بهترين صحنه كه هميشه توي يادمه : صحنه ي ووهو در سيمز 2 هستش
Printable View
بهترين صحنه كه هميشه توي يادمه : صحنه ي ووهو در سيمز 2 هستش
واقعا حرف قشنگی زدینقل قول:
نوشته شده توسط sam fisher 07
مخصوصا اونجایی که از ساحل دشمنای بالای کوهو میزنی
غير منتظرانه ترين صحنه اي كه من ديدم در اویل 3 بود اونجایی که در اداره پلیس هستی و وقتی از پله ها پایین میای یکدفعه
nemesis از شیشه میاد تو و باید باهاش مبارزه کنی که واقعا غیر منتظرانه بود
زیبا ترین صحنه هم بازم صحنه ابتدایی اویل 3 و ورود زامبی ها به شهر هستش که خیلی دلچسب هست .!!
يكي بازي مكس پين 1 و 2
يكي هم بازي Most Wanted که باید با Mia فرار کنی
یکی هم بازی شاهزاده ی ایرانی 2 و 3 همه ی دموهای این بازی خیلی قشنگه
حمید جان من در اویل فقط صحنه ی آخرش رو دوست دارم که بمب اتم میخوره وسط شهره و همشون به ملکوت اعلا میپیوندند !
راستش رو بخواهين من در اولها كه بازي گاكپيوتري نصب كرده بودم همه چي غييره منتظره بود
بازي هالف لايف 2 جايي كه مياي تو شهر زاميبي ها و زامبي ها دارن آتيش ميگيرن خيلي خيره كننده است
مهذي جان اما اخر farcry يه چيز ديگست
پيشنهاد ميكنم اگه تموم نكردي پيشنهاد ميكنم حتما تموم كن
فار کری که چیز خاصی نداشت در مقایسه با مافیا و مکس پین.نقل قول:
نوشته شده توسط asb_shakhdar
کاش حداقل اخرش یه +18 میزاشتن خسته گی بازی از تنمون در بره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مكس پين 2 فكر كنم اون جايي كه زنه تو همومه (چيت كد زدم بازي را استاپ كردم رفتم تو هموم!)
بابا بي خيال خسته ام!
من با همه بازي ها حال مي كنم
F.E.A.R. كه آخر صحنه هاي بياد ماندنيه
انواع جي تي اي
Half Life 2 اونجايي كه با Alyx و Dr.Clyner تو مقر همون دكتره ايم و از طريق تلويزيون داريم Barney رو مي بينيم و اونجا پيش Barney بهشون حمله مي شه و بر مي گرده و بلند مي گه Incomming......!!!! خيلي با اين يه تيكه حال كردم خيلي تميز كار شده بود.
مافيا و دو شماره مكس پين همه جاشون جا تفكر و دقت داشت!
باز هم مي گم حيف كه گرافيك درست حسابي ندارم وگرنه با F.E.A.R. خودكشي مي كردم!!!
شاهزاده فارس 3 رو فقط بازي نكردم بقيش هم باحال بود... منظور 1 و 2
از Underground به اينور با همش به موقع و زمان خودشون باهاشون خيلي حال مي كردم .... الان حال ندارم كربن بازي كنم
COD يك و دو هم هر جاش يه چيز قشنگ داشت
Resident Evli 3 رو هم بازي كردم خيلي حال كردم.اونجايي كه دوستمون گفت هم شديد كپ كردم!!!
بچه ها راستي يه بازي از شركت Crytek (سازنده ي FarCry) مي خواد بياد خفن!!!!! با موتور Cry Engine 2!!!!!!!!!!!
اگه برين مجله ي بازي رايانه برا مهر امسال رو بگيرين فكتون با زمين تماس پيدا مي كنه !!!
آخر بازيه لا مصب!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خوب موفق باشيد...
فارنهايت جي تي اي فير کال آف ديوتي 1 و 2 مست وانتد و........ بهترين صحنه در فير بود که توصيف کنم نمي فهميد خيلي خفن بود
آره مي دونم کجارو ميگي اين صحنه ها ترسناک هستند صحنه هاي توپ و اکشن را من دوست دارمنقل قول:
نوشته شده توسط H @ M I D
اخرين قسمت matrix:path of neoكه با اخر فيلم ماتريكس فرق داره خيلي باحاله[B]
خب یه صحنه از رم ک همیشه در ذهنم میمونه چون من همیشه با خود رووم میرفتم جلو...اون لحضه ای که جایی رو میگرفتم...خیلی حال وکردم...
صحنه پاياني رزيدت اويل 3 - فرار با هليكوپتر و انفجار شهر
ليندوز باهات موافقم
يكي هم صحنه ي آخر DMC كه Dante دوتا Dessert Eagle در مياره و ميريزه وسطشون !
اسب شاخدار درسته كه با آخر فيلم فرق داره ولي خيلي افتضافه !
من واقعاً از ديدن اون فيلم آخرش از سازندگان اين فيلم و بازي واقعاً نااميد شدم !
اتمام فير 1 و صحنه هاي در کال آف 2
آره آخر فير هم خيلي جالب بود
همرو به فكر انداخت كه 2 هم بخرند !
بازي شاهزاده ي ايراني 3 موقعي كه با دوقموها بعد از مرحله ي ارابه راني مبارزه ميكني
خب لحاظي در اسپيلنتر سل كه ميخواد از دوربين ها عبور كنه...
اره من هم خيلي خوشم اومدنقل قول:
نوشته شده توسط asb_shakhdar
اين يكي قديميه .
تو اويل 2 :اون قسمت كه تو يه راهرو داري راه ميري و يهو چند تا ديت ميان تو و ميگيرنت .
من يكي چند ثانيه اي سر جام ميخكوب شدم .
سلام من زیاد بازی نمیکنم ولی واقعا بازی F.e.a.r خیلی بهم چسبید!! هر لحظه اش به یاد ماندنی و غافلگیرانه بود با اینکه من نسخه فارسیش را داشتم و میدونستم در هر لحظه قراره چه اتفاقی بیافته ولی بازهم گاهی حسابی غافلگیر میشدم!
به خصوص صحنه آخرش که آلما وارد هلیکوپتر میشه!!!
رزدنت اویل از اولش یادمه تا اخر خیلی توپ بود
بازی مافیا مخصوصا با اون پایان تاثیر گذارش که تو ذهن ادم حک میشه
آخرین صحنه Shadow of colossus وقتی پرنده اوج می گیره خیلی قشنگه
توی فارنهایت اون قسمتی که باید از بین دیوونه ها فرار کنی جالب بود
توی Siren2 وقتی اون دختره با اون لبخند وحشتناکش خوناشامه رو فراری داد دیگه نمی خواستم بازی کنم!!!
لحظات زيبايه Call of Duty .....
بازی کال او دیوتی اونجا که اخرین مرحله ماموریتتون تموم میشه
اخرین صحنه از بازی متال گیر 3 اون صحنه ای که دختره اسنیک رو قال میزاره
من بازي اويل كه ماله ps1 بود .زماني كه ايدااز روي پل پرت ميشه پايين .اخه من ايدا رو خيلي دوست داشتم
تو بازی کلانتر سگا مبارزه با رییس سرخپوست ها خیلی باحال بود. مخصوصا اون رقصی که میکرد که من اسمشو گذاشته بودم رقص مرگ! مبارزه با رییس آخر بازی هم خیلی به یادماندنی بود مخصوصا دفعه اول که می افته و متوجه میشیم جلیقه داره و صحنه کشته شدنش.
آره .....منم کلی با اون بازی خاطره دارم.........نقل قول:
بازی که من با تک تک صحنه هاش خیلی حال میکنم بازی های Metal Gear Solid هستش.
مخصوصا قسمت اول و اونجایی که معلوم میشه Master Miller همون Liquid Snake هستش , نهایت کارگردانی توی یک بازی کامپیوتری رو میرسونه ... ( توی 3 تا فریم , Liquid موهاش رو باز میکنه و عینک رو برمیداره ) که ما این صخنه ها رو تنها توی 3 فریم میبینیم ....
به یاد ماندنی ترین صحنه برای من جنگ صلیبی در بازی Medieval II totalwar بود من مصری بودم و از اورشلیم حفاظت میکردم و طرف مقابل لهستان بود که 2000 سرباز داشت و من زیر 1000 تا نیروی کمکی هم نرسید و بعد از جنگ رسید اما رشادت سربازهای مصری و سوارنظام قدرتمند مصر اورشلیم رو نجات داد ...اون صحنه به یاد ماندنی ترین صحنه برای من بود...
1- توی مکس پین دو وقتی داره از ساختمون میفته توی محوطه ی ساختمون سازی خیلی قشنگه. مخصوصا وقتی باید با مونا پوش بدی مکس رو.
2- توی مافیا وقتی که تام فرانک رو توی فرودگاه آزاد میکنه که بره. وقتی با خودش ور میزنه قشنگه.
3- توی مکس پین وقتی الکس رو از پشت میله ی بلیت میکشن.
4- توی فیر ،انتر وال 2 بود فکر کنم وقتی رفتیم در رو باز کنیم... همه چی توپ بود.
5- یک بازی بود که اسمش یادم نیست... خیلی قدیما... بای بمب میذاشتیم توی یک ماشین. وقتی ماشین منفجر شد حال کردم.
ایول ! خیلی سلیقه ی خوبی داری !نقل قول:
به نظر من صحنه سواحل نرماندی در Call Of Duty 2 بیاد ماندنی ترین صحنه در بازیهای جنگی Fps بود
در ضمن اون تیکه اول callofduty II با اون آهنگ نیمه غمناکش آدمو یاد صحنه های باحال جنگ جهانی می ندازه . بعد هم اون انفجار تانکه که با آهنگ هماهنگه و بعد دوباره ...
واقعا چه قدر میهن پرست !نقل قول:
توي مافيا وقتي سام رو ميكشي خيلي حال كردم
ولي آخرش كه ميميري خيلي غمگينه