are :41: vaghean heif mishe bazi be bahaliنقل قول:
Printable View
are :41: vaghean heif mishe bazi be bahaliنقل قول:
برای حیف بودنش که آره .
ولی دیگه واقعا بسه !
انگار داستانش تمومی نداره .
شده فیلم سینمایی .
دیگه هرچیزی زیادیش بده !
مرض Hl میگیریم !!!!!
نترسید باز هم Half-Life خواهیم داشت فقط داستان نبرد با Combine در EP 3 تموم میشه...Half-Life 3 و به بعدش را انشاله بچه ها و نوه های من بازی می کنند!:31:
hehehe :31:نقل قول:
من که دیگه حالم از هرچی Episode به هم میخوره !نقل قول:
نترسید باز هم Half-Life خواهیم داشت فقط داستان نبرد با Combine در EP 3 تموم میشه...Half-Life 3 و به بعدش را انشاله بچه ها و نوه های من بازی می کنند!
خداکنه حداقل اسمش رو عوض کنند .
من بالاخره HALF LIFE orange box که 3 تا DVD است پیدا کردم و خریدم که هر کدامش 3گیگ خردی است.
که DVD سومی بازیهای اضافی است و دو تای دیگه خود بازی هالف لایف2 است.
فقط نمیدونم تو این 2 تا دیودی بازی HALF LIFE 2 با دو تا EPISODE با هم هستند. چون این دوتا DVD پشت سرهم نصب شدن .
میشه بگید هر کدام از 2 تا EPISODE و خود HALF LIFE 2 داستانشان از کجا شروع میشه .
با تشکر فراوان 1؟:40::11:
عزیزم Episode 1 داستانش بعد از انفجار راکتور هست که گوردن فریمن و آلیکس زنده میمونند .نقل قول:
من بالاخره HALF LIFE orange box که 3 تا DVD است پیدا کردم و خریدم که هر کدامش 3گیگ خردی است.
که DVD سومی بازیهای اضافی است و دو تای دیگه خود بازی هالف لایف2 است.
فقط نمیدونم تو این 2 تا دیودی بازی HALF LIFE 2 با دو تا EPISODE با هم هستند. چون این دوتا DVD پشت سرهم نصب شدن .
میشه بگید هر کدام از 2 تا EPISODE و خود HALF LIFE 2 داستانشان از کجا شروع میشه .
با تشکر فراوان 1؟
Episode 2 هم فقط میدونم دوباره بعد از یه انفجاره چون من EP 1 رو تموم نکردم .....
راستی یادم رفت بگم این هالف لایف 7 تا CHAPTER داره و 8.5 گیگابایت جا میگیره و بازی از قطاری که در حال سقوط از پل است شروع میشه. ایا این پک کامل چون من هیچکدام از این هالف لایف 2 با EP1 و EP2 را تاحالا نرفتم.نقل قول:
با تشکر 1؟:40::11:
دوست من اون هافلایف 1 بود که از توی یه قطار شروع میشه و سقوط میکنه .نقل قول:
راستی یادم رفت بگم این هالف لایف 7 تا CHAPTER داره و 8.5 گیگابایت جا میگیره و بازی از قطاری که در حال سقوط از پل است شروع میشه. ایا این پک کامل چون من هیچکدام از این هالف لایف 2 با EP1 و EP2 را تاحالا نرفتم.
بعدش این بازی Team Fortress 2 که گفتی موضوش چی چون مال من همچین چیزی نداشت؟
با تشکر 1؟
البته هافلایف 2 هم از توی قطار شروع میشه ولی سقوط نمیکنه .
این Team Fortress 2 یه بازی برای شبکه کردن هست . هیچ داستانی نداره . ولی اگه بتونی توی یه گیم نت شبکش کنی خیلییییییی حال میده ! مخصوصا یه 20 نفری باشین ........
اقای ORACLE منظورم قطار اویزون بود که دختره میاد با دستگاه مفناطیسی در قطارو میکنه بعدش اسلحه را میده به طرف و بعد از اینکه یکم جلوتر میرن یک گوله مثل اتیش میاد و پل میریزه و در صفحه منو بازی نوشته HALF LAIFE 2 episode 2 .نقل قول:
مال شما هم 7 تا CHAPTER داشت. فکر کنم EP 2 به هم غالب کردن.