سلام#0000#* بزن باید ورژن 3.0649 روبهت بده در ضمن این پیغام یعنی گوشی شما اپدیت هست و احتیاجی به اپدیت نداره منم N73 دارم و اخرین فریمورش همینهنقل قول:
Printable View
سلام#0000#* بزن باید ورژن 3.0649 روبهت بده در ضمن این پیغام یعنی گوشی شما اپدیت هست و احتیاجی به اپدیت نداره منم N73 دارم و اخرین فریمورش همینهنقل قول:
براي فهميدن ورژن گوشي راهي بع غير از اين كد نيست ؟ يعني روي جعبه اي و ... نوشته باشه؟؟
نه خیرنقل قول:
رو جعبه ی گوشی فقط سریال و نام کشور سازنده هست !
تازه این پرسیدن نداره که ! خودت میتونی بری ببینی !
من 3250 دارم وبعضی برنامه ها و کلی از تم ها روش نمیخوره من از بچه ها پرسیدم گفتند باید فلش بشه یعنی چی؟
یعنی یه صفای کلی به گوشیت میدن ! صفرش میکنن و مشکلاتش حل میشهنقل قول:
:happy:
سلام بچه ها می خواستم بدونم مغازه ها هم آپگرید میکنن؟چون فکر نمی کنم بیشتر مغازه ها به اینترنت Adsl وصل باشن بعد برای این کار چقدر میگیرن؟
فعلا با کد زیر گوشیت رو یه بار کامل فرمت کن ببین مشکل حل می شهنقل قول:
من 3250 دارم وبعضی برنامه ها و کلی از تم ها روش نمیخوره من از بچه ها پرسیدم گفتند باید فلش بشه یعنی چی؟
البته بدون با این کار کل اطلاعات مموری داخلی گوشی از جمله اس ام اس ها و شماره تلفن ها پاک می شهکد:*#7370#
سلام 6230 چطورى اپديت ميشه؟
اگر قیمتشو فهمیدی به ما هم بگونقل قول:
ممنون
سلام ببین اگه بخوای با دایال اپ اپدیت کنی حدودا 4 یا 5 ساعت طول میکشه چون حجمش 65 مگ هست ولی من اینترنت LAN دارم من هفته پیش اپدیت کردم 10 دقیقه طول کشید. حالا هر کسی میخواد اپدیت کنه ادرس میدم خودش با گوشیش بیاد واسش اپدیت میکنم. نوکیا بدون CD (خودم دارم) ولی سونی اریکسون با cdنقل قول:
من خودم 6230i دارم چک کردم دیدم فریم ور براش نیست !نقل قول:
100% 6230 هم فریم ور جدید نداره که بخوای اپدیت کنی
به نظر من بهتر از اطلاعات گوشی 1 بک آپ بگیره روی مموری.نقل قول:
Tools / Memory / Options / Backup phone memory
سلام من یک N80 دارم امروز گوشیمو از اینترنت آپگرید کردم ولی تعداد زیادی نرم افزار هاییکه تا حالا روی گوشیم نصب میشد دیگه نصب نمیشه و پیغام Expired certifirde را می دهد حالا باید چه بکنم لطفا کمک کنید
ممنون
من هر کاری کردم نشد یعنی Nokia Software Updaterوصل میشه ولی بعد200kb یکدفه برنامه میره تورو خدا کی میدونه مشکل چی
گوشي 7610 رو چطور بايد آپگريد كرد؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه يه توضيح بدين خيلي خوبه
گوشی 7610 رونمیشه اپدیت کرد اینم لیست گوشیهایی که میشه اپدیتش کرد : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همگی
میخواستم بدونم وقتی گوشی رو از طریق کابل Usb به کامپوتر وصل میکنیم
و بعد از اتمام کار برای جدا کردن کابل Usb از گوشی ایا اول باید مراحلی را اجرا کرد؟
سلامنقل قول:
دوست عزیز پست 26 از همین تاپیک رو بخون :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
سیاوش جان ممنون
قابل توجه کسانیکه با Dialup میخواند گوشی شون رو آپدیت کنن!!!!!برنامه Download Accelerator Plus رو نصب کنن و وقتی در حال دانلود هستین اگه یهو ارتباط قطع شه دوباره که وصل شدین توی برنامه Resume رو بزنین ادامه آپدیت رو دانلود میکنه پس دیگه از حجم زیاد دانلود نترسین عزیزانم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
سلام آقا من وقتی product code رو وارد میکنم پیغام sorry there is no software available for your product code رو میده یعنی چی؟ ممنون
ممنون من هم بلد نبودم
سلام.دوستان من هم اين updateرو برايه ان90 انجام دادم بعد از اينكه 39 مگ دانلود كرد گوشي ريست نشد؟ مشكل چيه؟
یعنی گوشی شما اپگرید نمیشه دوست عزیزنقل قول:
ببین داداش وقتی اپگرید تموم میشه گوشی ریست میشه.درست..یعنی تنظیمات تاریخ و ساعت صفر میشن.حالا نرم افزارهای تریال یا اونایی که رجیستر نشدن با این عمل از کار میفتن.این مورد واسه منم پیش اومدهنقل قول:
سلام
دوست عزيز
ممنون اطلاعات كاملي بود
عزیز میتونی اسم ورژن آپدیت شده رو بزاری و محسوس ترین تغییر چی بوده:5:نقل قول:
میگم منم دقیقا همین مشکل رو دارم گوشیمو(N70 ) میذارم که update بشه تا 30mg میره بعد ارور میده
البته من با دیال اپ کار میکنم با ADSL حال نمی کنم(:18: :9: :22: :24: )
خلاصه بگم که من 2 بار خواستم اپ کنم حالم گرفته شد
میگم حالا از نظر ظاهر هم تغیر میکنه(N70)؟
شما فکر کنم از گوشیت سیر شدی که با دایل اپ اپگرید میکنی...در ضمن از نظر ظاهری تغییر نمیکنه....بلکه کارکرد گوشی بهتر میشه...نقل قول:
با سلام
مشکل در آپگرید n73 music
من فایل NokiaSoftwareUpdaterSetup_en رو دانلود کردم .بعد از نصب ایکن Nokia Software Updater رو دسکتاپ ایجاد شد.حالا که رو آیکون جدید کلیک میکنم این پیغام میده!
network connection lost.chek your network connection or whether a firewall is preventing the application from working properly
فایر واال رو هم خاموش میکنک باز فایده نداره.
unblock هم فایده نداره !
چی کار کنم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
گوشیه من N95 و من همه ی مراحل رو درست میرم ولی تو مرحله ی step 2/3 گزینه ی update رو فعال نمیکنه لطفا راهنمایی کنید.
مرسی
ورژن نرم افزار updater من v1.4.14en و
گوشی:
current:12.0.013
update:20.0.015
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینهم عکس از مشکله من
کساایی که گوشی سری 60 ندارن برن بخرن
به دایل اپ توهین نکنا:19:نقل قول:
بچه مایه دار
جواب!!!!
Please! ^