بدون گارانتی نخر چون موقع خریدن گوشی خوب ازت نمیخرن ولی از این گارانتی متفرقه ها بگیر فقط 10تومن از بدون گارانتی گرون ترهنقل قول:
Printable View
بدون گارانتی نخر چون موقع خریدن گوشی خوب ازت نمیخرن ولی از این گارانتی متفرقه ها بگیر فقط 10تومن از بدون گارانتی گرون ترهنقل قول:
سلام کسی لینک دانلود ringtone های خود p1 رو داره؟گوشی رو ریست کردم همشون پرید!
ممنون می شم اگه واسم آپلود کنید.
امیر
پیدا شد:
کد:http://semania.mobilmania.cz/component/option,com_remository/Itemid,62/func,fileinfo/id,3088/
کسی مموری M2 بیشتر از 2 گیگ جایی دیده؟اگه دیدید کجا و چند؟
تو اینترنت 8 گیگشم دیدم ولی خودم هرچی گشتم تو بازار 4 گیگشم پیدا نکردم
یکی از دوستامم رفته مالزی بهش گفتم از اونجا برام بخره ولی اونم گفت اونجا هم چند جا رفته بالای 2 گیگ نداشتن
منم بازارا زيرا رو كردم يه دونه 4 بگيرم گيرم نيومد.:41:نقل قول:
من یه هندفری بلوتوس DS220 دارم.ولی گوشیم هندفری رو پیدا نمیکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .قبل P1 با w910 راحت باهاش آهنگ گوش کرده بودم ولی با بلوتوس p1 هرچی search میکنم پیداش نمیکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان با Dial Up دلم و به دریا زدم و گوشیم رو آپدیت کردم.مردم تا آپدیت شد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4:30 طول کشید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گفتم شاید اگه آپدیتش کنم درست بشه ولی بازم پیداش نمیکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی نمیدونه باید چیکار کنم؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید چینیه. بعد هم باید 5 ثانیه دکمه پاورشو نگه داری تا فعال بشه. بعد از اون با گوشیت سرچ کنی.نقل قول:
موفق باشی
نقل قول:
نه عزیز.مالزی اصله:46:
گفتم که رو w910 امتحانش کردم.باهاش آهنگ هم گوش کردم:8:
این هندفری رو پک w910 بود.گوشی رو فروختم اما هندفری رو نه.حالا p1 گرفتم به این انگار نمیخوره:19:
ولی از سالم بودن هندفری مطمئنم
قابل توجه P1 دوستان.یک مدتی بود که این گوشی کم شده بود ولی امروز که رفتم یک سر به بازار زدم(شیراز) نسبتا بیشتر شده بود .به زودی زیاد میشه.
ولی قیمتش خیلی بالا بود:420-430
بچه ها یک خبر بد یا شاید هم خوب.از ماه سپتامبر تولید یا عرضه P1 متوقف میشه.نمیدونم که باعث میشه قیمتش بالا بره یا کم بشه.امیدوارم خبر درست نباشه.
من یه هفته ای هست گرفتم این هندس فیریونقل قول:
یعنی گفتم یکی از دبی اوورد برام.62 تومن
کار میکنه
یعنی آخرشششه
نقل قول:
خب.شما واسه وصل کردن هند فری به گوشی میری کدوم قسمت؟:20:
من میرم تو قسمت بلوتوس.3 تا گزینه داره.گزینه سوم واسه هندفریه.اونجا search میکنم ولی هندفری رو پیدا نمیکنه:13:
با سلام
الان قیمت p1i چنده؟
هنوز جای افت داره یا آخره خطه؟:46:
خیلی ممنون
دوست عزیز من 2 روز پیش علائدین بودم میگفتن نایاب نایاب شدهنقل قول:
بفرمایید من قبلا گذاشتمنقل قول:
دوستان...فیرم جدید P1 هم تو راهه!
شایعاتی مبنی بر اضافه شدن پروفایل هم در فیرم جدید هست...باید منتظر بود.
کجا سر زدی؟قیمت کجا مناسبتر بود؟مثا همیشه عفیف آباد؟:46:نقل قول:
حداقل و حداکثر قیمتی که دادن چند بود؟
فکر کنم عوض اینکه گوشی ارزون بشه داره گرون میشه دیجی کالا زده 439000 تو بازار علاعدین آمده ؟؟؟ چنده؟؟
سلام.من هم از توی عفیف آباد قیمت گرفتم هم ملاصدرا.از 420 تا 435 فروش میره.نقل قول:
کجا سر زدی؟قیمت کجا مناسبتر بود؟مثا همیشه عفیف آباد؟
حداقل و حداکثر قیمتی که دادن چند بود؟
من یواش یواش دارم قاطی میکنم.بعد از سالها من از یک گوشی خوشم امود.حالا هرچی به پاش نشستم قیمتش پایین نمیاد.الان قیمت گوشی های نوکیا خیلی به صرفه تر شده.5610 یا N81 یا N82 رو ببینید چه قیمتهاشون مناسبه.
نمیدونم مشکل از کجاست که گوشی های se انقدر گرون موندن.
واقعا عجیبه!
شاید دلیلش این باشه که P1 واقعا گوشی خوبیه...نسبت به زمانی که من گرفتم فقط 40 تومن افت داشته!که این خیلی عالیه...
حدس بر این بود که با اومدن W960 قیمت P1 افت کنه که ظاهرا تاثیر چندانی نداشته...فکر می کنم بعد از عید دوباره ارزون بشه...
آخه مدت ها هست که قیمت گوشی های رده بالاتر سونی تغییر نکرده.p1 هم یک مدتی نایاب بود ولی الان بیشتر میشه توی مغازه ها دید.الان سیتادل با گارانتی خودش داره این گوشی رو 410 میفروشه.از همین جا معلوم میشه که یک علت بالا بودن قیمتش گرون فروشی مغازه دارهاست.
یکی نفهمید مشکل گوشی ما از کجاست:41:
نقل قول:
یه سرچ زدم...اتفاقا هندفری خوبی هم هست...A2DP رو هم که ساپورت می کنه!جای تعجب داره!اینو ببین:
نقل قول:
Sony Ericsson DS220 pairing with a phone
Before the Sony Ericsson DS220 can be paired with a cell phone, the Bluetooth headset has to be deactivated. Pressing the on/off button of the Sony Ericsson HBH-DS220 longer than necessary for turning the headset on, the 'pairing with cell phone' sign will appear. The connecting phone has to confirm the password (0000). When the Bluetooth connection between headset and cell phone is lost, it can be reactivated by briefly turning off the Bluetooth headset and back on again. The cell phone will then get reconnected to the headset automatically.
Firmware گوشی رو اگه میتونی آپدیت کن. چون آپدیت کردن در تشخیص هندزفری های بلوتوث جدید خیلی تاثیر داره.نقل قول:
احتمالا شما همون نسخه اولیه رو در گوشی استفاده میکنی.
در سایا سونی اریکسون نوشته که گوشی پی1 کاملا این نوع هندز فری شما رو ساپورت میکنه پس اگر پیداش نمیکنه
بدونید که مشکل کار از یه جای دیگه است.
منم همین روزها میخوام واسه پی1 خودم بدونه HBH-DS980 بگیرم.
کلا هندزفری 220 با این گوشی ها سازگاره ...
Compatible with Sony Ericsson K530i, K550i, K610i, K800i, K810i, K850i, M600i, P1, P990i, S500i, T650i, V630i, 580i, W610i, W660i, W710i, W850i, W880i, W910i, W950i, W960i, Z610i, Z710ii and every other Bluetooth mobile phone.
ادیت ...
متوجه نشدم که نوشتی گوشی رو آپدیت کردی. والا دیگه نمیدونم چی بگم من هم سرچ کردم اما در انجمن های موبایل کسی با
پی1 و این 220 مشکلی نداشت.
نقل قول:
اینم از بدبختی ماست دیگه:13:
DS980 هم خوبه.ال سی دیش به درد بخوره..یعنی بهتره ولی بدیش اینه گوشیش به هندفری وصله و نمیشه جداش کرد.اگه گوشیش خراب بشه باید بندازیش دور
البته اگه گارانتی داشته باشه مشکلی نیست
نقل قول:
بله درست میگید. این نکته ممکنه برای بعضی ها که میخوان گوشی رو به سیستم استریو وصل بکنند مشکلی تلقی
بشه اما برای من نه. چون من یک هندز فری ساده سیم دار دیگه از سری دبلیو دارم که میشه به همه چی وصلش
کرد.
در ضمن بله من دی اس 980 رو با گارانتی 2 ساله گرفتم اما هنوز به دستم نرسیده. چند روزی طول میکشه. برای
وصل کردنشم به دستگاه های پخش هم میتونم از هندزفری معمولی استفاده کنم و هم از این گیرنده بلوتوث که
مخصوص گوشی های سونی اریکسون ساخته شده. عکس پایین.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره.دیده بودم این و.خیلی باحاله.ds980 رو چند گرفتی؟
من ds220 رو 25$ گرفتم.اونم اصلی:دی
شما خوب خریدی اینو مبارکت باشه.نقل قول:
من دی اس 980 رو اگه بخوام حساب کنم و با دلار بگم حدودا 115 دلار خریدم.چون پول اینجا کرون نروژی هست.
دوستان الان آپديت بكنم گوشيو مشكلي نداره توي ايران ؟! راستي مشكلي كه آنتن قطع ميشد بعد از آپديت و فقط با ايرانسل كار مي كرد حل شده ؟ يا نه؟
آره مشکلش کاملا بر طرف شدهنقل قول:
من خودم آپدیت کردم.خیلی هم عالیه
با خیال راحت آپدیت کن
صحبت دوستان تایید میشه...فیرم جدید مشکل آنتن دهی نداره و خیلی هم خوبه.
نقل قول:
البته من همینجوری نگرفتما.یه کم زرنگی به خرج دادم:دی
راستش من w910 رو دو هفته پیش گرفتم 280.با یه هندفری ds220 که رو پکش بود
2 روز بعد رفتم w910 رو با تقریبا 22 تومان ضرر فروختم.چون دقیقا نمیدونم دیناری الان چنده:دی. فروختمش 260 بدون هندفری بلوتوسش.ds220 رو برداشتم و یه هندفری عادی داشتم گذاشتم روش:10:
یعنی یه هندفری بلوتوس گیرم اومده با 22 تومان.در حالی که فکر کنم 70 تومانه(در اصل یه 40 تومانی هم نفع کردم):31:
ولی 115 دلار خیلیه:18:.قیمت DS220 اونجا چنده؟
مرسي ,فعلا كه با دايل آپم Adsl بگيرم حتما آپ مي كنم .ممنون دوست عزيز:10:نقل قول:
DS220 اینجا حدودا 100 دلار قیمت داره ... البته 120 دلار هم هست اما بستگی به سایت و یا مغازه ای داره کهنقل قول:
اینو میفروشه. یا همان 980 با قیمت 150 دلار هم در اینجا فروخته میشه. اما قیمت 100 دلار برای 220 پایین ترین
قیمت فروش برای این هندز فری بلوتوث است. البته بصورت آکبند و نو ... هر چند که دست دوم هایی وجود دارند که
10 روز فقط کار کردند و یا مشتری برده بسته رو باز کرده به گوشیش نخورده و داره میفروشه هم وچود داره که با
قیمت خیلی پایینتری همون حوالی 25 تا 30 دلار میشه گیر آورد.
اما منظور 100 دلار برای 220 برای جنس باز نشده بهمراه 2 سال گارانتی معتبر است نه دست دوم .
سلام دوستان خوبم
من می خوام یه گوشی بگیرم ولی بین p1 و k850 موندم!! لمسی بودن این سخت نیست؟ خراب نمیشه زودی؟
از نظر صدا و عکس و باطری چطوره؟
نقل قول:
شک نکن و p1 بگیر.من الان p1 دارم.میتونم بفروشمش و با همون پول K850 بگیرم.ولی من w910 رو به خاطر این فروختم که یه موبایل تاچ و سیمبیان داشته باشم.
یه بار موبایل تاچ بگیری و باهاش کار کنی دیگه هیچ وقت دوست نداری موبایل عادی بگیری.من یه ppc I750 Samsung داشتم.بعد اون هرچی گرفتم(N950.W910) راضیم نکرد و باهاش حال نکردم.واسه همین رفتم P1 گرفتم.
نه.کار کردن باهاش سخت نیست.درسته کیبوردش مثل بقیه موبایل ها نیست و QWERTY هستش ولی بعد یه مدت بهش عادت میکنی.چون جای حرف ها دقیقا مثل کیبورد کامپیوتره.در ضمن کیبورد مجازی هم داره
اگه بخوایم با w810 مقایسش کنیم کیفیت صدا تو هندفری مثل w810 هستش.صدای اسپیکرش از w810 بیشتره
کیفیت عکس هاش هم خوبه.فیلمش هم بد نیست.
حالا خودت فکر بکن ببین چی از گوشیت میخوای.اگه فقط دوربین واست مهمه K850 بگیر.اگه یه دوربین 3.2 راضیت میکنهP1 بگیر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببين دوست عزيز....نقل قول:
بستگي به اين داره شما چه استفاده اي از گوشي مي خواين بكنيد مثلا p1 يك گوشي كاملا Business هست ولي k850 كه جزو سري Camera هست بهتون 2 تا هدف جدا ميده براي خريد .البته بنده از خصوصيات دوربين p1i چيزي كم نميكنم چون از لحاظ كارائي بالاي گوشي از دوربين خوب و با مشخصات آلي بر خورداره و در مورد كار با صفحه لمسي گوشي شايد براي 1.2 دفه اول سخت باشه اما در روزهاي بعدي به اين باور ميرسي گوشي كه تمام لمسي نباشه اصلا دستت نگيري و مي فهمي كار كردن با p1 چه لذتي داره! و اين شركت الكي چيزي نميزنه كه سري خراب بشه:46: و از نظر صدا و عکس و باطری من مي گم p1 آليه و باتريشم با ماندگاري بالا.
من پنج شیش ماهی میشه که دارم از پی1 استفاده میکنم و تا حالا هم منو راضی کرده. اط نظر موزیک پلیر ...
عکس خوب ... راحتی کار باهاش و با کلاس بودن گوشی ... باز کردن و ادیت کردن فایل های ورد و برنامه خور
بودن گوشی. چون روی پی1 هم میشه برنامه های سیمبین نصب کرد و هم برنامه های جاوا.
اما روی گوشی کا850 فقط میشه برنامه های جاوا نصب کرد چون سیستم عامل نداره.
فقط پی1 یک اشکالی داره که اونم مهم نیست. گاهی وقتها صفحه اتوماتیک خاموش نمیشه و باید بصورت
دستی صفحه کلید رو قفل کنی تا ال سی دی خاموش بشه. البته شاید این مشکل از firmware گوشیم
باشه و احتمالا در آپدیت جدید حل شده.
باید دید کسانی که تازگی آپدیت کردند این مشکل رو باهاش دارند یا نه. همین. دیگه من هیچ عیب و ایرادی
توش ندیدم. در طول این پنج ...شش ماه حتی 1 دفعه هم هنگ نکرده.
پس منم حرف دوستان رو که در بال گفتند تایید میکنم. اما اگر عکس خوب میخوای پی1 برات مناسب نیست و
بهتره همون کا850 رو بگیری.البته اینم بگم که منظور این نیست پی1 عکس هاش بده و بدرد نمیخوره. بلکه
منظورم اینه اگر پی1 رو از نظر عکس با کا850 بخوای مقایسه کنی اونوقت کا850 بهتره.
سلام خدمت دوستان. من می خوام از Nokia هجرت کنم به سونی اریکسون :31: الان n73 دارم می خوام p1 بگیرم چون واقعا احساس می کنم نوکیا هیچ ارزشی واسه مشتری قائل نیست و تازه کاربران ایرانی رو هم تحریم کرده. در حالی که بازار ایران درآمد خیلی زیادی رو براش ایجاد کرده.
حالا سوالم اینکه :
1- p1 مثل p990 تقلبی هم داره ؟؟؟
2- اگه داره هنگام خرید نمونه اصلی باید چه مشخصاتی داشته باشه ؟
3- گاراتنی معتبر اون چیه؟
خیلی ممنون که راهنماییم میکنین:11:
نه عکس زیاد مهم نیست . یه دوربین 7 مگ دارم . یه چیزی میخوام که راحت باشم باهاش و برام کار کنه:46: