نوی اون الان 300 تومانه اگه تمیزه و اصل هستش بگیر می ارزهنقل قول:
Printable View
نوی اون الان 300 تومانه اگه تمیزه و اصل هستش بگیر می ارزهنقل قول:
من تا حالا با هیچ برنامه جاوایی مشکل نداشتم.همه رو اجر میکنه.نقل قول:
آقایون یه سوال برام پیش اومده :
شما با نرم افزار ها و بازی های جاوا چه طوری کار می کنید ؟ (اون هایی که تاچ اسکرین رو ساپورت رو نمی کنن)
نقل قول:
:27: واقا بعدشم میگن تو نمیفهمی :18: !! حالا جالبه خودم آموزششو گذاشتم, خودم کاملا عوض کردم ... بگذریم اصلا :13:
چرا زمان نصب بعضی از نرم افزارها یا بازیها ایراد روبه رو را می گیرد. "component failed security check cannot install"
برای این کار تاریخ گوشی رو به عقب ببرنقل قول:
فکر کنم کرک شده هستن یا اگه این فرضیه نباشه حتما بعد اون یه ورژن جدید دادن بیرون که از اون استفاده کنن
منظورم اینه که کلید چند جهته نداره , همه نرم افزار های جاوا هم تاچ اسکرین رو ساپورت نمی کنند , پس چه جوری باهاشون کار می کنی؟نقل قول:
نقل قول:
آقایون یه سوال برام پیش اومده :
شما با نرم افزار ها و بازی های جاوا چه طوری کار می کنید ؟ (اون هایی که تاچ اسکرین رو ساپورت رو نمی کنن)
من تا حالا با هیچ برنامه جاوایی مشکل نداشتم.همه رو اجر میکنه.
وقتی تو برنامه های جاوا هستی، کلید Alt رو دوباره فشار بده، بعد با دکمه های 2 4 6 8 کار کن ;)نقل قول:
منظورم اینه که کلید چند جهته نداره , همه نرم افزار های جاوا هم تاچ اسکرین رو ساپورت نمی کنند , پس چه جوری باهاشون کار می کنی؟
اساتید محترم من یک گوشی p1i جدیدا خریدم متاسفانه پس از مدتی قفل میکند یعنی اگر به آن تماس گرفته شود پیغام میدهد گوشی خاموش است و از خود گوشی هم تماس با بیرون برقرار نمیشود ولی منوها بغیر از پخش موسیقی آن کار میکند(موسیقی را پخش نمیکند) . پس از خاموش . روشن کردن گوشی تا یکی دو ساعتی درست میشود . لطفا مرا راهنمایی کنید. ضمنا گوشی را آپدیت هم کردم ولی اثری نداشت.
سلام دوستان
منwalkman ريختم رو گوشيم ولي اجرا نمي كنه .دو سه بارم پاك كردم دوباره ريختم نشد.كسي ميدونه چرا؟
مشخصات گوشمم اينه:
cxc162037
cda 162022/9 r6ea29
دوست عزیز سوالتونو توی بخش هک UiQ بپرسید تا تخصصی تر جوابتونو بدن اما فکر کنم روی Cda شما جواب نده و بر روی Wg1 کار بده:46: یا شاید درست فایل هارو کپی نکرده باشید...نقل قول:
اینم تاپیک هک Uiq3 و اعمال تغییرات در فایل های سیستمی
[PHP]http://forum.p30world.com/showthread.php?p=2669890#post2669890[/PHP]