نقل قول:
آره آپديت همونه كه گفتي.بايد بري تو سايت سوني اريكسون فايل آپديت سرويس رو دانلود كني و بعد نصبش كني.در همه مراحل هم بايد به اينترنت وصل باشي.
در مورد اصل و فرع گوشي P1 هم اساتيد كمكت ميكنن.
موفق باشي.
Printable View
نقل قول:
آره آپديت همونه كه گفتي.بايد بري تو سايت سوني اريكسون فايل آپديت سرويس رو دانلود كني و بعد نصبش كني.در همه مراحل هم بايد به اينترنت وصل باشي.
در مورد اصل و فرع گوشي P1 هم اساتيد كمكت ميكنن.
موفق باشي.
نقل قول:
سلام . دوست عزیز ببینین یه مدل اونم پشت لیبلش زده Made in China و بر چسب پشت گوشی که شماره سریال و غیره رو نوشته باید یه حالت بریدگی بریدگی حالت چند تیکه داشته باشه این برای اینه که کسی نتونه برچسب در بیاره اصله و معمولا پکج های p1 مختلفه توی مواردی wayfinder navigator که GPS اکسترناله وجود داره که لظومی نیست و بیشتر برای اروپا و ... میفرستن و معمولان بخوای با Gps بخرین باید پول اضافی بدین توی ایرانم فعلا جواب نمیده به صورت کامل.و نمونه بعدی با هندسفری بلوتوس هستش و نونه ای دیگه هم ساده هستش که GPS و هندسفری بلوتوس نداره اینم اضافه کنم که فرق همه این پک ها فقط همین gps و هندسفری بلوتوس هستش و خود گوشی و دیگر امکاناتش فرقی نمی کنن اینجوری بگم این 2 مورد موارد جانبی و اضافه هست که خریدار نصبت به استفادش خریداری می کنه و غیر از پول پکج اصلی باید پول اضافه ای هم بده :46:
در مورد آپدیتم دوست عزیزم shahshahani کامل بهتون توضیح دادن:11:
نقل قول:
ممنون از همه ی راهنماییهاتون. :11:
قیمت رو الان کسی میدونه؟ و این که توی همه ی بک ها کیف گوشی هست؟ و این که از کجا بگیریم بهتره؟
به نظرم با این وضع بازار از گارانتی کامتل بخر که گارانتی اصل هست و قیمتش حدود325-30 باید باشه.بدون گارانتی و یا متفرقه حتی تا 305-10 تومان هم هست
نقل قول:
تایید میشه :46:
بله توی همه پک ها موجوده کیف گوشی, که کیفشم معمولا مشکیهنقل قول:
قیمت رو الان کسی میدونه؟ و این که توی همه ی بک ها کیف گوشی هست؟ و این که از کجا بگیریم بهتره؟
پست شماره 2050 بدون جواب مونده.
نقل قول:
معایب بنظر من نداره دوست عزیزم :11:
من واکمن 3 ریختم و خیلیم راضیم از لحاظ صدا فرقی نمیکنه البته ولی امکاناتش خیلی بیشتره از player خود گوشی, و قشنگترم هست والکمن3 :10:
با هک کردن هم میشه صدای هندسفری و اسپیکر افزایش داد :46:
از w810 و 850 هم بیشتر:5::8:
من نمیتونم sms فارسی بگیرم مربع مربع نشون میده
چیکار باید کنم چه برنامه ای بگیرم ؟ لینک دارید ؟
نقل قول:
گوشیتون اگه p1 هستش در حالت default باید فارسی بگیره اما اگه نمیگیره فکر کنم باید توی فلدر resource فنت بریزین یعنی داخل resource یه فلدر به نام Font ایجاد میکنین و فنتهای فارسیو کپی میکنین که فنتهای خاصی هستند باید مخصوص گوشی باشه.ولی اگه نشد باید گوشی رو آپدیت کنید:46:
شما گوشیت p990هست که این مشکل رو داری p1فونت فارسی رو نشون میده.نقل قول: