سلام. من به عنوان کسی که جزو اولین ها بوده که این مدل رو خرید 2 تا نکته رو میخام بگم. اولا اگه واستون مقدوره از شرکت و با گارانتی خرید کنین نه بانه! این تلویزیون چون سنگین وزن هست با وضعیت فجیعی حمل میشه که اصلا نباید غیر از عمودی بودن طوره دیگه ای حمل بشه و اکثرا دچار ضربه میشن. با ال سی دی مقایسه نکنین! بخاطر کمی قیمت ارزونتر اینکارو نکنید چون کم پولی نمیدید!
دوما کسانی که در مورد کیفیت sd این تلویزیون میخان بدونن بگم که کیفیت sd این تلویزیون بقدری بالاست که بعضا با hd ممکنه اشتباه بگیرین! حتی افراد معمولی نه مثل ما ها نمیتونن تشخیص بدن بیشتر اوقات! اگر بعضیها تصویر دلچسبی ندارن این بر میگرده به رسیورشون و از همه مهمتر تنظیمات upscaler خود رسیورشون که یا رسیورشون این امکاناتو نداره یا بلد نیستن تنظیم کنن. در مورد آنتن هوایی هم بگم که من اصلا تا حالا استفاده نکردم و اصلا حالم هم بهم میخوره از دیدن کانالهای خودمون!
توصیه میکنم که برای استفاده کامل از این تلویزیون یک ----- vu+solo و یا اگه کمی بیشتر پول دارین یک vu+duo بخرین چون حیفه این تلویزیونه با رسیورهای فکستنی استفاده بشه. solo تقریبا 400 تومن و duo تقریبا 700 قیمت داره ولی میارزه ! این مدل الان پر فروشترین ----- اروپا هستش و میتونین تو سایتهای خارجی رویو هاشو ببینین.
ارادتمند شما