دیگه خبری نشد؟
قیمتا نیومدن پایین؟
Printable View
دیگه خبری نشد؟
قیمتا نیومدن پایین؟
w804 - 42 3500000
47 5000000
این قیمت های که شما دادین مربوط به واردات رسمی(سمی) هست نه بانه.نقل قول:
قیمت ها فعلا پایین نمیاد و در سایز 47 از این پایینتر نمیاد مگه 55 اینچش که تا 4500 چوب راه داره بیاد پایین(منظورم بانه هست).
از هر جا میخرید از این بانه ای های قاچاقچی حرومزاده نخرید و من خر شدم و گوله قیمت پایینتر و اینکه گارانتی تو ایران کشکه رو خوردم و رفتم 42W804 3d خریدم و بعد از یک هفته یکی از پیکسلهاش سوخت و برید یک میلیون هم شده بیشتر بدید ولی با گارانتی و از نمایندگیهای رسمی بخرید و ررر.ی*م سر دره این مملکت که ما باید تی وی رو بدون گارانتی رسمی و با قیمت دو برابر از قاچاقچیها بخریم و اینقدر اعصابم خورده رفتم الکی از این قاچاقچیها تی وی خریدم که نگو و معلوم نیست تا هفته دیگه کلا نسوزه و 2700 پولم نره تو خلا و الهی پوله دوا درمونه زن و بچشون بشه:n30::n21:
این همه فحش های رکیک واسه ی یه پیکسل سوخته؟نقل قول:
محض اطلاعت بگم که هیچ گارانتی نمیاد یه پنل رو که هم قیمت دستگاه هستش واسه ی چند تا پیکسل سوخته عوض کنه چه برسه به یه پیکسل.
یکم ادب داشته باش و قبل از خرید یکم فکر و مشورت بگیر تا ضرر نکنی.
سلام دوستان ! کسی راجع به w700 میدونه ؟ فروشنده ها میگن دقیقا همون w804 هست ! فقط 3 بعدی نیست ! ممنون میشم راهنمایی کنید
اگه گارنتی داشت که تو خونه و بالای سره زن و بچش هم میشد میرفتم تا عوضش کنه و شما که این همه پول ندادی که زورت بگیره پس دم از ادب نزن و قبل از خرید هم کلی تحقیق کردم و بدتر بیشتر خامه حرفهای بقیه شدم وگرنه میخواستم اول LG با گارانتی بگیرم و اگه روی بدنه خط و خش داشت اصلا برام مهم نبود و برعکس روی پیکسل سوخته حساسم که اینم شانسه ما اینجوری شد و من به فروشنده هم گفتم یکماه گارانتیش کنه ولی قبول نکرد و این حرومیها میدونن چی میدن دسته ملت که زیره بار نمیرن و اگه مملکت صاحب داشت که ما مجبور نبودیم اینجوری جنس بنجل رو چند برابر قیمت و بدون گارانتی اصلی بخریم بخاطره اینکه یه میلیون فقط بخاطره گارانتی کردنش میخوان روش بخورن و در اصل تو همه کشورها اینا گارانتی اصلی سونی هستن بدون پول اضافه و مسخره بازیهایی که ما اینجا داریم.نقل قول:
دوست عزیز بانه ایی یا غیر بانه ایی ربطی به گارانتی نداره . من خودم به قیمت بانه ولی توی شهرمون با گارانتی خود مغازه دار که آدم معتبری هم هست و فاکتور معتبر هم داده خریدم به قیمت بانه با دو سال گارانتی تعویض.نقل قول:
یعنی شما به قیمت بانه خریدید با 2 سال گارانتی و اگه اینجوره پس ادرس بدید اگه خواستیم بخریم بیایم اونجا و تو شیراز که همه با گارانتی کلی میکشیدن روش و بدون گارانتی هم 2750 میدادن.نقل قول:
دوست عزیز دیگه حالا گرفتی اگر واقعا فکر میکنی راهی هست که عوضش کنی عوض کن یا یه تحقیقی بکن و با فروشنده صحبت کن ببین شاید پیشنهادی بده اگرم نشد دیگه اینقدر حرص نخور که حداقل حالشو ببری شما چون دقیق هستی و فقط به او یه دون پیکسل فکر میکنی دیگه از تی وی لذت نمیبری. اگر گارانتی هم داشت احتمالا بخاطر یک پیکسل سوخته هیچ کاری نمیکردن و بعضیا میگن حتی تا سه تا پیکسل سوخته خرابی به حساب نمیاد البته من خودم هم دوست ندارم یه پیکسل سوخته هم تو تی وی باشهنقل قول:
راستی از کدوم فروشگاه بانه گرفتی بگو که همه مطلع باشن اینجوری بقیه بیشتر دقت میکنن اون فروشنده هم شاید متوجه بشه که اگر کار نادرستی میکنه بقیه مطلع میشن شاید یه کاری هم برای شما بکنه که انقدرم حساسی
ولی نمیدونم چجوریه روز اول تحویل میدن پیکسل سوخته نداره بعد یکی دو روز یه دفعه پیکسل میسوزه؟ یا برای یه نفر تو دو ماه پنلش هی بدتر و بدتر شده بود بعدم سوخته بود. اگر این تی وی های بانه بخواد اینطوری باشه که بعد از یه مدت شرع کنه به خراب شدن از کجا میشه تشخیص داد؟ خودشون از کجا میتونن تشخیص بدن؟
از کجا میشه فهمید یه تی وی سونی ریفربیشد هست یا نه؟
حالا پیکسل رو بیخیال تصویرش چطوره راضی هستی از تصویرش؟