سرعت 3-4 روزه خراب شده !
پینگش برا من 2 هفته پیش اینا حدود 270 بود الان شده 1200 !!!!!
از 2.5 گیگ منم 100 مگ مونده !!
Printable View
سرعت 3-4 روزه خراب شده !
این پینگ پینگ که میگن چیه ؟ بالا باشه بهتره یا پایین ؟نقل قول:
سرعت 3-4 روزه خراب شده !
من از کجا بفهمم چنده ؟ ایرانسلم..
دوست عزیز پینگ مدت زمانیه که طول میکشه تا یک بسته ی اطلاعاتی باحجم مشخص از کامپیوترتون آپلود و یابه کامپیوترتون دانلود بشه.هر چی این مدت زمان بر حسب میلی ثانیه کمتر باشه مسلما بهتره.نقل قول:
این پینگ پینگ که میگن چیه ؟ بالا باشه بهتره یا پایین ؟من از کجا بفهمم چنده ؟ ایرانسلم..
برای این که بفهمی پینگت چنده برو به:
[HTML]http://www.pingtest.net[/HTML]
وقتی من این تست رو میگیرم ارور میده میگه شاید فایروالت مورد داره فایر وال انتز ویروسو یستم مشکل از چیه؟نقل قول:
اتفاقا قراره خیلی کارها بکنه چون خصوصیه.ایرانسل خصوصی اومد سیمکارتهای یک میلیون تومانی الان نهایت به 200 هزار رسیده.کلی سیستم جدید وارد بازار مخابرتی کرده.نسل از اون هم بهتره و بهترین سرویسش ارائه اینترنت پرسرعت و سیستم مکالمه تصویریه.اگه قیمتش متعادل باشه دیگه کسی سراغ ایرانسل و همراه اول نمیره.نقل قول:
اما افسوس که داریم منزوی تر میشیم مثلا اگه همون اتصالات میشد متولی اپراتور سوم چی میشد...الان تبلیغاتش تا فوتبالهای اروپایی هم هست.
از دیشب ایرنسل من قطع شده است.
برا من درسته...نقل قول:
+15 مگابايت حجمم مونده بود داشتم دانلود ميكردم اون آخرا ياد حجم افتادم!شانس آوردم وگرنه 4500 تومن شارژ هم هدر ميرفت!
من یه بسته 2.5 دیگه فعال کردم فعلا یکم مصرفو میاریم پایین ببینیم چی میشه دیگه!
وقتی اپراتور سوم بیاد سرش جبران میکنیم.:31:
واقعا وبگردی خیلی باحال شده من که کللی حجم زیادی دارم واسه اینکه نسوزه قبل پایان دوره دوباره تمدید میکنم بی افته رو ماه بعد
راستی حجمی شده ... قیمتش چه قدره ....سرعتش چه قدره