سلام دوستان
قضیه ی مشکل امنیتی که تو بازی Call Of Duty Black Ops2 وجود داره چیه؟
خطرناکه:sq_2:
Printable View
سلام دوستان
قضیه ی مشکل امنیتی که تو بازی Call Of Duty Black Ops2 وجود داره چیه؟
خطرناکه:sq_2:
درحال دانلودشم ولی از کامنتا روی این بازی به نظر میاد Activision اصولاً زحمت خاصی به خودش نداده و یه داستان نسبتاً خوب رو دوباره روی همون وضعیت گرافیکی سری های قبلی COD سوار کرده...!
من از سری COD خیلی خوشم میاد ولی یکم به نظر میاد Activision دلش به طرفدارا خوشه و فقط میسازه میده بیرون و بهبود ظاهری و یا داستانای حجیم و خوب طراحی شده (مثل mw یک و 2) رو یادش رفته...
سازندشم که استودیو treyarch ـه که اصولاً تاحالا چیزای قشنگی تحت نام cod نزده...
battlefield گرافیک خوب، داستان ری*ه
cod داستان خوب، گرافیک تقریباً ری*ه
خیلی دلم میخواست activision در cod توی هر دو مورد دوباره یکی بده در حد mw:1 اون زمان
راستی یه چیزی که برای اولین بار تو یه بازی شوتینگ دیدم و خاصه این بازیه بهش توجهی نکردیم اونم خشن بودن شدید بازیه صحنه های زنده سوزی کودکان و بدنهای بریان شده سربازان شلیک توی زانو و از هم پاشیدن گوشتو استخون این اتفاقات چون خیلی به واقعیت نزدیکه این بازی رو تبدیل به یه بازی کاملاً خشن و پر از قساوت کرده که توی سبک خودش من به یاد ندارم این شدتو .
در ضمن داستان بازی هرچند درسته واقعاً خوب نوشته شده ولی پیام خوبی نداره تو این بازی به هیچکسی نمیشه اعتماد کرد و دنیای کثیفو پر از دروغی ساخته شده که برای بازی که میخواد در مورد آینده حرف بزنه اصلاً خوب نیست و مخاطباش مسلماً نباید دنبال همچین دنیایی باشن ما تو بازی مدروارفر بهترین صحنه های تجلی روح مقدس جنگ رو دیدیم که چطور میت ها برای هم جان فشانی میکنن ساوپ برای پرایس و پرایس برای ساوپ و سندمن برای راه مقدسش و به واقع مدرن وارفیر سه به نظرم حماسی ترین بازی جنگی بوده که تو عمرم دیدم و تا حالا هم 10 باری بازیش کردم ... ولی بازی بلک آپس فلسفش دقیقاً مقابل فلسفه اعتماد و جانفشانی مدرن هست و هر کسی فقط و فقط اهداف شخصیشو دنبال میکنه و ...
بهتره تو این بازی خودتون متوجه بشید صبر کنید به مراحل بالاتر که میرید میبینید همه دشمن از اب درمیان و در نوع خودش داستان منحصر به فردی داره البته بحث از اینه که تو این سبک این مدل داستانها جالب نیست و نظامیها رو هم دروغگو و غیرقابل اعتماد نشون میده و به همرزمای چندینو چندسالشون رحم نمیکنن و ... بهتره دیگه داستانو لو ندم :دی
بهه
بعضی دوستان گرفته اند و میگن نگیر اصلا ارزشش رو نداره
یک گرافیک ضعیف داره که حال ادم رو میگیره و بقیه چیزاشو خراب میکنه
اینجوریه ؟
نه آقا این حرفا چیه گرافیکش خوبه یه تفاوتایی با مدرن داره ولی در نوع خودش جالبه بگیر اصلاً دانلودش کن ارزششم داره گیم پلیشم خوبه داستانشم خوبهنقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از همه مهمتر اخرشه :sq_2:
دوستان بشتابید تا آخر بازی برید که یه سورپرایز حسابی در انتظارتونه !!
ولی حتماً باید تا آخر آخرش بریدااااا ! :sq_2::sq_5:
بازی رو تونستید تمام کنید؟آحه میگن مشکل کرک داره و باید هزار تا کار انجام بدی تا بازی رو بتونی اجرا کنی...نقل قول:
شما راحت بازی کردید یا کارهایی رو که گفته بودن انجام دادید تا بتونید بازی رو انجام بدید؟
بله من از یه سایت که تبلیغ نشه اسمشو نمیگم یه ریسک گنده کردمو 15 گیگ دانلود کردم ! البته از پیامها معلوم بود بازی اجرا میشه باید استیم رو نصب کنی و از کرک skidrow استفاده کنی البته نسخه خود بازی هم اسکیدرو باشه نه unlocked اینا با هم فرق دارن من اسکیدرو رو گرفتم بعد استیم رو نصب کنی ولی موقع نصبش به اینترنت وصل نباشی موقع نصب بازی هم به اینترنت وصل نباشی و بری تو فایروال آیکون بازی رو اد کنی و ساعت ویندوزو +8 قرار بدی و تاریخشم به 13 نومبر تغییر بدی بعد میتونی با خیال راحت بازی کنی البته برای احتیاط دایرکت ایکسو آخرین کارت گرافیکم نصب کننقل قول:
پ.ن: در مورد استیم فکر کنم بدون اونم بشه بازی کرد تو امتحان کن ببین چی میشه اگر نشد نصبش کن
اونوقت شما از کدوم کرک استفاده کردید؟آخه اسکیدرو 2-3 تا کرک تا الان داده...نقل قول:
دیگه نمیدونم کدومشه بالاخره همه رو امتحان کنید این نشد اونه دیگه !
بچه ها بازی اخرش همون جایی تموم میشه که اون یارو ( اسمش رو نمیگم که لو نره ) :دی تو هواپیما دستگیر میشه !!! واسه من اینجا تموم شد چرا !