دوست عزیز از کجا دانلود کنیم این پچو؟!نقل قول:
Printable View
دوست عزیز از کجا دانلود کنیم این پچو؟!نقل قول:
من از وقتی تیک گذینه ی Ati رو فعال کردم با این که گرافیکم انویدیا هست دیگه لگ نداره .
دسته رو میشه مثل دسته ی PES تنظیم کرد ؟ که شوک روشنه فلش هم کار کنه ؟
چون میخوام تکنیک ها رو اجرا کنم ولی نمیخوام حرکت کردن بازیکن ها هم با شوک باشه میخوام حرکت با فلش باشه و تکنیک ها با شوک . میشه ؟
بله میشه تو تنظیمات دسته در داخل بازی قسمت سیتینگ-کنترل و بعدش controller برو بعدش rb یا rt یکی از اینارو اگه بزنی میری تو تنظیمات دسته و داخل تنظیمات دسته دو گزینه آخری رو جابجا کن حالا اگه شوکت روشن باشه هم پیکنیک میزنی هم با فلش ها بازیکنات رو حرکت میدینقل قول:
حرکت با شوک برا xbox360 و ps3 هستش اونجاها بازیکن به 360 درجه حرکت میکنه متأسفانه رو کامپیوتر اینجور نیست
2 گذینه ی آخر رو با هم عوض میکنم دیگه نه با شوک حرکت میکنه نه با فلش
آقا برای برطرف شدن لگ از پست تکمیلی استفاده کنید.
از توی کانفیگ تیک V-Sync رو بردارید و از توی منوی تنظیمات کارت گرافیک روشنش کنید.
من این کار و کردم... عالی شد.
ظاهراً روی گیم پلی هم تآثیر داره و روون تر میشه و دیگه اونجوری مسخره بازی نیست همه ی پاسهات لو بره!
نمیشه تعدادا نقل و انتقالات رو کم کرد؟ نسخه قبلی یادمه که همچین گزینه ای داشت!
الان خیلی خرکی شده نقل و انتقالات! هر کی به هر کی شده!
اره واقعا اگه راهي هست بگيدنقل قول:
راستي اين مدافع چپ ارسنال عجب گلزني هستش من باهرناندز21 گل زدم و اندره سانتوس 20 گل:blink:هر پيشنهادم بهش دادم نيومد حتي دستمزدشو از 20 تا كردم 200 تا بازم نيومد
اگر با این آپدیت باگ کریرت در رابطه با بازیکن قرضی برطرف شد حتما اطلاع بده که ما هم بخریم بازیو!نقل قول:
برای اطلاع: باگ کریر مربوط میشه به فسخ قرارداد بازیکن قرضی که دادی اگر بودجه دستمزد هفتگی تیمت صفر باشه با این فسخ باید بدهکار بشی و منفی بخوری یا اصلا نتونی بازیکن رو برگردونی ولی اینطور نمیشه و صفر باقی میمونه
دوستانی که لگ دارن، برین قسمت کنترل انویدیا، بعد قسمت maximum pre-rendered frames گزینه مربوط بهش رو روی 7-8 قرار بدین.
خيلي ها انجام ادن كه به دردشون خورد ديگه شما نمي تونيد مشكل خودتونهنقل قول:
دوستان اين هم امتحان كنند براي رفع لگ بازي
اين لينك ها بدون ف ي ل ت رنقل قول:
نقل قول: