1: در کارداني پيوسته کامپيوتر چند واحد بايد پاس شود در نهايت تا به مرحله بالاتر وارد شويم ؟
2: در کارداني پيوسته کامپيوتر حداکثر چند واحد و چند سال مي توان درس خواند با در نظر گرفتن اينکه از سربازي معاف شدم. معافيت پزشکي
3: زير چند واحد اگر در يک ترم پاس شود ترم حساب نمي شود ؟
4: منظور از ترم حساب نمي شود چيست ؟ به طور مثال من يک ترم 7 واحد پاس کرده ام. اگر چنين قانوني يعني ترم حساب نشدن وجود داشته باشد. ترم حساب نمي شود؟ منظور چيست؟ يعني اگر به طور مثال کارآفريني 3 واحد و رياضي پيش 2 واحد و زبان پيش 2 واحد را پاس کرده ام و شده است 7 واحد کلا به حساب نمي آيند و از ابتدا بايد اينها را بردارم و پاس کنم ؟
5: آيا قانوني هست که اگر در يک ترم تعداد واحدهاي خاصي را حذف کنيم حساب نمي شود ؟ مثلا 15 واحد برداريم و در نهايت 7 واحد پاس کنيم و 8 واحد باقي را اصلا نريم سر امتحان و حذف حساب شويم ؟
6: اگر تعداد واحدهاي لازم را که نميدانم چند تاست و در سوال يک پرسيدم را پاس کرديم ميرويم براي کنکور کارشناسي؟ اين کنکور هر سال فقط يک بار برگزار مي شود؟ اگر بار اول قبول نشويم بايد يک سال صبر کنيم ؟ تا چند سال مي توان پشت سر هم کنکور داد با در نظر گرفتن معافيت سربازي ؟
7: حقيقتا درمانده شدم. هيچ کس جواب نميدهد. به خود امتحانات داشنگاه مراجعه کردم. حتي به دانشگاه هاي ديگر هم مراجعه کردم. با سايت و ايميل هاي مختلف تماس گرفته ام ولي جوابي نميگيرم. هر کسي يک چيزي ميگويد. خواهش مي کنم راهنمايي کنيد
8: من شنيدم نزديک به 84 واحد بايد پاس کرد؟ پس چرا روي پرينت نوشته شده اگر تا کنون بالاي 50 واحد درسي گذرانده ايد شايسته است براي تحويل مدارک مورد نياز براي فارغ التحصيلي به امور فارغ التحصيلان دانشگاه مراجعه فرماييد
لطفا خواهشا جواب هايي با ضريب اطمينان بالا بدهيد
بسيار از شما متشکرم