اقا شما بازی رو تموم کردی ؟نقل قول:
اخر بازی دقیقا کجاست ؟
واسه اونجایی که اون یارو یه چشم رو تو هواپیما موقع فرار دستگیر کردیم تموم شد !!! اینجا اخر بازی بود ؟
Printable View
اقا شما بازی رو تموم کردی ؟نقل قول:
اخر بازی دقیقا کجاست ؟
واسه اونجایی که اون یارو یه چشم رو تو هواپیما موقع فرار دستگیر کردیم تموم شد !!! اینجا اخر بازی بود ؟
نه هنوز بازی ادامه داره و میبرینش تو ناو اباما بعدش هنووووز کار داریمنقل قول:
من تمومش کردم و هر دو پایانشو دیدم بهتره هر دوپیایانشو برید خیلی جالبه
.............
هیچ نسخه PC تاحالا تاییدی نگرفته و نیومده منتظر گروه های دیگر هستیم
اون قسمتی که اوتوبوسه میاد سمتومون و ما داریم یه در رو باز میکنیم ! اون قسمت و من هرکاری میکنم نمیتونم رد کنم !! چکار باید کرد !؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]منظورتون اینه که به باگ برخوردید یا راهی پیدا نمی کنید ..؟ چون که اونجا چیز خاصی نداشتنقل قول:
اون قسمتی که اوتوبوسه میاد سمتومون و ما داریم یه در رو باز میکنیم ! اون قسمت و من هرکاری میکنم نمیتونم رد کنم !! چکار باید کرد !؟
اگه میشه بیشتر توضیح بدید
نقل قول:
اونجا باید سریع خودتو برسونی جلوی در و تند و تند دکمه اف رو پشت سر هم بزنی باید سریع این کار رو انجام بدی بعد در باز میشه و اون قسمت رد میشه ! اگر نشد احتمال داره از کرک بازیت یا باگ باشه
نقل قول:من هرچی اف رو میزنم ولی در نمیتونم باز کنم و اتوبوس میاد لهمون میکنه ! فک نکنم باگ باشه ! انگشتم شکست انقد اف رو زدم !!نقل قول:
خدا بخیر بگذرونه. اینطور که همه می نالند مثل اینکه این نسخه هم توی باگ و ایراد دستکمی از نسخه ی قبلیش نداره!
خود بازی که باگ نداره، مشکل از کرک هاستنقل قول: