اگر کنسول رو آپدیت کرده باشی همون Dashboardرو اگر بازی رو داخل کنسول بزاری و بازی کنی بعدش به لایو وصل بشی حتی اگه بازی هم نکنی بن خواهی شدنقل قول:
Printable View
اگر کنسول رو آپدیت کرده باشی همون Dashboardرو اگر بازی رو داخل کنسول بزاری و بازی کنی بعدش به لایو وصل بشی حتی اگه بازی هم نکنی بن خواهی شدنقل قول:
تا چند ساعت دیگه برای دومین بار در شخصیت منفی بازیو تموم می کنم. بازی خیلی قشنگی بود فقط چند تا نکته منفی خیلی بزرگ داشت :
1- بازی دیگه خیلی اکشن بود تا RPG
2-انقلابش خیلی مصنوعی و بیمزه بود - اصلا حس انقلاب به من دست نداد ( مثلا می تونستند یکم بیشتر RPG اش کنن! مثلا میشد هر جور خودت می خوای ، مثلا شورش کنی ، یا مردمو با خودت بکشی به خیابونا ، یا مبارزه rebel گونه کنیم. یا ترور کنیم و... اینطوری خیلی قشنگ تر میشد. اگر هم ترس دستگیر شدن و حمله شدن توسط گارد های پادشاه رو به عنوان منافق :دی داشتیم خیلی بهتر و پر استرس تر میشد - کار سختی نبود اضافه کردن این چند مورد ، ولی خیلی بازیو زیبا تر می کرد و فضای انقلاب زیباتری می ساخت.)
3-پادشاهی اش هم قشنگ نبود و خیلی کوتاه بود. ای کاش همین طوری ادامه دار بود و بازم کار های پادشاهانه می کردی!
کلا هم بازیشو یکم سمبلی ساخته بودن ، ولی در کل خیلی توپ بود بازیش ، من بهش نمره 8.5 میدم.
خبری از نسخه PC بازی نمیشه؟
فعلا که خبری نیست ، هنوز TBA هست.
سلام به همه
من بازیه fable 3 رو دیروز خریدم.میخواستم بدونم اگه بازیو تو کنسول بذارم و تا آخر بازی هم برم و بعدش بازی که تموم شد بذارم تو آرشیوم،اگه برم تو لایو بن میشم؟؟؟؟؟با بازی نمیرم لایوا،همینطوری برم لایو و بدون اینکه بازی توش باشه.
فقط میخوام بازیو تمومش کنم.میترسم بعد از اتمام بازی بن شم.
راهنمایی کنید .ممنون
حاجی 4 تا پست بالاتر نوید جوابتو داد دیگه .:10:نقل قول:
اگه داشبوردو آپدیت کرده باشی > بله .
اگه آپدیت نکرده باشی > خیر .
مرسی حاج آقانقل قول:
آخه این کوفتی بدجوری چشمو ترسونده بود
حاجی من با هرکی احساس صمیمیت و خودمونی بودن کنم بهش می گم : "حاجی" :31::10:نقل قول:
مرسی حاجی:31::31:نقل قول:
دمت گرم
هیچی بهتر از این نیست که آدم 2 تا رفیقو میبینه با هم دوستانه برخورد میکنند :20:
من که خیلی لذت میبرم :31: