دوستان ایا تو این قسمت بازی هم هر تصمیمی بگیریم در ادامه تاثیری
خواهد داشت ..؟؟
Printable View
دوستان ایا تو این قسمت بازی هم هر تصمیمی بگیریم در ادامه تاثیری
خواهد داشت ..؟؟
سلام.من نميدونم هرچي به خودم گفتم بابا بازي به اين باحالي!اين همه امتياز بالا گرفته/.داستانش به اين خوبي(خودمم داستان برام خيلي مهمه بخاطر همين از هيدئو كوجيما خيلي خوشم مياد)بازم از بازي خوشم نمياد.كلا با شماره اول هم همينطوري بود.بازي اصلا برام جذاب نيست.چرا؟!!!!!
چون هیدئو بیشتر داستانو تو تصاویر روایت میکرد..نقل قول:
ولی بایوشاک بیشتر تو مدارک و اسنادی که پیدا میکنی داستان واضح میشه...:5:
به هر حال سلیقه هست دیگه!من عاشقش هستم هنوز هم حس فوق العاده ای که توی مرحله FF به من دست داد را از یاد نبردم اونجا که نورهای قرمز و بنفش میتابید و زیر آبهای اقیانوس زیبا داشتم با آدمهای ساندر کوهن دست و پنجه نرم میکردم و چه قدر زیبا که آهنگ Waltz of the FLowers اثر یکی از پروردگارانم یعنی استاد Tchaikovsky صحنه را پر کرده بود!نقل قول:
سلام.من نميدونم هرچي به خودم گفتم بابا بازي به اين باحالي!اين همه امتياز بالا گرفته/.داستانش به اين خوبي(خودمم داستان برام خيلي مهمه بخاطر همين از هيدئو كوجيما خيلي خوشم مياد)بازم از بازي خوشم نمياد.كلا با شماره اول هم همينطوري بود.بازي اصلا برام جذاب نيست.چرا؟!!!!!
به هر حال سلیقه هست دیگه...............
بازی تاخیر خورده ؟
تو پست 1 نوشته اکتبر میاد ولی من شنیده بودم 2010 میاد !
بهر حال خیلی مشتاقم که اینو بازی کنم حداقل نسخه ی اولش که جالب بود ...
فقط امیدوارم این سری تو معماهاش یه تنوعی بدن چون تو نسخه ی قبلی فقط یه نوع هک کردن داشت
بله بازی رفت برای نیمه ی دوم سه ماهه ی اول سال 2010 !!
پست اول هم ویرایش می کنم الان
اینو به پست اول اضافه کردم گفتم جالبه بدونین شما هم
سازنده : 2K marin (سازنده ی اصلی )
2K Australia (تست کننده بازی )
Digital Extremes (قسمت مولتی پلیر )
Arkane Studios ( طراحی هنری )
Multiplayer screenshots
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتوای مخفی: سایز اصلی از راست به چپ
ای بابا هر چی عکس میاد از مولتی پلیر هست!چندتا عکس هم دادن از سینگل پلیر مربوط به تریلر قدیمیش بوده!
هیج خبری هم که منتشر نکردن!لعنتی ها
احتمالا یا میخوان با سینگل پلیر مارو متحول کنند یا چیزه شاقی درست نکردند..
تريلري هم از بخش چند نفره ديروز اومده بود !
کد:http://www.vg247.com/2009/09/04/bioshock-2-multiplayer-vid-looks-100-awesome