-
سلام باز هم مزاحمتون شدم بایرن جان همون روزی که جوابمو دادی تا اینجای بازی رفتم و باز هم گیر کردم اما به دلیل نبودن کارت اینترنت و بعضی مشکلات دیگه امروز تونستم بیام اینجا خوب مشکل امروز من خیلی عجیبه وقتی که غول اولی رو از بین میبرم تا تو آسانسور میرم که نیمه راه خراب میشه از اونجا به بعد دیگه همه جا تاریک میشه اصلا انگار مانیتور خاموشه وقتی کلیدهای جهت دار کیبورد رو فشار میدم صدای پای (جک والترز)
رو میشنوم که راه میره اما دیگه هیچی نمیبینم نمیدونم مشکل از بازی منه یا از کامپیوتر و کارت گرافیکم و یا شاید خود بازی اینجوریه لطفا کمکم کن خداحافظ..
-
سلام
میشه بیشتر توضیح بدی کجای بازی هستی من چونکه بازی رو خیلی وقت پیش انجام دادم زیاد یادم نمیاد .
کجای بازی اسانسور داره .قشنگ و کامل توضیح بده.............
-
سلام
میشه بیشتر توضیح بدی کجای بازی هستی من چونکه بازی رو خیلی وقت پیش انجام دادم زیاد یادم نمیاد .
کجای بازی اسانسور داره . اون غولی که کشتی چه شکلی و کجای بازی قرار داره و بگو محیطی که توش هستی چه شکلی .قشنگ و کامل توضیح بده.............
-
سلام بايرن جان اونجا كه غول اول رو ميكشم بعد از اينكه ميرم اونطرف نردبونها و بازي رو سيو ميكنم بعد از در كناري از تو راهرو رد ميشم كه باز هم غول گياهي از تو راهرو دنبالم ميكنه و سر راهم دو تا در هست كه بايد بازشون كنم وقتي از اونجا نجات پيدا كردم از پله ها ميرم بالا وميرسم به يه جايي كه دوتا نر دبون داره با يه در كه باز نميشه از يكي از نردبونها ميرم بالا و از تو هواكش رد ميشم تا ميرسم به آسانسو اونجا سوارش ميشم كه نيمه راه غوله باعث ميشه كه آسانسور گير كنه ديگه اونجا همه چي تاريك ميشه منتظر كمكت هستم
-
-
سلام
اگه اشتباه نکرده باشم اون تاریکی مال خوده بازیه.تو صبر کن تا اون صحنه تموم بشه و عجله نکن ....چونکه تو از اسانسور سقوط میکنی و تا حالت جا بیاد طول میکشه و بعد از اونهم باید از همون محل که سقوط کردی با کمک نردبان بری بالا و وارد یک مکان دیگه برای ادامه بازی بشی
سوال داشتی بپرس
-
[QUOTE=bayern;716702]سلام
اگه اشتباه نکرده باشم اون تاریکی مال خوده بازیه.تو صبر کن تا اون صحنه تموم بشه و عجله نکن ....چونکه تو از اسانسور سقوط میکنی و تا حالت جا بیاد طول میکشه و بعد از اونهم باید از همون محل که سقوط کردی با کمک نردبان بری بالا و وارد یک مکان دیگه برای ادامه بازی بشی
سوال داشتی بپرس
میشه بیشتر توضیح بدید
آخه jack که توی آسانسور کشته میشه
-
وقتی که آسانسور حرکت میکنه بعد از چند لحظه هیولا به آسانسور حمله میکنه و یجورایی آسانسورو میپیچونه بعدهم که Game Over میشه
ممنون میشم منو راهنمایی کنید
-
اگه اشتباه نکرده باشم شما باید قبل از اینکه ببازید دکمهی آسانسور رو بزنید از جعبه ها برید بالا و از آسانسور خارج شید یکم سخته ولی چند بار انجام بدید موفق میشید
-
:thumbsup: آ قای امیداز راهنماییتون ممنونم بالاخره تونستم ردش کنم