پيغام خصوصي فرستادم.نقل قول:
دوستان اگه خواستن بگن كه پيغام خصوصي بفرستم.
كاملا درسته!:10:نقل قول:
Printable View
پيغام خصوصي فرستادم.نقل قول:
دوستان اگه خواستن بگن كه پيغام خصوصي بفرستم.
كاملا درسته!:10:نقل قول:
وی پی ان مزیتی که داشت این بود که حس نمیکردی تغییری ایجاد شده. اما آ او ال و نرم افزارهای مشابه محدودیتهای در فعالیتت ایجاد میکنم. این آ او ال حجمشم کم نیست.
آقا وی *ان شما مشکل داره .من که مشکلی احساس نمیکنم.حدس میزنم که از چیز چیز ان رایگان استفاده میکنین.خب اگه اینطوریه بذارینش کنار و با خرج سه چهار تومان مسآله رو حل کنین.
P2TP داری اونم با ای دی اس ال؟
اپراتور نسل سوم بالاخره یه ماه دیگه می یاد
کد: 092
قیمت: 120 هزار تومان
خدا رحم کنه!
کد:http://www.mehrnews.com/fa/newsdetail.aspx?NewsID=1235736
اگه واقعا سرعت اینترنتش مثله نسل 3 باشه و بدون دزدی اینترنت بفروشن قیمتش خوبه ، حتی بیشتر از این هم میرزه !نقل قول:
این HSDPA الان چندتا نسل داره که سرعتش میتونه از 1.8 مگابیت بر ثانیه تا 14.0 مگابیت بر ثانیه متغیر باشه.نقل قول:
اگه واقعا سرعت اینترنتش مثله نسل 3 باشه و بدون دزدی اینترنت بفروشن قیمتش خوبه ، حتی بیشتر از این هم میرزه !
از اونجایی که اینجا ایرانه احتمالا این فناوری رو با سرعت تئوری 3.6 مگابیت بر ثانیه برای شروع بدن که باید تو بهترین حالت 450 کیلوبایت در ثانیه سرعت دانلودش باشه.اما ما با همون 100 کیلو بایت در ثانیه هم راضی هستیم.:31:
ببینیم چی میشه دیگه.البته تا جا بیفته اپراتور سوم و گوشیهای نسل سوم رو ملت بخرن یه سه چهارسالی طول میکشه و فکر کنم تو این مدت باید مهمون همین ایرانسل دله باشیم.
نه بابا اون این دفعه یه چیز پی -ان 3.5 تومنی واسه یه ماه گرفتم که یه هفته اش بدون استفاده رفت نمی دونم تو لپ تاپ با سون 64 بیت وصل میشه هم افرانت هم ایرانسل یه دفه ساعت 12 شب تو همین سیستم هم ان شد ولی دیگه نه هم p2pt رو تست کردم هم pptp نمیشه تا الان رو اتو ماتیک همش ارور 721 میداد امرور 919 هم داد:31: وینود هم عوض کردم دوتانی وصل میشن بگن سون دارن یا xp یکی دو ماه پیش با موبایل میرفتیم یوتوب الان اونم بستن:19::6:نقل قول:
وی پی ان واسه منم ارور 721 میده.
ویرایش: وصل شد. :دی اونم این مجانیا. :دی
دوست عزیز منظورت رو متوجه نشدم.:9:نقل قول: