اره دیگه موبایلهنقل قول:
Printable View
اره دیگه موبایلهنقل قول:
راجع به دانگل هر چی میخوای از من بپرس:46:نقل قول:
همه ی کارهای عادی موبایل رو داره:برقراری تماس-ارسال و دریافت پیامک-ضبط مکالمات-دفترچه تلفن
یه مقداری حافظه ی ROM داخلش تعبیه شده که درایور و برنامش داخل اونه و به محض اتصال به سیستم بصورت اتوران اجرا میشه و نصب میشه.برای بار اول که میخوای وصلش کنی به سیستم باید توجه داشته باشی که اتوران سیستم عامل رو غیر فعال نکرده باشی وگرنه نصب نمیشه! داخل My Computer مثل فلش مموری یا هر چیز دیگه ای نیستش که بتونی بازش کنی.فقط داخل Device Manager قابل مشاهده است
قابل توجه دارندگان گوشی سامسونگ
ورژن جدید و جالب PC Studio با شمایلی متفاوت مخصوصا دانلود برای ویندوز های مختلف هست و گویا برای سیتم های 64 بیتی هم قابل استفاده هست.
دوستان جهت دنلود و استفاده از لینک زیر استفاده کنن و گوشی خودشون رو انتخاب و برنامه رو دانلود کنند!
PC STUDIO 1.5.1
Size 165Mb
کد:http://ir.samsungmobile.com/supports/phone-software.do
کلنگ تاپیک جدید رو زدم :20:
هرآنچه در مورد سیم کارت دانگلها میخواید بدونید اینجا هست :31:
برای هیمشه از شر موبایل خلاص بشید :31:
کد:http://www.forum.p30world.ir/showthread.php?p=5274237#post5274237
سلام به همه ...
من سرویس 24 ساعته ی ایران ول (:31:) رو راه انداختم ...
فاجعه بود !!!
گوگل باز نمیکرد !!! :18:
گوشیم N73 هست و EDGE کلاس 11 داره ... ( اینجور که توی سایت GSMArena نوشته )
حدود اوایل تیر هم سرویس همراه اول رو راه انداختم که سرعت 8 تا 15 کیلوبایت متغیر بود ...
اما چند شب پیش 24 ساعتش رو فعال کردم !
اونم دقیقا مثل ایرانسل سرعتش افتضاح بود !
به نظرتون مشکل از کجاست ؟
این برنامه هم که گفتید واسه سیمبین سری 60 دانلود و نصب کردم . حالا باید راه بیفتم تو شهر و ببینم کجا سرعتش بیشتره که روی اون دکل تنظیم کنم ؟
هرچی دکل دورتر باشه سرعت بیشتره ؟
نه گوگل باز نمیکرد:18::18::18:نقل قول:
با یه گوشی کلاس 32 تست کن نتیجه بزار:8::8::8:
مشکل از کلاس گوشیته:46:
نه اصلا به نظر من اگه با گوشی کلاس 32 سرعتت تا 20-30 رفت برنامه رو اصلا ول کن بسته دیگه:31::31::31:
دکل هم هرچی نزدیکتر باشه بهتره تو خونه هم باید سرچ کنی نه در سطح قاره ایی:31::10::10::10:
جدی میگم ! گوگل باز نمیکرد !نقل قول:
با کلاس 32 هم امتحان کردم ! همون نتیجه رو میده !
فکر نکنم مشکل از اینجا باشه !
چون من با همین گوشی تا 15 کیلوبایت هم دانلود داشتم ...
دکل هم نزدیکه بهم
احتمالا لحظه ای بودهنقل قول:
شما برو تاپیک بهترین DNS برای مرور وب
و ببین بازم همین مشکل رو داری؟:20:
دقيقا منم همين مشكل دارم ديگه با اين گوشي چيني سرعت دانلودم خوبه بين 9تا12 شناوره ولي اصلا صفحه باز نميشهنقل قول:
حتي گوگل بزور باز ميشه
dns هم ست كردم اصلا فرقي نكردها اصلا
نميدونم مشكل چيه يه زماني با دايال آپ كه سرعتش به4 هم نميرسيد بهتر صفحه باز ميشد تا اين
مگه ممکنه ؟نقل قول:
با فاستون هم امتحان کن
چون این خیلی چیز عجیبیه ما همه مدل مشکلات داشتیم
ولی ظاهرا شما دو نفر فقط این مشکل رو دارید
کسی همچین چیزی نگفته که حتی گوگل هم باز نشه
بهتره یه بار با نرم افزارهیی که حجم عکسها رو کاهش میدهند امتحان کنید و نتیجه رو اینجا بزارید
ولی به نظر من یه مقدار غلو فرمودید
چون دسترسی به وب خیلی چیز پیچیده ای نیست که قطع شده باشه.:13:
رفتم توی تاپیک DNS ...نقل قول:
فکر نکنم تاثیری داشته باشه !
من الان Dell Netbook mini 9 دارم ...
تا 1 ماه پیش با همین نت بوک با همراه اول سرعت 15 تا رو داشتم ( + گوشی N73 )
چند شب پیش 24 ساعته فعال کردم دیدم گوگل باز نمیکنه !
کانکشن رو پاک کردم دوباره ساختم ...
آب از آب تکون نخورد !
رفتم سراغ ایرانسل ...
24 ساعته رو فعال کردم اونم افتضاح بود !
در صورتی که من با همون سیم کارت ، همون نت بوک و همون گوشی توی یه شهر دیگه با سرعت 20 کیلوبایت دانلود کردم ! با این حال که دکل خیلی دور بود و اتفاقا خط دهی اون خونه افتضاح بود ! جوری که وقتی با تلفن صحبت میکردی از این اتاق میرفتی توی اون یکی اتاق ، قطع میشد ! اصلا خط دهی خوبی نداشت اون خونه !
الان دکل حدود 1 کیلومتری ماست ( شایدم بیشتر ) اما در کل میشه گفت نزدیکه !
اما چطوری بعد از گذشت 1 ماه اینجوری شده ؟
میخام مودم EDGE بگیرم ... اما میترسم کار نده ، 70 هزار رو دستی دستی بریزم تو آب :31:
حالا به نظرتون مشکل از کجاست ؟
در محدوده منزل با یک گوشی دیگه و ترجیحا ویندوز جدید امتحان کنیدنقل قول:
اگر جواب نداد مشکل از شما نیست و دانلگ هم بخرید مشکل برقراره
وا عزيزم ببين سرعت دانلودم همين الان روي 7 هست اما به زور همين فورومو باز ميكنه مثلا پرشين تولز كه اصلا باز نميكنهنقل قول:
ميگم سرعتش خوبه اما صفحه خيلي بد باز ميكنه حتي گوگلم گاهي باز نميكنه درحاليكه داره مثلا با5 دانلود ميكنه اصلا در فاير فاكس و اي ايي بخش نمايش عكسشو بستم ولي اصلا فرقي نميكنه ن تهارنم ميدان حسن آباد
hassan abad c نميدونم چرا اينطوريه
حالا بگذريم.
سيم كارتو الان تو گوشي خودم كه امنيا هست گذاشتم با گوشي عالي باز ميكنه صفحه البته بگذريم امنيا هم edge كلاس 12 داره ولي اون چينيه هم سرعت تا 15 بالا مياورد ولي در باز كردن صفحه مشكل داشت
حالا برادران كمك كنند
كسي امنيا i900 نداره ؟
من اونو با اكتيو سينك به كامپيوتر وصل ميكنم موقع ساختن كانكشن تو ليست مودم هام هيچ مودمي اضافه نميشه چطوري با اون بايد كانكت بشم ؟ كمك كنيد تو خدا
الان با گوشي چيني k900 اونم توسط بلوتوث دانگا نه كابل متصل ميشم
يه كمك كنيد آخرين نسخه ورژن active sync هم الان از سايت سامسونگ دانلود كردم اما مشكل اينجاست
1. توسط بلوتوث دانگل گزينه اتصال وجود نداره
2. توسط كابلشم كه وصلش ميكنم فقط در بخش connection network يك كانكشن كارت شبكه مياد بنام local area 8 كه وقتي ميخوام كانكشن دايال آپ جديد بسازم براي اتصال در ليست مودم ها چيزي نيست حتي كانكشن نقطه به نقطه هم بخوام بسازم شماره نهايي Dial بايد براش كجا تعريف كنم ؟
3. ميگم نكنه تو خود گوشي بايد يه مودم تعريف كنم ها ؟
خیلی ممنون .نقل قول:
ارزش خریدن داره ؟ به نصبت کاراییش از موبایل بهتره ؟ نرم بخرم یهو ببینم ایرانسل کاسه کوزه رو جمع کرده و هیچی به هیچی ! EDGE ایرانسل بهتره یا همراه اول ؟
ممنون که سئوالام رو جواب میدی:11:
دوستان من چهار شنبه صبح یک سرویس 24 ساعته فعال کردم و باید تا پنج شنبه صبح کار میداد اما من تا پنج شنبه اخر شب باهاش کانکت بودم و به اینترنت وصل بود البته سیم کارتم شارژ نداشت.سیم کارت را شارژ کردم اما دیدم داره از شارژ کم میکنه. با مکالمه شارژ را تمام کردم و دوباره برای من اینترنت رایگان شد و تا همین الان دارم با همان سرویس 24 ساعته که چهارشنبه فعال کردم کارم میکنم.
تا وقتی شارژ نداشته باشم رایگان هست اما وقتی شارژ میکنم از شارژ کم میکنه.اما وقتی که باز صفر میشه دوباره رایگان هست.سرعت دانلود هم بین 15 تا 20 کیلو بایت میچرخه.
البته خودم adsl 512 دارم و زیاد از این استفاده نمیکنم.این را هم فقط به دلیل اینکه اون روز جایی بودم که یک کار اینترنتی واج داشتم و دسترسی به اینترنت نداشتم فعال کردم که از شانس من فعلا رایگان مانده.
راستش من از خریدش پشیمون نیستم چون گوشیم کلاً از EDGE , GPRS و این حرفا توش خبری نیست و فقط ساخته شده واسه مکالمه!نقل قول:
ولی اگه گوشی دارای EDGE میداشتم اینو نمیخریدم و از راه همون گوشی و کابل رابط PC وصل میشدم
مگه اینکه کسی بخواد زیاد و یا دائم به شبکه ی EDGE وصل باشه مثلاً بخواد چندین گیگ دانلود کنه و... در اونصورت شاید بشه بگیم بصرفه که بره این دانگل را بخره
وگرنه اگه حداکثر روزی نیمساعت یکساعت با EDGE کار دارین واقعاً نباید پول رو دور بریزین.چون فشاری رو گوشی نمیاد:46:
با نوکیا 6233 هم امتحان کردم ، با N80 هم امتحان کردم ...نقل قول:
اما ...
شتره بدجوری نشسته در خونه ی ما :31: قصد بلند شدنم نداره :31:
لرد جان مشکل عجیبی دارهنقل قول:
نمیدونم کجا هستی ولی حتما با گوشی در چند نقطه دیگه هم امتحان کن و با دریافت و دانلود یه فایل سرعتش رو نگاه کن و ارزیابی کن
راهش هم ساده است
یه فایل 1.8 مگی انتخاب کن حالا هرچقدر که بود
زمان بگیر مثلا توی 30 ثانیه دانلودش کرد
خوب حالا 1800 رو تقسیم بر 30 میکنیم میشه 60 کیلو بر ثانیه نرخ دانلودش هست
به همین راحتی برو چند نقطه یه تایم بگیر ببین سرعتت بیشتر میشه.
موفق باشی
دوستان پينگ اينترنت ايرانسل و همراه اول چنده براي 4.2.2.4
مي خوام بدونم واسه بازي آنلاين به درد مي خوره يا نه
خر ما از کرگی دم نداشت :31:نقل قول:
من اصفهان هستم
منم همینو گفتم ...
راه بیفتم توی شهر و با همون برنامه ببینم کجا سرعت دانلود خوبه !
اما جواب ما رو ندادید !
هرچی فاصله دورتر باشه سرعت بیشتره ؟!
یه موضوع جالب من با s500 n73 k750 امتحان کردم بعد از 3-4 ساعت باتری گوشی داغ میکنه اما با z530 گزاشتم 12 ساعت دانلود کرد اصلا داغ نکرد جالبه نه ؟نقل قول:
نه پینگش خوب نیست یعنی اصلا خوب نیست برا من که همیشه بالا 500نقل قول:
یعنی افتضاحه
حذف شود............................................ ........
میشه بیشتر توضیح بدین ؟نقل قول:
نوچ:31:نقل قول:
ای بابانقل قول:
دادا خوب چرا نمیری سراغ وایمکس همین هزینه رو میکنی خوب چیز بهرتی بگیر.
خوب برای یه جاهایی هم مثل شما استثناست نمیشه فقط در حد چک میل جواب میده نارحت نکن خودتو داداشم :10:
سه نفر دیگه از قدیمیهایی که در این تاپیک مثل خودت پستهای مفید زدند این حرف رو تایید کنند روی چشمنقل قول:
چون خودم این سرویس رو فعلا ندارم اگه اینو بزنم تبلیغ منفی محسوب میشه و عملا حرف خودمو زمین میزنم.
در انی اطلاعی هم ندارم ممکنه همین طوری باشه که شما میگی
به قطعیت برسیم چشم
شما فعلا یک نفر رای شما هم محفوظ :27:
:10:
یه سوال خنده دار! من یه دکل پیدا کردم که سرعتش بعضی وقتا خوبه مثلا وقتی گوشیو میزارم روی اسپیکر کامپیوترم سرعتش میره بالای 20 و پینگش هم بهتر میشه! شاید با چیزای دیگه هم بشه این کارو کرد پیشنهادی ندارید!؟ مثلا یه گونی سیم بزارم کنار گوشیم؟!!؟
بله محدوديت دانلود درسته هشت و نه گيگ نميدونم ولي من يك هفته اي داشتم سرعتش 9 هست هفته پيش روي 2.5 گيگ ديگه دانلود نميكرد مجبور شدم يك روز صبر كنم تا تمو بشه دوباره بگيرم
البته زنگم زدم اپراتور 772 گفت مشكل ترافيك شبكه هست ولي جالبه امروز كه ديدم يكي نوشته رو 2.5 گيگ مي ايسته فهميدم ماله منم روي همون 2.5 گيگ بود كه ايستاد بنابراين محدوديت دانلودش حقيقت داره
وقتی میگم گوشی رو دستتون بگیرید توی خونه راه برید واسه همین میگمنقل قول:
در پستهای قبلی هم اشاره کردم من گوشیمو برعکس میخوابوندم و سرعتم ده برابر میشد :31:
چون که این امواج نقطه کانونی درست حسابی ندارند و در هوا پخش هستند
شما فقط باید بتونید در یک موقعیت مناسب قرار بگیردی که این امواج به بهترین شکل به گوشی شما رسونده بشه.
راهی برای افزایش این سرعت هم هست و استفاده از انتن اکسترنال هستش که در پست شماره یک قرار دادم
---------- Post added 15-08-2010 at 12:02 AM ---------- Previous post was 14-08-2010 at 11:57 PM ----------
مهربان !:31: تویهن نباشه خودت هم پسر گلی هستی ولینقل قول:
فقط دوستان ثابت !:21::31::10::11:
هروقت سه نفر بقیه تکمیل شد حتما این کار رو میکنم.:20:
آخه وایمکس شونم مثل خودشونه :31:نقل قول:
به هر نحوی که شده باید کلاه ما رو بردارن دیگه :31:
نه اون دیگه سرعتش خوبه همون 16 رو میدهنقل قول:
خیالت تخته که 128 گرفتی
هنوز مونده این خراب شده یه سرویس درست حسابی داشته باشه
خودتو ناراحت نکن.:31:
عزیز شما واستون اتفاق افتاده که میگید ؟ از صحتش اطمینان دارید ؟نقل قول:
---------- Post added at 12:13 AM ---------- Previous post was at 12:09 AM ----------
اینم حکایت سرعت خونگیه که الان 56 کیلوبایته :31:نقل قول:
الان من دارم با این سرعت فایل 60000 مگی دانلود میکنم :31:
عزيز نه اين چه حرفيهنقل قول:
درسته من فقط براي اطلاع گفتم وگرنه من كوچيك همه هستم من كيم كه بخواييد جز سه نفر كه هيچ 100نفر اول حساب كنيد
بعدشم تكه كلام مهربون ماله دوستمه كه از اين اكانت در بخش فن اوا استفاده ميكنه فكر كنم شما منو با اون اشتباه گرفتيد ولي بگو قشنگه
من افشين هستم ولي دوستم كه فقط با اكانت من در بخش فن اوا جواب ميده اسمش مهدي هست الانم ديده اين نوشته رو ميگه بنويسم مخلصتم مهندس
افشین جان من مخلص شما هم هستمنقل قول:
اقای شمسی هم از دوستان هستند
جفتتون گل هستید
راستش به من حق بدید من نمیتونم چیزی رو که خودم امتحان نکردم در تاپیک اول بزارم اونوقت حرفم دوتا میشه
برای همین روی این حساب حق شما هم محفوظ ولی باید بزارید بچه ه ها به یک جمع بندی کلی برسند و اگر برای هم اینجری بود با تیتر درشت و خوانا مینوسم که فلان قدر حجم در این سرویس اعمال میشه کسی خواست بگیره خیلی هم بهتره که با گوش و چشم باز بگیره
بازم میگم برایم ن مشکلی نداشت توی این یک ماه :20:
در کل دمت گرم:31::11::10:
دوستان من به حقیقت پی بردم! یافتم! یافتم!
دوستان این سرویس نیمه نامحدود هست .مثلا اگه حجم دانلودتون به قول دوستان به 7-8 گیگ برسه اگه بخواین یه فایل جدید دانلود کنین هر 10 دقیقه یک بار gprs قطع میشه! یعنی عملا دیگه نمیتونین فایل حجیم دانلود کنین ولی واسه وبگردی خیلی خوبه!
این مطلبی رو که گفتم توسط خودم و چند نفر تست شده
تو ایران همه شرکت های ارائه دهنده اینترنت کلاه بردار هستند حالا اگه مستقیم نشد غیر مستقیم سرتون کلاه میره
آقا بعد از 500 قرن به اینترنت وصل شدیم :31:
سرعتش نسبتا خوبه !
کاچی بهتر از هیچی :31:
ولی وقتی میخام به PC وصلش کنم ... نمیشه !
با کانکشن که وصل میشم Error 734 رو میده !
از طریق Help هم کارایی که گفته بود رو کردم ! اما نشد !
حالا چیکار کنم ؟
همه در مورد سرعت و حد دانلودگفتن....من تا امروز که ده روزی تا پایان اعتبارم مونده حدودا 4 تا فیلم Divx و چندین تا آهنگ و برنامه و اینا دانلود کردم....
حدودا سر جمع حساب کنی میشه 3 گیگ و خورده ای!
تا الان مشکلی نداشتم. حتما درسته که محدودیت داره ولی خوب دقیقا مشخص نیست...
این رو گفتن نا محدود چون احساس میکنن کسی انقدر از این سرویس رسیو نمیگیره. دیدن اوضاع بیریخته اعلام حداکثری رو میکنن!
فعلا با قطعیت نمیشه گفت تا الان که من مشکلی نداشتم ولی اینکه اعبار وقتی رو به پایان میره سیستم هی قطع میشه راستش بار اول که یک هفته و بار دوم که یک ماهه شارژ کردم اینطروی شد. بعضی وقتا هم که قطع میشه دلیلش گیر کردن اس ام اس پشت خطه. مثلا شده من رسیوم 0 شده تا گوشی رو در آوردم اس ام اس اومده .واسه خیلی ها تازیگیا اینطوری که میگن گوشیت خاموشه باینکه روشنه و آنتن داره و با تلفن خونه که تست کردم زنگ هم میخوره.
ولی کلا اگه دیدن رسیوتون غیر طبیعی هست یا 0 شده احتمال اینو رو بدین که یه اس ام اسی پشت خططون گیر کرده باشه!!!!:31:
king جان میشه لینک تایپیک بهترین DNS واسه مرور وب رو بزاری.گشتم پیدا نکردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1-بلاخره کدوم یک از این عکس ها درسته؟ 2- Jitter چیه؟ 3- اگه بخوایم اصلا به مشکل نخوریم پینگمون باید در چه حدی باشه؟
منم دیدم گوشیم EDGE کلاس ۱۰ داره گفتم یه امتحانی بکنم! سرعت مرور وبم خوب نیست، جیمیل باز نمیشه! ولی سرعت دانلودم عالیـــــــــه! خیر از جوونیتون ببینید، ممنون
سلام دوستان ببشخيد دارند از نظر مکاني اين دکل ها را پيشرفت هم ميدهنخد يا نه؟مثل شهر ما يک متر جا داره و صد متر جا نداره؟
از نظر سرعت چي؟