[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
A W E S O M E !
Printable View
دوستان یه چیزایی بزارید که بتونیم تو ایران بخریم!
هر کدوم از اینا رو که میزارین من 3 روز دنبالش مگردم بعد میرم ترکیه!
آخه چرااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اگه خیلی علاقه داری یه پولی بده به یه نفر که از خارج از کشور خرید انجام میده ( تا بدلت بخواد هستن )نقل قول:
.
با یکم پول بیشتر میتونی بخری..
من الان مرحله ششم این بازی رو کامل کردم ، می خواستم بدونم این بازی چند مرحله هست؟
12 سکانسنقل قول:
بر عکس همه اساسینس ها دوست دارم فقط ماموریت برم
اینکه نمیشه کسی جز سربازا رو کشت خیلی بده
دوستان در LIBERATION CONTRACT ها باید چی کار کرد؟؟؟ جایی رو نقشه نشون نمیده...فقط طرف میگه کارو انجام دادی برگرد..منم متوجه نمیشم دقیقا چی میخواد
همون کمک هایی که اون دور وبر ازت میخوان هست؟؟
توی یه دونش در نیویورک میرم توی یه کافه مرده میگه برو اون کت قرمز ها رو وادار کن باهات حرف بزنن اطلاعات بگیر!!
میام بیرون تو شهر راه میرم به نفر میگه فلانی رو تعقیب کن...
اونجا باید چی کار کنم؟؟؟ برم تو جیبش یه چیز اشتباه بذارم؟
آخه میرسه به مامورا ماموریت فیلد میشه.
چه جوری میشه سه نفر رو زنجیره ای کشت؟ یعنی با یه ضربه؟نقل قول:
امیر جون با یه ضربه که فقط 2 نفرو میکشه !نقل قول:
ولی زنجیره ای هر قدر توانت بکشه!
این نوشته 39 درصد بازی انجام شده اما بازی تموم شد پس 61 درصد بقیش چیه؟!
مراحل جانبی بازی مثل homestead missionنقل قول:
pegi leg missionمنظور همون مردی هستش که نزدیک کشتی نشسته که ازت میخواد براش tinketکه توی جعبه های کوچک در نقاط مختلف بازی هست جمع کنی که با جمع کردنش بهت ماموریت میده که میری محل کشتی هایی که غرق شدن رو پیدا کنی و به یک نقشه برسی - ماموریت دریاییش و liberation missionکه اگه همه اینا رو تمام کنی بازی تا طرفای 90 درصد میرسه
هیچ کس کمک نمیکنه!!
حداثل بگید اونجا که چند تا کت قرمز رو نشون میده در شهر بالا سرشون قرمر میشه....بالا سر رهبرشون زرد میشه میگه BEAT-UP THE LEADER باید چه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون ولی خب همون دیگه. می خوام بدونم چه جوری سه نفر رو زنجیره ای بکشم تا این سکانس فول بشه ؟نقل قول:
یاد مه تو اساسین های قبلی هم همین مشکل رو داشتم.
حالت دفاع رو میگیری هم طرف خواست حمله کنه با چپ کلیک و دکمه دفاع سریع میزنی باز کشتی نفر بعدی.نمیدونم خودمم بعضی وقت ها بجای کشتن یارو رو پرت می کردنقل قول:
اگه می خوای راحت رد کنی , با مشت برو پشت سرشون یکی یکی خفه شون کن تا برسی به اخری. وقتی خفه می کنی بر می گردن دور بر رو نگاه می کنن باید یک چند لحظه مقداری از محل دور شی تا دوباره قدم بزنند. تا که اخر برسی به رهبرشون.همیننقل قول:
دوست من خلاصه اینه که دفاعو میگیری ! وقتی طرف عقب رفت تا دوباره حمله کنه با SPACE میوفتی به جونش!نقل قول:
حله؟
مرسی این فورت ها چیه تو شهر؟
باید حمله کرد بهشون فتحشون کرد؟ :دی
اونا قلعه های انگیلیسی ها هست فک کنم باید بری توشون اون انبار تجهیزاتو بترکونی بعد بری اون ژنرالشونو بکشی بعد پرچم انگلیسو بکشی پایینو پرچم آ»ریکا رو ببری بالا!(استغفرالله:n02:)نقل قول:
این آخر بازی چرا کلاه نمیزاره سرش؟؟:دی
میگن مشکل از کرک هست.ولی من کرک اسکیدرو که ریختم فقط تو شهر خودش کلاه رو از سرش بر می داشتنقل قول:
نه داش یه پچ بود چند صفحه پیش اگه اونو بریزین حله!نقل قول:
برین بگردین پیدا کنین!(چند صفحه پیش!)
اونوقت مایی که با کنسول بازی میکنیم چی؟؟؟:دینقل قول:
من امروز بازی رو تموم کردم ، سعی کردم همه مراحل رو برم و کامل هم برم ، ولی فقط 58 درصد زده !
مراحل جانبی یادت نره!نقل قول:
تا 100 % بشی!:n01:
آقا من اون سکانس دو مرحله سه گیر کردم اونجا که باید گوش وایسیم بعد میگه برو بین اون دوتا وایسا من میرم ولی اتفاقی نمی افته چی کار باید بکنم
آقا یه سوال دارم
مگه قرار نبود شخصیت جدید سمش کانر باشه (من تازه بازی رو شروع کردم) تو این دو سکانسی که من بازی کردم که یارو اسمش هیتام هستش
من دارم اشتباه بازی می کنم یا چی؟
نه اول بازی با پدر کانر هستی و بعد از مدتی که کانر متولد میشه با اونی!:n01:نقل قول:
Tyranny of King Washington DLC
Ubisoft اعلام کرد dlc بخش Single ماه بعد یعنی February منتشر میشود . این DLC شامل سه بخش است که قسمت اول آن بر روی PC و XBOX در 19 و برای PS3 در 20 February ریلیس خواهد شد .
من یه سوال واسم پیش اومده!
اون جایی که برای اولین بار کانر میره پیش اون پیرمرده و ازش در مورد اساسین ها سوال میکنه و پیرمرده میگه بشین تا واسط تعریف کنم و اونجا انگار میخواد فلش بک بزنه به زمان قدیم اما
چیزی نشون نمیده و دوباره برمیگرده به بازی و مثلا پیرمرده همه چیزو تعریف کرده و ... !!! یکم مشکوکه اونجا. نکنه بازی من ناقصه ؟
نه دیگه بازی اونوجوریه ...نقل قول:
چه کاریه فلش بک بزنه عقب و دو ساعت صحنه های الکی نشون بده :n01:
البته منم اولش مث تو فک کردم فک کردم میخواد حالا دو ساعته تعریف کنه.
به نظر من اینا رو شاید توی DLC یا قسمت زیر شاخه بعدی بخواد نشون بده چون اولش خیلی گنگه,مثلا اون قسمتی که میگه ما هم رزم بودیم ولی اخرش می کشش.مثل AC2 که بعدا تو قسمت های بعدی چگونگی بعد کشته شدن برادر و باباش رو نشون داد,یا رابطه اش با دوست دخ-ترشنقل قول:
یه سوال دیگه اینکه
محتوای مخفی: ...
آره دیگه پیرمرده بهش گفت :n13:نقل قول:
البته بازم مطمئن نیستم چون منم کاملا حس ناقص بودن بهم دست داده با این دیالوگاش :n02:
کل بازیایی که تا حالا کردم رو هم رفته اینقد دیالوگ نداشتن :n02:
یه سوال دارم خارج از این نسخه !
اینکه تو کدام نسخه الطایر روی یه میز اسکلت شده که ما با Ezio میبینیمش؟!!
Assassin's Creed: Revelationsنقل قول:
این نسخه که پارسال اومد چه حالی داد,دوباره با الطیر بازی کردم و موقعی که پیر شده بود به ارامی راحت می رفت.خیلی ابهت داشت.
مرسی دادا !نقل قول:
وقتی هم مرد راستش خیلی ناراحت شدم ! صحنه ی جالبی بود!
من از این بازی خیلی راضی هستم و نسبت به نسخه قبلی خودش خیلی پیشرفت کرده
از اون بازی هاست که مشخصه خیلی روش کار شده
یه چیز بد تو این بازی اینه که فکر کنم شخصیت اصلی مونث نداره :n02: همه شخصیت های مهم تا اینجا که من بازی کردم مرد بودن
البته به جز مادر کانر که اونم مالی نبود
یه شخصیت مونث قرار نیست بیاد تو خط داستانی ؟ :n02:
نه دیگه اسلامی کار کردن این نسخه رو!:n08:نقل قول:
سلام منم بازی رو نصب کردم
چرا اینقدر اوایل بازی کسل کننده هست...؟ یا من اینجوری احساس میکنم..
پس این لباس اساسین رو کی می پوشیم ؟
تا وقتی من لباس اساسین ها رو نپوشم اصلا بازی بهم حال نمیده...!!
کاور گیری خیلی مسخرس ... فقط لبه های دیوار کاور میگیره...مخفی کاری ضعیفه و هوش مصنوعی هم پایینه..
اصلا از زمانی که hitman 5 بازی کردم هیچ بازی مخفی کاری دیگه بهم حال نمیده..!!
بعدش این تنظیمات dx11 و vsync و ...توی بازی کجاست ؟
من احساس میکنم گرافیک بازی زیاد بالا نیست..یعنی به پای hitman و farcry 3 نمیرسه..
در کل اینکه تا اینجا فعلا ضدحال خوردم...
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جواب من رو ندادید ؟
در ضمن به نظر شما ارزش بازی کردن رو داره ؟
من 1 رو نصب کردم و خیلی حال کردم و تمومش کردم
ولی 2 رو که نصب کردم تا نصفه هاش رفتم و ولش کردم
داشت خوابم میبرد :n10:
درودنقل قول:
اوایل بازی ممکنه کمی کسل کننده باشه ولی این شخصیتی که دارید باهاش بازی می کنید شخصیت اصلی نیست و پدر اساسینی هست که قراره باهاش بازی کنید اتفاقا اگه 2 الی 3 ساعت بازی کنید و به شخصیت اصلی برسید بازی خیلی باحال میشه و من که خیلی باهاش حال کردم داستانش هم بد نیست گیم پلی شخصیت اصلی ( کانر ) خیلی باحاله و نسبت به قبل خیلی سریعتر شده .
خلاصه اگه از نسخه های قبل خیلی لذت برده باشید یکم دیگه بازی کنید دیگه از پاش بلند نمی شید .