريد و فروش باشگاه نداشتيم كه اين طور نشد.
پی نوشت: یادش بخیر زمانی که هم فجر و هم برق توی لیگ بودند . انصافا جای شیراز توی لیگ پارسال خالی بود . امیدوارم این مشکلات تیمهای ریشه دار حل شه . کم تماشاگر ترین داربی جهان هم مزه خاص خودش رو داشت!:31:کد:http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=9004271068
رافخايي بازگشت به ملوان را به همكاري با دايي ترجيح داد
خبرگزاري فارس: جلال رافخايي پس از صدور رضايتنامهاش از سوي باشگاه ذوبآهن، ترجيح داد به جاي حضور را در راهآهن به تيم ملوان برگردد.
به گزارش خبرگزاري فارس، سيد جلال رافخايي پس از اينكه در هفته جاري از سوي باشگاه ملوان مبلغ 200 ميليون تومان به ذوب آهن بابت صدور رضايت نامهاش پرداخت نشد،
روز گذشته با مسئولان راه آهن پاي ميز مذاكره نشست و با آنها به توافق رسيد و قرارداد داخلي امضا كرد.
از همين رو صبح امروز مسئولان باشگاه راه آهن 200 ميليون تومان به حساب باشگاه ذوب آهن واريز كردند تا رضايتنامه اين بازيكن صادر شود،
اما مسئولان ملوان نيز چند ساعت بعد مبلغ 250 ميليون تومان به حساب باشگاه ذوب آهن بابت صدور رضايتنامه رافخايي واريز كردند تا هر 2 تيم خواهان جذب اين بازيكن شوند.
در همين زمينه رافخايي، تيم سابق خود را انتخاب كرد و با تماسي تلفني با مسئولان راه آهن فقط بعد از يك روز از حضورش در اين تيم انصراف داد و اعلام كرد كه قصد دارد كه به ملوان برگردد و كارش را در انزلي ادامه دهد.
پس از اين اتفاق باشگاه راه آهن از ذوب آهنيها درخواست كرد كه هر چه سريعتر مبلغ 200 ميليون تومان واريزي خود بابت جلب رضايتنامه رافخايي را كه پرداخت كردهاند، به آنها برگردانده شود.
راهاهن اكنون براي برگزاري اردوي 10 روزه با مربيگري علي دايي در سرعين به سر مي برد كه اولين جلسه تمريني اين تيم ظهر امروز در اين شهر برگزار شد.
انتهاي پيام/
اخباری از شاهین بوشهر
هوای تهران و بوشهر خیلی فرقی با هم ندارد. فقط هوای بوشهر گرد و خاک دارد و به همین دلیل بدنساز تیم خواست برای برگزاری روزی دو جلسه تمرینی اردوی تهران برگزار شود.
من هم قبول دارم در کارنامه سرمربیگری حمید درخشان سوابق قهرمانی و غیره دیده نمی شود اما باید دید او در آن تیم ها چگونه قبول مسئولیت کرده است. ما با توجه به امکاناتی که فراهم کرده ایم به آینده خوش بین هستیم.
ما نام لوکا بوناچیچ را به عنوان سرمربی مطرح نکردیم! سازمان لیگ به ما گفت که او با دو دلال ارتباط دارد و قرار است پول هنگفتی به آنها برسد. ما هم قید او را زدیم! تا وقتی سرمربیان ایرانی بیکار باشند دلیلی ندارد سراغ خارجی ها برویم. ما هدفمان مبارزه با دلالی است. همه آنچه که در رابطه با تحمیل بازیکن توسط دلالان به حمید درخشان مطرح می شود شایعه است. یک نمونه بیاورید تا استعفاء بدهم.
میثم منیعی هیچ نسبت فامیلی با من ندارد اما رفیق چندین ساله من است. در راه جذب بازیکنان میثم منیعی زحمات زیادی کشید و علاقه به خرج داد. اگر او نبود خیلی از این نفرات را نمی توانستیم جذب کنیم!
همه سرمربیان ایرانی در یک سطح هستند. اگر نتوانستیم با حمید درخشان ادامه بدهیم جانشین او یک ایرانی خواهد بود!
با باشگاه منچستریونایند انگلیس صحبت کرده ایم تا آکادمی مدرنی را راه بیاندازیم و سالانه پنج بازیکن در سطح ملی تحویل بدهیم. مطمئن باشید با شناسایی استعدادها تا چند سال آینده شاهین بوشهر را از بازیکنان غیر بومی بی نیاز خواهیم کرد.
اینکه می گویند محمد مایلی کهن به خاطر حضور علی پروین در شاهین بوشهر به تیم ما نیامد را تکذیب می کنم. ما با او مذاکره رسمی نداشتیم اما آقای علی افراشته تمایل داشتند با ایشان همکاری کنیم که به دلیل عدم توافق سایر اعضاء منتفی شد. ضمناً علی پروین هم در تیم ما سمت رسمی دارد.
فکر می کنم در جدول بین هشت تیم اول باشیم. به کسب سهمیه آسیا هم چشم داریم. بانک صادرات قصد دارد شاهین بوشهر را به اوج برساند و هدف ما حضوری مقتدرانه در جام باشگاههای آسیاست و برای آن برنامه ریزی کرده ایم.
متاسفانه سایت باشگاه شاهین بوشهر از ضعیف هم ضعیف تر است. ما قصد داریم به زودی سایتی هم شان با نام باشگاه پرافتخار شاهین بوشهر راه اندازی کنیم تا علاوه بر اطلاع رسانی با همه رسانه ها هم تعامل خوبی داشته باشند.
اگر آقای میگلی نژاد نماینده بوشهر در مجلس در مورد ده میلیارد مصوب دولت برای کمک به شاهین بوشهر راست می گویند بیایند بدهی های معوقه و هزینه های این فصل را بدهند. ما در این صورت دستشان را هم می بوسیم و می رویم.
بی انصافی است که حضور محمد پروین در شاهین بوشهر را به سفارش پدرش ربط بدهیم. او بازیکن خوبی است و کمی مشکل مصدومیت دارد. صبر می کنیم تا بهبودی یابد و بازی های درخشانی را انجام دهد.
قصد راه اندازی کانون هواداران و ساماندهی لیدرها را داریم.
من در زمره حامیان و هواداران قدیمی پرسپولیس تهران هستم و علی پروین می داند چه کارهایی برای این تیم کرده ام البته مسئولیت رسمی در فوتبال تاکنون نداشته ام.
بهروز رهبری فر سرپرست تیم ما نیست. ما به دنبال یک سرپرست قوی هستیم.
مدیر عامل را به زودی معرفی می کنیم.
حضور در فوتبال و شاهین بوشهر برای بانک صادرات توجیه اقتصادی دارد.
همچنین سعید بیات هافبک فصل قبل فولاد گستر با قراردادی دو ساله راهی شاهین بوشهر شد. او امروز قراردادش را با این باشگاه در سازمان لیگ به ثبت رساند. این تیم علی صلاح هاشم و رودیگوئز را از عراق و برزیل به خدمت گرفته تا سهمیه نفرات بزرگسالش با بیست و دو بازیکن تکمیل گردد. در لیست زیر بیست و سه سال هم یک سهمیه خالی برای محمد پروین وجود دارد که تاکنون سازمان لیگ مانع از ثبت قراردادش شده است./گل
اعلام نام تماشاگران در دقيقه 60 و قانون 1+8 در ليگ يازدهم اجرايي ميشود
خبرگزاري فارس: سازمان ليگ فوتبال حرفهاي قانون 1+8 را در ليگ يازدهم اجرايي خواهد كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، در جلسه توجيهي مسئولان اجرايي ليگ يازدهم اعلام شد كادر فني هر تيم شامل 9 نفر ميشود اما نفر نهم مربي يا دستيار سرمربي نخواهد بود. به همين دليل ما اين قانون را 1+8 نام گذاشتهايم يعني 8 نفر عضو كادر فني و نفر نهم مدير رسانهاي است كه در صورت صلاحديد سرمربي روي نيمكت تيم مينشيند و اگر سرمربي صلاح ندانست مدير رسانهاي روي نيمكت نمينشنيد اما بايد در دسترس ناظر و نماينده فدراسيون باشد.
در اين جلسه همچنين اعلام شد تعداد تماشاگران هر مسابقه بايد در دقيقه 60 بازي از سوي مدير رسانههاي باشگاه ميزبان اعلام شود. همچنين اعلام شد در نشست خبري پس از مسابقه فقط سرمربي تيم بايد حضور داشته باشد و مربي و ساير بازيكنان در منطقه ميكسزون ميتوانند مصاحبه كنند. سازمان ليگ اعلام كرد به زودي آي دي كارت براي خبرنگاران و عكاسان با هماهنگي حراست سازمان تربيت بدني سابق صادر خواهد شد.
انتهاي پيام/
فقط يك جلسه با مالكان باشگاه داشتم
خبرگزاري فارس: سرمربي راهآهن گفت: چه كسي بهتر از برادر ميتواند امين و محرم من باشد؟
به گزارش خبرگزاري فارس، علي دايي پس از ثبت قراردادش در هيئت فوتبال در پاسخ به اين سؤال كه چرا راه آهن را انتخاب كرده، اظهار داشت: راه آهن تيم ريشه دار و قديمي و اولين تيمي است كه خصوصي شده و من اميدوارم بتوانم كمك كنم.
وي در پاسخ به اين سؤال كه گفته مي شود او هم يكي از مالكان باشگاه است، گفت: هر روز براي ما شايعه درست مي كنند. من فقط يك جلسه با مالكان باشگاه داشتم و اين از حرف هاي بي دليل است. وقتي ديدگاه مالكان اين است كه اسم راهآهن را عوض نمي كنند و به جامعه فوتبال احترام مي گذارند نشان مي دهد كه چه هدفي دارند.
دايي در خصوص محدوديت در جذب بازيكن عنوان كرد: در اين زمينه محدوديت هايي داريم. تيم هاي ديگر دو هفته است كه شروع كرده اند و ما دو هفته عقبيم. باز خوب است كه باشگاه بازيكنان فصل گذشته را حفظ كرده است. دستمان بسته است و از بين بازيكناني كه بودند بايد انتخاب مي كردم. البته بازيكنان فصل گذشته خوب هستند و به آنها اميدوار هستم.
سرمربي راه آهن در پاسخ به اين سؤال كه چرا تارتار را دستيار خود نكرده، گفت: ايشان از دوستان خوب من است و سال پيش با هم كار كرديم. اكنون قضيه فرق مي كند و دستيارانم را انتخاب كردم و مهدي هم مي تواند از مربيان خوب كشور باشد.
وي در مورد اينكه چه كسي دستيار اول اوست، عنوان كرد: من كار گروهي مي كنم. دستيار اول و دوم نداريم و تيمي كار و با همه مشورت مي كنيم. در پرسپوليس هم همين طور بودم. دستيار اول و دوم معني ندارد و هدف نتيجه گيري تيم است.
دايي در خصوص اينكه چرا محمد، برادرش را به راهآهن اورده است، اظهار داشت: برادرم كارنامه مشخصي دارد و سه سال كار كرده است. محمد مدرك A آسيا دارد و اعتقاد دارم بهترين تصميم را در مورد انتخاب دستيارانم گرفتم. چه كسي بهتر از برادر براي من مي تواند امين و محرم باشد، ضمن اينكه به كارش اعتقاد دارم.
سرمربي راه آهن در خصوص تيم ملي تصريح كرد: به نظر من براي حضور در تيم ملي كيروش بهترين گزينه بود. هر مربي نياز به زمان دارد به خصوص اگر خارجي باشد. بايد اين فرصت داده شود. مردم به من لطف دارند اما دوست دارم مردم از تيم ملي حمايت و فضاي عالي براي تيم ملي ايجاد كنند. با يكي دو بازي نبايد كارنامه يك مربي ارزيابي كرد.
دايي خاطرنشان كرد: در مورد پرسپوليس صحبت نمي كنم. از لطف هواداران اين تيم ممنون هستم. هر چه دارم از دعاي مردم خوبمان است و هميشه لطفشان شامل حال من بوده است.
وي در مورد حضور 300 هوادار در تمرينات راهآهن گفت: اين لطف مردم است. از همه آنها سپاسگذارم و اميدوارم راه آهن نتايج خوبي بگيرد.
انتهاي پيام/