یک عدد ادج مودم با قابلیت 3جی به فروش می رسد .
نو ......80
Printable View
یک عدد ادج مودم با قابلیت 3جی به فروش می رسد .
نو ......80
واسه من از 2.5 گیگ 2.35 مونده تا یه هفته دیگه هم زمانش تموم میشه! کلیم پر استفادم ولی وقتی سرعت نداره آخه چطوری تومومش کنم؟؟؟ سرعت دانلود 2 3 اینا تو روز. شبا نرم سنگین ترم.
پیش من که ایرانسل خوبه :5: الان هم با ایرانسل اوومدم
داداش سرعتت خیلی پایینه!...مدل گوشیت چیه؟نقل قول:
واسه من از 2.5 گیگ 2.35 مونده تا یه هفته دیگه هم زمانش تموم میشه! کلیم پر استفادم ولی وقتی سرعت نداره آخه چطوری تومومش کنم؟؟؟
سرعت دانلودت چقدره؟
اگه میتونی یه تست از
بگیر بذار شاید بشه فهمید مشکلت کجاست؟کد:www.pingtest.net
من امروز يه چيزي متوجه شدم. نميدونم كسي بهش دقت كرده بوده يا نه (حتما دقت كرده بوده)
شما اگر بسته ي 10000 تومني رو فعال كردين و مثلا يك هفته مونده تا تموم بشه ولي تعرفه تومن تموم شده!! اگه يه بسته مثلا يه هفته اي رو فعال كنيد ترافيكش به ترافيك ايني كه الان دارين اضافه ميشه!!!
مثلا اگه كسي 10 تومن و 2.5 گيگي رو فعال كنه و بعدش دوباره 10 تومن ديگه فعال كنه بسته اش 5 گيگ ميشه!!!
قبلا اينطور نبود!!! الان ايرانسل اينطوري كرده.
هرقدر پول بدي آش ميخوري!!! :31:
اره من فهمیده بودم بعد از اینکه بسته 2.5 اولم تموم شد یه 200 مگ فعال کردم حجمش رفت رو سرویس یکماه ای که حجمش تموم شده بود:46:نقل قول:
زمان و حجم بسته هایی که فعال میکنی به هم اضافه میشن ,2-3 روز پیش من یه بسته ی 2.5 فعال کردم گفت تا 4 اسفند مهلت داره یعنی زمانه بسته ی یکماهه قبلیم با این بسته جمع شده!:20:
راجع به بسته های جدید ایرانسل توضیح میدین .
من یه ادج مودم نو دارم .... 80 ....میدم ...قابلیت 3 جی هم داره
کسی می خواد پی ام بده
آقا من تازگی یه دونه مودم D-LINK DWM-156 خریدم اما وقتی که باهاش کانکت میشم سرعتش پایین هست، منطقه ما edge ساپورت هست قبلا هم با یه edge modem دیگه امتحان کرده بودم سرعتشم رو 20-25 بود ولی حالا با این مودم سرعت نهایتا 10 هست ، اینو هم بگم که بالای نرم افزار کانکشن هم edge را نوشته. میتونید منو راهنمایی کنید؟:13:مودم خرابه یا تنظیمات خاص داره یا ...
اي خدا!بابا 2.5 گيگ خيلي ظلمه!:31:الان يه فيلم دانلود كردم 400 مگ پريد!خو اينجوري بايد هفته اي 2.5 گيگ شارژ كنيم كه!بايد اينترنت رو هم هدفمند كنيم!:31:
+سرويسا ارزونتر شده؟!من يه 800 مگ 2 روز پيش فعال كردم 4000 تومن شارژ كم كرد.