خب شما میگید چی بخرم
Printable View
خب شما میگید چی بخرم
شما قبل از اینکه چیزی بخری با خودت فکر کن حیوان رو برای چی میخوای؟ برای اینکه حوصله ات سر نره.؟چون اکثر ادم ها دارند؟ فکر میکنی شاید چیز جالبی باشه؟
نگهداری همه حیوانات زحمت داره.پرنده ها که کلا زحمتشون زیاده.مرتب باید اب و غذا و زیرشون رو عوض کنی.سر و صدا دارند.موقع مسافرت رفتن باید بعضی ها رو همراه خودت ببری بعضی ها رو نباید با خودت ببری و...
خداییش اگر فکر میکنی بعد از یک ماه ممکنه دلتو بزنه هیچی نگیر.خیلی از پرنده ها رو دیدم که بعد از 1 ماه غذا به زور جلوشون میریزند و اخر هم یه بیماری میگیرند و میمیرند
بعد به بودجه ات نگاه کن .اگر واقعا حوصله داری کاسکو حیوان خوبی هست.الان کاسکو ما یه عضو خانوادمون شده.مادر من که اول حال اونو میپرسه بعد حال منو:18:
البته اگر یه کاسکو رام تو مایه های 650 بگیری خوبه.
بعد باید بودجه خودت
به گرفتن گربه ي بي سرپناه فكر كردين ؟نقل قول:
تو همين سايت هم واگذار ميكنن.
گربه هاي خيابوني مقاومتشون در برابر بيماري نسبت به گربه هاي دست كاري شده توسط بشر (مثل پرشين) خيلي بهتره.
بچه ها همستر منو ...ببینید چه نازه ..رنگشم خیلی قشنگه طوسی...:40:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بردمش تو حیاط خاکبازی کنه ... واسه خودش لونه درست میکنه...زمین رو میکنه میره پایین ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان قیمت واکسن و ضدانگل و اینای گربه چنده؟؟؟
درباره سگ و گربه اطلاعات می خواستم...
که چه طوری وقتی دستشویی دارن باید یاد بگیرن برن تو حیاط ؟
این فیلم آمریکایی ها که سگ دارن تو خونه ها اینا دستشوییشون رو کجا میرن ؟؟ برای صاحبشون پارس میکنن؟
مثلا من صاحب باید یه آموزشی ببینم که بفهمم سگم کی دستشویی داره ؟
یا مثلا اگر برای سگ و گربه دستشویی مخصوص بخریم چه طوری بهشون یاد بدیم که برن اونجا دستشویی کنن؟
ممنون میشم پاسخ بدید :11:
من خودم گربه داشتم تو خونه و اتاقم هم نگهش میداشتم خیلی هم دوسش داشتم :31:( شعر گفتما ) نیاز نیست که بهش چیزی یاد بدی فقط زمانی که wc داشته باشه خودش میقراری میکنه و میو میو میکنه خودت باید متوجه شی که باید یه سر بره بیرون :31: . . . گربه من به شخصه وقتی خودش دستشویی داشت میرفت کنار در صدا میزد منم در و باز میکردم میدیدم خودش میره بیرون . . . باز سر 5 دقیقه از بیرون صدام میکرد مرفتم در و باز میکرد میومد تو :31: . . . در مورد سگ اطلاعات ندارم چون اصلا سگ نداشتم و تا دلت بخواد گربه داشتم و ازشون اطلاعات دارمنقل قول:
برای سگ اگر صاحب قبلیش بهش یاد داده باشه که کارت خیلی اسونه.باید ببینی چه جوری؟
بعضی ها مثل گربه دوستمون کلا میروند بیرون
بعضی ها روی روزنامه دستشویی کوچیک میکنند و برای دفع باید بروند بیرون
اگر تربیت شده نباشه خودت باید وقت بذاری و یادش بدی.توی اینترنت درمورد تربیت سگ برای دستشویی زیاد مطلب هست
گربه 99 درصد تو خاک دستشویی میره مگر اینکه خیلی بهش فشار بیاد تازه اگه گربه کوچیک باشه ظرفیت داشتن دستشوییش کمه و مجبوره یه جا خالی کنه
گربه های خیلی خیلی کوچیک ( مثلا 3-4 ماهه ) فقط ممکنه که نره روی طرف شن . بقیه گربه ها همیشه برای دستشویی میرن روی ظرف شن
شما یه طرف کم ارتفاع رو پر کنین از شن و بزارینش یه گوشه که دسترسی بهش برای پیشی راحت باشه . حواستون هم باشه که سعی کنین شن داخلش خشک باشه همیشه و هر چند روز یه بار هم عوضش کنین