برو ادرس زیر:نقل قول:
کد:http://www.behtarkharid.com/
Printable View
برو ادرس زیر:نقل قول:
کد:http://www.behtarkharid.com/
دوست عزیز من تصاویر کانالهای ماهواره که به صورت hd پخش میشه رو دیدم.اما هنوز فیلم بلوری که به صورت full hd هست رو ندیدم.با اینکه تصویر hd که از ماهواره پخش میشه 1080i هستش اما میتونم بگم که تصاویر hd توی این tv واقعا فوق العاده هستش.هر چند که گفته میشه تفاوت تصاویر 1080i و 1080p ممکنه که زیاد به چشم نیاد.نقل قول:
كلاً روي پلير خود تلويزيون اصلاً حساب نكنيد!نقل قول:
MKV رو كه پخش نميكنه.
در كل پلير داخلي تلويزيون رو بذاريد كنار، يك چيزي مثل WD TV HD Live بگيريد كه اغلب فرمتها رو پخش ميكنه.
با عرض سلام خدمت شما دوست گرامي : بنده هم يك ماهي است 50vt20 خريدهام ولي رسيور sd خودم با يك مدل ايكس كروزر hd400 عوض كردم از نظر كيفيت تصوير در سورس sd تصوير قابل توجهي پخش نم كرد و وقتي با فروشنده در ميان گذاشتم عنوان كرد دستگاه full hd در پخش تصاوير sd كمي ضعف دارد كه نمي دانم چقدر گفته هاي اين دوستمان صحيح است يا نه لطف نموده ضمن راهنمايي يك رسيور hd با كيفيت در حدود قيمت 200 الي 250 هزار تومانكه در هر دو سورس كيفيت قابل قبولي داشته باشد به بنده معرفي بفرماييدنقل قول:
قابل توجه دوستان داراي vt20 عينكهاي روي دستگاه و تلوزيون همگي سايز لارژ است كه به چشم بچه ها مناسب نيست ولي در يك نمايندگي يك عدد سايز اسمال را ديدم كه بو سيله usb شارژ مي شد كه فروشنده گفت روي اين دستگاه اين مدل عينك گذاشته اند مي خواستم بدانم ايا كسي از دوستان عينكي با سايز كوچك يا متوسط گرفته يا نه اگر جواب مثبت است لطف كنيد ما را هم راهنمايي كنيد تا ما هم بتوانيم خريده يا عوض كنيم
منم بالاخره خریدم.
دفعه اول که برای تست روشنش کردم توجهی به کیفیت تصویر نکردم ولی وقتی Crysis 2 رو تو 3D بازی کردم فهمیدم کیفیت یعنی چی.:18:
اگه بخوام مقایسه کنم نسبت VT20 به یه تلوزیون LCD معمولی مثل تلوزیون رنگیه به سیاه سفید.
سلام . اين سايت بهتر خريد كه اين مدلو نداره ... تموم كرده يا داستان چيز ديگه ايه ؟
تموم کرده. کلا تو بانه این مدل کمیاب شده شدید.گفتن تا آخر هفته دوباره میارن.ولی من صبرم نرسید دیگه به همه جا زنگ زدم پیدا کردم.نقل قول:
اینا که خودشون نمیتونن بیارن
کلا اشخاصی هستن که اجناس رو از اربیل میارن و اینایی که تو بانه مغازه دارن از اونا میگیرن و میفروشن
من این اشخاص رو میشناسم
اگه خودتون به شهرک حاج عمران هم برین میتونین اونجا با قیمت کم بیدا کنین
البته نمی تونین بیارین
چون باید با سر راهی ها جور باشین
که اشخاص کمی این قابلیت رو دارن
سلام. من به عنوان کسی که جزو اولین ها بوده که این مدل رو خرید 2 تا نکته رو میخام بگم. اولا اگه واستون مقدوره از شرکت و با گارانتی خرید کنین نه بانه! این تلویزیون چون سنگین وزن هست با وضعیت فجیعی حمل میشه که اصلا نباید غیر از عمودی بودن طوره دیگه ای حمل بشه و اکثرا دچار ضربه میشن. با ال سی دی مقایسه نکنین! بخاطر کمی قیمت ارزونتر اینکارو نکنید چون کم پولی نمیدید!
دوما کسانی که در مورد کیفیت sd این تلویزیون میخان بدونن بگم که کیفیت sd این تلویزیون بقدری بالاست که بعضا با hd ممکنه اشتباه بگیرین! حتی افراد معمولی نه مثل ما ها نمیتونن تشخیص بدن بیشتر اوقات! اگر بعضیها تصویر دلچسبی ندارن این بر میگرده به رسیورشون و از همه مهمتر تنظیمات upscaler خود رسیورشون که یا رسیورشون این امکاناتو نداره یا بلد نیستن تنظیم کنن. در مورد آنتن هوایی هم بگم که من اصلا تا حالا استفاده نکردم و اصلا حالم هم بهم میخوره از دیدن کانالهای خودمون!
توصیه میکنم که برای استفاده کامل از این تلویزیون یک ----- vu+solo و یا اگه کمی بیشتر پول دارین یک vu+duo بخرین چون حیفه این تلویزیونه با رسیورهای فکستنی استفاده بشه. solo تقریبا 400 تومن و duo تقریبا 700 قیمت داره ولی میارزه ! این مدل الان پر فروشترین ----- اروپا هستش و میتونین تو سایتهای خارجی رویو هاشو ببینین.
ارادتمند شما