دوستان کسی میتونه Texture.tfc رو که توی CookedPC هست برام یه جا آپ کنه یا اینکه یه جارو بگه که این فایل رو داشته باشه از سینگولاریتی ؟ موقع نصب مجبور شدم ایگنور کنم
Printable View
دوستان کسی میتونه Texture.tfc رو که توی CookedPC هست برام یه جا آپ کنه یا اینکه یه جارو بگه که این فایل رو داشته باشه از سینگولاریتی ؟ موقع نصب مجبور شدم ایگنور کنم
بازی تمام شد. خیلی کم بود. :41:
منم هرسه تا پایانش رو دیدم. خیلی باحال بود :20:
نقل قول:
مطمئنی همچین فایلی وجود داره؟
من گشتم همچین چیزی نبود
ممنون ، ببین توی این دایرکتوری پیدا میکنی همچین چیزی ؟
D:\Program Files\Activision\Singularity\RvGame\CookedPC
نقل قول:
گشتم نبود.
تنها فایلی که با فرمت tfc وجود داره اینه coalesced.tfc
سوال تخصصی نپرسیدما که کسی بلد نباشه فقط نظر شخصیتون رو خواستم به عنوان کسی که بازی کردهنقل قول:
:41:
اولش ممکنه یک خورده هیجان انگیزتر باشه ولی بعد ازمدتی عادی میشه.
به نظرم مترو باحال تر بود .
شاتگانت رو اپگرید کن دیگه از هیچی نخواهی ترسید.
به این میگن بازی
از اون intro بازی تا اخرین ثانیه های credits بازی لذت بردیم
داستان قوی که هر 3 پایان رو دیدم و برای هر کدوم یک achieve باز شد
کنترل و صدا گذاری خیلی خوب
gameplay فوق العاده که تا اخر بازی نه تکراری شد نه خسته کننده به خصوص اواخر بازی که باقوی شدن اون tdm و بینهایت شدنش واقعا حال میداد کشتن دشمن ها
تنوع اسلحه ها که به شخصه واقعا با seeker حال کردم به خصوص وقتی تیرش میخورد به تن دشمن
ولی باز هم مورد علافه ترین سلاح sniper بود که از وقتی گرفتم تا اخر بازی اصلا عوض نکردم واقعا فاز میده تو همه بازی ها و مخصوصا این بازی وقتی با LS حالت Slow میکردی و کله میترکوندی
گرافیک بازی رو هم که قبلا بحثش رو کردیم
شخصیت ها و motion capture شون خیلی خوب بود به خصوص سکانس های پایانی
اما بافت های محیط و بقیه چیز ها نه
اخرش هم خیلی باحال تمام شد
آموزش استخراج Sound و موزیک بازی Singularityرو در تایپیک " آموزش استخراج Music و Sound از بازیها" قرار دادم.
سلام
آقا این بازی برای من هر 30 ثانیه یبار گیر میکنه(افت فریم نیست ها یه چند ثانیه گیر میکنه) دستگاهم هم مشخصات اینه(لپ تاپه):
cpu : core i7 720 qm
ram : 4gb kingston
graphic : ati 5730 1gb dedecate
نقل قول:
دوست عزیز چند صفحه قبل همین تاپیک راهنمایی لازم شده در رابطه با این مشکل...این مشکل به خاطر افت فریم نیست فقط گویا باید در هنگام بازی به نت وصل باشید...خیلی از دوستان منجمله خود من هم همین مشکل رو داشتن.حالا مشکل از کجاست فعلآ کسی خبر نداره:13: