ولی مثل اینکه گرافیک بازی زیاد تغییری نکرده..
البته با توجه به تصاویر..؟؟
Printable View
ولی مثل اینکه گرافیک بازی زیاد تغییری نکرده..
البته با توجه به تصاویر..؟؟
چون رنگبندی خاصی داره اینطور به نظر میاد ...نقل قول:
منظورم این بود که نسبت به نسخه قبل تغییری نکرده..؟؟
البته منم به این نتیجه رسیده بودم..ولی گفتم منتظر تا بازی بیاد..:20:نقل قول:
به نظر من خیلی گرافیک تغییر کرده اما متشر میمونیم تا بازی بیاد !
بازی به نظر باید Multi جالبی داشته باشه به همراه Mode های متنوع ! تریلر که اینجوری نشون میداد !
گرافیک بازی بهتر شده ولی اگر منظورتون تغییرات خیلی اساسی هست، نه بعیده؛ البته گرافیک بازی نسبت به خیلی از بازیهای FPS زمان خودش بهتر بود، هیچ کسم انتظار گرافیک Crysis آز این بازی نداره، همچی هم گرافیک نیست که، نکته مهم این بازی فیزیک و جَو فوق العاده بازی هست.
گرافیک که واقعا پیشرفت کرده مخصوصا نورپردازی و سایه ها
من همین چند وقت پیش دوباره شماره 1 رو تموم کردم الان وقتی تریلر ها رو می بینم واقعا میشه تفاوت رو در گرافیک احساس کرد
گرافیک نسخه ی اول خیلی خوب بود و نیازی به تحول نداشت فقط پیشرفت کرده
..
یه مشکل دیگه ای که شماره 1 داشت انیمیشن مردن دشمنا بود که بعضی موقعا خیلی مسخره بود ولی مثل اینک تو این شماره بهتر شده
آره مثل این آدم های فلج میفتادن زمین خیلی با مزه بودن !نقل قول:
یه مشکل دیگه ای که شماره 1 داشت انیمیشن مردن دشمنا بود که بعضی موقعا خیلی مسخره بود ولی مثل اینک تو این شماره بهتر شده
نوید نباید این بازی را روی بخش MULTI اینقدر مانور بدن!میدونی که چی میگم.........بایوشاک را بخش تک نفره سر زبانها انداخت و باید Single Player بایوشاک 2 بسیار بسیار بسیار قوی باشه!هر چند بایوشاک 1 مولتی نداشت!!نقل قول:
بازی به نظر باید Multi جالبی داشته باشه
البته روی گرافیک الان نباید نظر داد چون باید دید بعد از اینکه تاخیر دادن به بازی که به نظر من اون ایرادهایی که تو E3 گرفتن باعثش بود تا 2k روی این عنوانش بیشتر کار کنه!
به هر حال غیبت این بازی نشان میده دارن یک کارهای میکنن با در و پیکرش
منم تا حدی با اینحرف موافقم .نقل قول:
تا وقتی بازیهایی مثل geow تو بخش multi-p هستن فکر نمیکنم کسی وقت و اکانت با ارزششو واسه این جور بازیا بذاره .
البته میدونم که واسه اینجور حرف زدن یکم زوده ولی اینطور بازیا بیشتر تک نفره شون میچسبه ...