انتظار همچین نتیجه ای رو نداشتم :n14:
Printable View
انتظار همچین نتیجه ای رو نداشتم :n14:
سلامنقل قول:
ميخواستم در مورد اون بازي پست نذارم ديدم نميشه!!:n02:
من هم انتظار چنين نتيجه اي رو نداشتم اما خب چه ميشه كرد فوتبال همينه! تو دور قبل ما بهترين نتيجه رو گرفتيم اما اين بار بد ترين نتيجه برا ما بود! البته بايرن واقعا كلاس كاريش از ما خيلي بالاتر بود و ما بايد قبول كنيم بعد از 8 الي 9 سال دوري از سطح اول اروپا اين نتيجه كاملا راضي كننده است(منظورم نتيجه كلي CL هست)
يووه رو اگه همينطور به پيشرفتش ادامه بده ميشه اميدوار بود كه 4 يا 5 سال ديگه بتونه تو جام قهرماان خود نمايي كنه!(نظر شخصي)و از تيمي كه تازه به سطح اول فوتبال كشورش برگشته انتظار زيادي در CL نبايد داشته باشيم.
ايشلا لازيو رو ميزنيم اين هفته و راه خودمون رو براي قهرماني هموار تر ميكنيم.:n12:
خب رسيديم به آخر خط!
امشب بازي نسبتا حساسه چون قهرمانيمون تو ليگ تقريبا حتمي هست اما بايد باخت دور رفت رو جبران كنيم!
ميريم براي يه بازي بدون نقص و ايشالا 3 امتياز بازي:n12:
کنته:نمی خواهم راجع به محل جشن قهرمانی فکر کنم؛ ازخطرات داربی هفته بعد مطلعیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل- آنتونیو کنته سرمربی توانایی یوونتوس درپایان بازی این تیم مقابل میلان که با برد 0-1 بینکونری به پایان رسید به این نکته اشاره کرد که سخت خواهد بود که تیمش هفته آینده بتواند بعد از بازی با تورینو در روز یکشنبه، قهرمانی اش را جشن بگیرد.
بینکونری با برد 0-1 مقابل میلان در بازی یکشنبه شب یک گام دیگر به قهرمانی در سری آ نزدیک شد و حالا با ناپولی رده دومی 11 امتیاز فاصله دارد. این نتیجه حکایت از آن دارد که (با توجه به نتیجه بازی ناپولی مقابل پسکارا)شاگردان کنته ممکن است بتوانند در هفته آینده قهرمانی شان در سری آ را جشن بگیرند.کنته در پایان بازی تیمش مقابل میلان به خبرنگاران گفت:«نمی خواهم راجع به این فکر کنم که کی و مقابل چه تیمی،برد سرنوشت ساز ما از راه می رسد و ما می توانیم قهرمانی مان را جشن بگیریم. تمایل من این است که کورس برای فتح اسکودتو به پایان برسد. بعد از آن می توانیم قهرمانی مان را جشن گرفته و بعد از یک فصل پرتلاش به استراحت بپردازیم. همه ما می دانیم که تورینو تمایل زیادی برای شکست دادن ما دارد و از خطرهای پنهانی ای که در داربی یکشنبه درکمین ما نشسته خبر داریم.»در ادامه جورجو کیه لینی،مدافع باتجربه یوونتوس هم به این نکته اشاره کرد که بازیکنان بینکونری از نزدیک شدنشان به عنوان قهرمانی در سری آ مطلع هستند وبه این نکته اشاره کرد که تنها برد در بازی یکشنبه نیست که قهرمانی یووه در فصل 3-2012 را مسجل می کند.او در صحبت هایی گفت:«ما الان می دانیم که بعد از این برد، چقدر از سایر تیم ها فاصله گرفته ایم و الان می توانیم فقط به خودمان فکر کنیم و نه به تیمی دیگر. ولی بعید می دانم که سرنوشت قهرمانی در روز یکشنبه بسته شود. ما تما متلاشمان را در داربی به کار می گیریم. چه برای هوادارانمان و چه برای اینکه به هدفمان نزدیک تر شویم.من با تمام احترامی که برای پسکارا قائلم، ولی فکر می کنم که ناپولی برنده آن بازی خواهد شد.»کیه لینی ادامه داد:« برتری 11 امتیازی ما قابل توجه است. ما عملکرد خوبی برای پیروزی در بازیهای سخت در هفته های اخیر داشتیم.»
الان خیالم راحت شد که حداقل قهرمان امسال چمپوینز لیگ ما را حذف کرده، تازه نتیجه ای هم که گرفتیم بد نبوده با توجه به نتایجی که اخیرا دیدیم! :n02:
+
ابراهیموویچ به یوونتوس بله گفت!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اف سی یوونتوس دات آی آر – طبق گزارش روزنامه لیبیرو، ابراهیموویچ به یوونتوس رای مثبت داد. گفتنی است که دستمزد ایبرا در حال حاضر حدود ۱۲ میلیون یورو است. به گفته این روزنامه، وی با کاهش دستمزد خود به ۸ میلیون یورو موافقت کرده است و گفتنی است که شرکت نایک به یوونتوس وعده داده است که از این معامله پشتیبانی خواهد کرد و بخشی از این هزینه را برعهده خواهد گرفت.
در حال حاضر، تنها توافق با پاریس سن ژرمن باقی مانده است، این باشگاه حاضر است وی را با مبلق ۲۰ میلیون یورو به یووه واگذار کند اما مینو رایولا قصد دارد این خواسته را به ۱۵ میلیون یورو کاهش دهد، هزینه ای که یوونتوس حاضر است برای این بازیکن پرداخت کند.
ترجمه: محمدرضا نعیمی
امیدوارم طرفدارا از بازگشت ایبرا به خونه حمایت کنن و به خاطر ترک یووه تو اون دوران ازش کینه به دل نداشته باشن،چون واقعا حق داشت برای پیشرفت از یووه بره..................
واقعا میتونه کمک کنه به یووه ی فصل بعد................
به نظر من هم زلاتان خرید خیلی خوبی می تونه باشه و حداقل تا دو سال آینده می تونه یه موتور گلزنی باشه در یووه. مهم اینه که چقدر بابتش پول داده میشه... من موافق آوردن زلاتان با این سن و سال با هزینه حدود 20 میلیون یورو نیستم و اگه قراره تیم زیاد پول بده ترجیح میدم بازیکنی بیاد که حداقل بتونه 6-7 سال رو در تیم بازی کنه و شاید ارزش فروش دوباره هم داشته باشه. من خیلی دلم می خواست کاوانی به یووه بیاد.
البته ما للورنته که حدود 20 تا 25 میلیون یورو ارزش داشت رو مجانی آوردیم و اونجا برد کردیم. من فقط مطمئن نیستم لوورنته و زلاتان بازیکن هایی باشن که بتونن با هم بازی کنن گرچه با بازی هوایی خیلی خوبی که یووه می کنه این دو خطر بسیار شدیدی خواهند بود... به یه شماره 10 کلاسیک مثل یووتیچ نیاز داریم در تیم.
صحبتی درباره اینکه بودجه نقل و انتقالات چقدره نشده؟ چون در دفاع هم نیاز به آوردن یه مدافع خیلی خوب دیگه داریم، و همینطور یه وینگر دیگه هم نیازه.
خوده منم فکر نکنم،به قول یکی از بچه ها،مدیرای ناخن خشک یووه 20 میلیون برای ایبرا توی این سن بدن.........نقل قول:
شاید به 15 راضی بشن..........
+
به نظر من حالا که به احتمال زیاد هیگوائن ممکنه از رئال جدا بشه خیلی خوبه که به یووه بیاد،البته احتمالش کمه جایی به غیر از جزیره بره...............
+
Stream عزیز(اسمتون رو نمیدونم،شرمنده)نمیدونم بازیهای استفان یووتیچ رو توی این فصل دنبال کردید یا نه،اما اون یووتیچ فصل 2011-2012 نبوده اصلا....................
به نظرم ایبرا میتونه همون شماره 10 مورد نظر شما باشه و هیگواین و یورنته میتونن نقش Poacher یا همون شماره 9 تیم رو یازی کنن................
یووه داره میشه همون تیم بازیکن سازی که من دوست دارم،ستاره هایی که تو تیمای دیگه،مخصوصا سری آ،به کوچولو سو سو میزنن رو جمع میکنه و از بیشترشون یه سوپراستار کامل میسازه
تو پنجره فکر نکنم آنیلی ها بیشتر از 50 تا خرج کنن،همینم خیلی بعیده............
یه وینگر دوپا که توانایی بازی سازی تو وسط زمین رو هم داشته باشه به نظر من خیلی نیازه...................
از زمانی که یوونتوس را ترک کردم، هرگز فکر نمی کردم که با دیدن پیروزی های تیم بدون من چگونه خواهم بود. هرگز این فکر را نکردم، تا چند روز قبل، هنگامی که ارقام جدول لیگ دومین قهرمانی متوالی را تضمین شده نشان داد، دومین قهرمانی پس از آن «بازگشت فوق العاده».
سعی کردم آن را تصور کنم، اما در «فیلم» من آن تصاویر کمی مبهم شده اند: سوت پایان بازی، دوستان من که غرق در شادی اند، کاپ قهرمانی آماده ی بلند کردن است، با فریادهای هواداران، همه چیز واضح تر می شود و تمرکز دوباره برمی گردد. بازیکنان اصلی هواداران هستند. شما، شما هواداران بازیکنان اصلی هستید.
برای کسانی که فوتبال بازی می کنند، یا حداقل برای من، این فوق العاده است که هواداران را در حال فریاد زدن ببینید، شنیدن این که از خوشحالی فریاد سر می دهند، از هیجان و خوشحالی تا انفجار پیش می روند. این به آن دلیل است که هنگامی که «فیلم» تصور من به سمت واقعیت می رود، هنگامی که یوونتوس دوباره به قهرمانی رسیده است، اولین تفکر من به سمت آن هایی می رود که در حال جشن گرفتن این پیروزی هستند. و این بار من یکی از آن ها هستم.
من می خواهم به تحسین هم تیمی هایم بپردازم، به تحسین یک تیم فوق العاده، تیمی که تا ابد در قبل من خواهد ماند. یک تحسین برای جیجی، کسی که استحقاق بلند کردن کاپ قهرمانی را به عنوان یک کاپیتان دارد. من همه ی کسانی را که سال گذشته جام را به من اختصاص دادند تحسین می کنم. من به ابراز این حالت متقابلانه خوشالم: تایید مجدد این که شما بهترین هستید یک چالش فوق العاده است. کار گروه، کادر فنی، و تمام کسانی که پشت صحنه حضور دارند تحسین می کنم.
کسی که یوونتوس را به خوبی می شناسد، به خوبی آگاه است که متوقف شدن پس از یک پیروزی امکان پذیر نیست. باید یک بار دیگر و دوباره برنده شوید. و دوباره و دوباره.
با این جو اینجا یواش یواش دارم فکر میکنم هنوز توی سری B موندیم بخدا.............
خیر سرمون امروز قهرمان شدیم،بابا یه دلنگی،دولونگی..........
واقعا فروم یوونتوسی نداره؟!