king عزیز با تشکر ایا میتونی یه سایت برای خرید اینترنتی ای مودمهایی که گفتی معرفی کنی؟
Printable View
king عزیز با تشکر ایا میتونی یه سایت برای خرید اینترنتی ای مودمهایی که گفتی معرفی کنی؟
من می خوام بفروشم .نقل قول:
پی ام بده .
هست ولی مثل منجر های کامپیوتری هی لینک عوض نمی کنن که سرعت رو ماکس فیکس بمونه. خیلی از سیستم عامل ها هم واسه اتصال یا خوندنو نوشتن اجازه میگیره که:13:نقل قول:
دوستان من اون موقی نا محدود بود یه چند تا چیز پی n تست رو تست کردم ببینین چقدر راسته؟
down stream با چیزپی .. سپید تست 0.20 قبل چیز پی ان 0.20
ping با چیزپی .. سپید تست 400 فبل پیز پی ان 700
up stream با چیزپی .. سپید تست 0.10 قبل چیز پی ان 0.06
نکته 2 اینه که سرعت دانلودی که download manager نشون میده تقریبا همونیه که نرم افزارایه نت تو ریسیو نشون میدن ولی وقتی چیز پی ان فعال بود نرم افزارای نت تقریبا 2 برابر سرعت دانلودی که دانلود منیجر نشون میدارو نشون میداد :19:
حالا واقعا ریسیو بالا میره نرم افزارا توهم میزنند؟ اگه بالا میره چرا هیچ تغییری تو speedtest.net نشون نمیده ؟اگه بالا میره مثلا compress میشه یا حجم هم به همون اندازه سریع تر مصرف میشه؟!! اخه این EDGE که نمی تونه مداوم سرعت بالای 40 -50 داشته باشه؟!!!
همه میگن پینگ بالا میره پس چرا پینگم پایین امد؟؟!!:14::11::11::11: با تشکر از استادا:46:
:20:والا اینجوور که معلومه روگولاتوری تا خرداد به اپراتور سوم مهلت داده !:2:نقل قول:
اینا عرضه این کارو ندارن :2:
ای کاش اتصالات بود یا همین زین کویت نه این شرکت درپیتی!:19:
دوستان چیز پی ان من با دیال اپ وصل میشه ولی با EDGE نه!!!! مگه ایرانسل پورت رو بسته؟!!! تو لپتاپ با سون64 بیت و همین موبایلو و همین EDGE وصل میشه؟!!! یعنی desktop من مورد نرم افزاری داره ارور 721
کلاً مث اینکه سربازای گمنام امام زمان زدن تو کار ترکوندن چیز پی انا داداش.
تا دو سه روز پیش میشد با وی پی ان وصل شد اما انگاری دو سه روزه بسته شده منم به مشکل خوردم. کلا راه حل مناسبی باری دور زدن فیل الان ندارم.
الان بهترين راه حل استفاده از مرورگر AOL هست.تقريبا مثل v--p--n عمل ميكنه.(آي پي رو به آي پي كشور چك تغيير ميده)نقل قول:
نقل قول:
میزاریش برای دانلود؟؟؟
استفاده ازاين هميشه هم خوب نيست!! البته الان شركت ها دارن بدجوري با اين سيستم هاي وي پي ان مباره ميكنننقل قول:
الان بهترين راه حل استفاده از مرورگر AOL هست.تقريبا مثل v--p--n عمل ميكنه.(آي پي رو به آي پي كشور چك تغيير ميده)
خيلي از ISP ها پورت ها رو ميبندن. بلاك ميكنن!
البته استفاده از اين سيستم كلا كار اشتباهي نيست!! مهم استفاده از اونه. كه درست استفاده بشه!! خيلي از شركت ها حتي ايرانسل داره به مشتركينش وي پي ان ارائه ميده( الانو نميدنم) ولي اين سيستم فقط براي عبور از ----- و رسيدن به سايت هايي كه ----- شدن نيست...
خيلي از شركت هاي بزرگ براي ماملاتشون با شركت هاي ديگه بخاطر اينكه تحريم رو دور بزنن از درگاه يا پورت يه كشور ديگه به سايت اون شركت وصل ميشن!!
ايرانسل كلا اين روزا هم اذيت خودش رو كرده هم حالشو داده. خيلي وقتا از دستش كفري ميشم و خيلي وقتا هم حال ميده بهم!
اين قضيه ي ترافيك محدود هم مساله اي شده!
ولي به نظرم با اين محدوديتي كه كرده عملا خواسته حجم يوزر هاي روي شبكه رو كمتر كنه!
البته چون خود ايرانسل داره وايمكس ارائه ميده وقتي متوجه شده كه خيلي ها واسه كامپويترهاشون دارن اين سيستم رو استفاده ميكنن. مجبروشون ميكنه كه بيان به سمت وايمكس!!!
هم درخواست زياد هست!هم قيمت ها داره معقول تر ميشه!!
فكر كنم حالا كه محدود شده ديگه به حالت نامحدود بر نميگرده
ولي سرعت و كيفيت خوبش رو هنوز داره!